Hae
Yhtä kuin

Meistä tulee kolme!

Tässä blogissa tosiaan kirjoitellaan meidän hullunmyllystä; yhden muusikon ja yhden valokuvaajan juoksentelusta kohti perhe-elämäää ja sen kommelluksia.

Ensimmäinen kolmas on vasta pian saavutettuna, mutta pikkuhiljaa se masukin alkaa sieltä esiin työntymään. Itsehän olen jo nähnyt tuon jäätävän kummun alusta saakka, miehen mielestä se on toki alkanut vasta nyt näkymään.. Luultavasti hän onkin oikeassa, mutta olen silti ehtinyt jo käydä muutamat, öh varsin herttaiset (lue: räkäposkella nyyhkien suoritetut) itkupotku-raivarit ”valas-efektejä” nähdessäni peiliin tuijotellessa. Fiilikseni vaihtelevat aivan päivästä sattuen ja
herralla onkin jo tapana minun muristessani hienovaraisesti tiedustella, kuuluuko murinani jälleen ”taudin kuvaan”. Neuvola-tädin mukaan olo onneksi helpottuu piakkoin, kun viikkojakin alkaa olla mittarissa mukavasti!

Maanantaina kävimme labrassa ottamassa verikokeita, joiden tuloksia saamme kuulla seuraavan viikon maanantaina, kun vuorossa on np-ultra! Kääk. Pakko myöntää, että se jännittää aivan älyttömästi. Olen kuitenkin yrittänyt työntää kauheat ajatukset syrjään ja keskittyä positiiviseen ajatteluun. Olemme kuitenkin miehen kanssa molemmat täysin terveitä ja olen äidiksi sopivan nuori. Siis riskilukujen kannalta, muutenhan sopivaa ”äidiksi tulo” ikää tuskin onkaan.
Tässä vaiheessa kuuluu luonnollisesti myös hehkuttaa, miten ihana herra tuo onkaan, kun jaksoi jopa labraankin kanssani tulla jonottelemaan.
Aikamoinen kultakimpale +10 000 muuta imelää hehkutusta päälle.
Yäk.

Sunnuntaina, kun tuon samaisen kimpaleen kanssa huristelimme autolla, muistin tilaamani Pampersin Babyboxin! Tuon boxin saa tilattua aivan ilmaiseksi (mikä minua tällaisena ilmaisnäyte-harakkana lämmitti kovasti) osoitteesta http:/www./babybox.fi/ Tilattuasi saat sähköpostiisi koodin, jolla voit henkkareiden kanssa noutaa ihastuttavan paketin lähimmästä Lastentarvike-liikkeestä.

En ollut tietenkään muistanut ottaa liikkeen osoitetta ylös, joten niimpä ajelimme vähän sielä ja täälä, ennen kuin lopulta löysimme perille. Ensin myös astelin iloisena heidän tietenkin väärään myymäläänsä. Ystävälliset myyjät kuitenkin neuvoivat heidän toiseen liikkeeseensä ja voi sitä riemua, kun sain paketin kouraani. Mies ratin takana näytti salaa huokaisevan helpotuksesta, kun epämääräinen ajelu ympäri kaupunkia avovaimon äristessä vierestä ”suuntaohjeita”, oli vihdoin suoritettuna loppuun.

Vihdoin kotona paketin kanssa!

Paketti sisälsi mielestäni paljon kaikkea kivaa, ollakseen vielä täysin ilmainen kaikille lasta odottaville äideille. Mukana tuli tarjouskuponkeja lasten vaatteisiin ja tarvikkeisiin, muutama opas-lappunen, vastasyntyneen vaippoja, body, tuttipullo, pieni liina ja ruokalappu. Olin yhtä hymyä loppupäivän!
Seuraavana aamuna saatoinkin taas murista, jostain hyvin ”järkevästä” syystä. Mutta olinpahan edes hetken järjissäni vaihteeksi 😀

Tämä päivä onkin kulunut lukien Vauva-lehteä, johon olen pahasti koukussa. Jutut tuntuvat niin sopivilta, että niitä täytyy suorastaan ahmia. Viimeisimmässä numerossa (2/15) ollut Merituuli Saikkosen kirjoitus ”Viisastelija, tätä odotus on” oli mielestäni erityisen hyvä. Raskauksia ja odottajia on niin monenlaisia, että on turha alkaa arvostella muiden käyttymistä tai tapoja. Toisille raskaus on haastavampaa ja toisille se voi olla yhtä iloista lintujen sirkutusta. Saatoin myös tyrkyttää kyseistä juttua luettavaksi miehellekin. Saatoin myös yrittää heittää häntä kyseisellä lehdellä kiukkukohtauksen ollessa valloillaan, mutta täyttä varmuutta asiasta ei tietenkään ole.. 🙂

Ihanaa viikon jatkoa ja jaksamista kaikille raskaana olevien puolisoille!

– Jane

4 kommenttia

 1. Laura // Tehtävänimikkeenä Äiti. kirjoitti:

  Oi, täytyy itsekkin tilata tuo boksi! 🙂 mulla la 21.6. Tsemppiä ultraan!<3

 2. Jane & Jasse kirjoitti:

  Kannattaa kyllä, mukavaa hypisteltävää! 😀 Kiitos kovasti ja onnea omaankin odotukseesi <3

 3. Annu Tuulia kirjoitti:

  Itse viikolla 10 menossa. 🙂

 4. Jane & Jasse kirjoitti:

  Oi, tsemppiä sinnekin! 🙂

Kommentointi on suljettu.