Hae
Yhtä kuin

Np-ultra

Huh, nyt voi hetkeksi jälleen huokaista helpotuksesta. Kävimme tänään np-ultrassa ja masuasukillamme on kaikki oikein hyvin!

Niskan turvotus oli vain 1.01, eli pieni, kun luvun tulisi olla kolmen alapuolella. Myös downin riskiluku oli hyvin pieni ja muutenkin tyyppi heilutteli jalkojaan nätisti. Hieman jouduttiin kyllä herättelemään, että saatiin niska kuvattua. Selvisi myös, että hän onkin hieman isompi, ja täten tulee luultavasti maailmaan hieman aikaisemmin, kuin oli luultu. Laskettua ei kuitenkaan alettu enää muuttamaan, sillä heittoa oli vain päivä-pari. Saa siis nähdä, tuleeko hän elo- vai syyskuussa.

Täytyisi nyt varmaan yrittää lopettaa pahin stressaus ja nauttia tästä paksusti voimisesta. Sitä olen kyllä aika hyvin tehnytkin. Aivan alkuraskaudestahan kärsin todella pahasta pahoinvoinnista. Pahimpina päivinä mies joutui suorastaan väkisin juottamaan pillillä vettä suuhuni, niin heikkona olin. Tällöin ei tehnyt yhtään mieli herkkuja, koska kaikki tuli muutenkin nopeasti ylös. Minulla epäiltiin aluksi jopa maharefluksiaa. Syynä lopulta olikin vain tämä meidän veijarimme.
Olen aina pitänyt suklaasta, mutta tietenkään silloin ei tehnyt mieli vaikka kaapit olivatkin sitä täynnä joulun jäljiltä. Nyt olen kuitenkin päässyt takaisin sen (ja muiden herkkujen..) makuun. Toivottavasti en nyt ihan joka ilmansuuntaan leviäisi kuitenkaan.. 😀

Pötsi. rv 12+1

Maha alkaa jo sivulta näyttämään joltain! Edestä sitä ei kyllä vielä juurikaan huomaa. Kuvassa maha näyttää kuitenkin suhteellisen isolta. En tiedä, vaikuttaako minun ”taskuraketti” kokoni asiaan. Vähän pelkään, että kun olen näin lyhyt, mahani tulee vielä näyttämään suorastaan jäätävän isolta!

Kävimme tänään vielä ultran jälkeen juhlistamassa toukan hyvinvointia kilistelemällä limulaseilla ja ostamalla suorastaan törkeän suloisen Mauri Kunnaksen vauvakirjan. Tästä kaikesta voidaan siis päätellä, että olen vihdoin antanut itselleni luvan iloita tulevasta marakatin poikasesta, huraa!
(Jassella oli jo tänään vaikeuksia yrittää pitää lastenvaate-hypistelyäni aisoissa kaupoissa)

Kohta varmaan hurahdan ja alan järjestellä vaatekaappejamme uuteen uskoon?

– Jane

5 kommenttia

 1. Annu Tuulia kirjoitti:

  Voi jännää, meillä vasta ensi kuun kolmastoista… Itsellä vatsa kasvanut, mutta odotan toista. 🙂

 2. Jane & Jasse kirjoitti:

  Juu, varsinkin näin aluksi tuntuu tämä odotus aina hirveän pitkältä ultriin! En kyllä olisi kestänyt, ellei oltaisi rv 8 käyty jo varhaisultrassa katsomassa, että joku todella oli sielä asumassa 😀

 3. Laura // Tehtävänimikkeenä Äiti. kirjoitti:

  ihanaa että kaikki on hyvin ! 🙂 ja ihan selkeä vauvamasu sulla jo! 🙂

 4. Annu Tuulia kirjoitti:

  Me käytiin myös ekassa raskaudessa varhaisultrassa, mutta olen koittanut vain sietää tilanteen ja odottaa. 🙂

 5. Jane & Jasse kirjoitti:

  On kyllä, nyt uskaltaa jo ajatella vähän enemmän tulevaa! 🙂 No kiva jos näyttää jo joltain, vaikka varmaan onkin suurilta osin turvotustakin 😀

Kommentointi on suljettu.