Hae
Yhtä kuin

Toukan ekat pöksyt!

Keskiviikkona oli ensimmäinen neuvola-lääkäri. Kaikki oli hyvin ja kurkattiin nopeasti myös neuvolan hyvin tuota.. antiikkisella ultralla pikkukaveria.
Sielä hän kääntyili ja potki kovasti. Ei tainnut tykätä aikaisesta aamuherätyksestä, kuten ei äitinsäkään. Neuvolan jälkeen nimittäin möngin takaisin
sänkyyn päikkäreille. Hupsii..

Olo on hieman kohentunut ja eilen jaksoin jopa olla koko päivän Tampere Film Festivaleilla! Mutta pakko myöntää, että viimeistä elokuvaa katsellessa
klo 21.30 olin aivan sippi. Olisi tehnyt mieli laittaa silmät vain kiinni. Haukottelin lahjakkaasti ja lähdinkin elokuvan jälkeen suoraan kotiin. Herrasenikin tuli vähän minun jälkeeni kotiin bänditreeneistä ja päätimme katsoa vielä jonkun elokuvan sohvalla. Enhän ollutkaan katsellut niitä kuin koko päivän jo.. Tuttuun tapaan emme meinanneet päästä yhteisymmärrykseen sopivasta elokuvasta, joten katseltiin muutama jakso Late Lammasta. Kyllä, luit oikein. Late Lammasta.  Viimeksi katseltiin vastaavassa tilanteessa Paavo Pesusientä. Näinkin vanhat ja ”aikuiset” tulevat äiti ja isä täällä siis.. Hei vaan 😀

Rv 13+4 (+5)

Löydettiin kirpparilta babylonille ensimmäiset pöksyt! Jaksettiin ihmetellä niiden suloisuutta ja pientä kokoa vaikka kuinka kauan. Kauhean vaikeaa yrittää katsella neutraaleja vaatteita, onneksi ensi kuussa saamme (toivottavasti) tietää kumpi sieltä olisi loikkaamassa. Ultrakuvassa hän kyllä näytti niiiiiin paljon isältään, että jotenkin toivoisin pikkukaverin olevan poika. Tykästyttiin myös erääseen ihanaan pieneen baseball-takkiin ja sen pitäisi saapua ensi viikolla. Ollaan molemmat niin innoissamme lastenvaatteista, että luultavasti tullaan pukemaan häntä kilpaa. Lapsi raukka.

Mieheke on tänään työpaikkansa virkistys-iltamissa, joten kävin hakemassa kaupasta herkkuja.
Oikein sopiva syy viettää herkuttelu perjantaina, kun ei tarvitse pelätä, että joutuisi jakamaan sipsipussin toisen kanssa. Ehheh.
Neuvolassa oli painoa tullut lisää muutama sata grammaa, joten en nyt sanoisi niiden herkkujen olevan ihan hirveästi tarpeen kyllä.. Menossa kuitenkin vasta kohta rv 14. Ei kai tässä vaiheessa vielä saisi hirveästi lihoa? No, yhteensä kiloja on nyt kuitenkin kertynyt sellainen abaut 1,6kg. Että ”innolla” odotan niitä kymmeniä lisäkiloja 😀 Mutta nyt kun aloin herkuista kirjoittamaan, niin taidankin mennä laittamaan saunan päälle ja limuni kylmään odottelemaan!

Tervetuloa lisäkilot!

Herkullista viikonloppua! 🙂

– Jane

4 kommenttia

 1. Henni M kirjoitti:

  Moikka! Kivan oloinen blogi sulla, taidan jäädä kyllä seuraamaan teidän odotusta 🙂 Ihana siro masu <3

 2. Jane & Jasse kirjoitti:

  Heips, ja kiva kuulla! Tervetuloa seuraamaan meidän sekametelisoppa-elämää 😀 Mukavaa, jos näyttää sirolta 🙂

 3. Hanna kirjoitti:

  Söpöt pökät! Meillä on (onneks) vaan meikäläinen kun on seonnut noista lastenvaatteista – mitähän siitäkin tulis jos toi karvasempi osapuolikin roudais niitä himaan selkä vääränä. Nyt jo noilla vaatettais varmaan neloset.. Onneks kuitenkin tulee kaks kerralla niin saakin vähän seota 😉 Että niin, tosta se vaan pahenee!
  Teillä on tosi kiva blogi, lisään mun linkkilistalle!

 4. Jane & Jasse kirjoitti:

  Hei, kiva blogi myös siellä! Ja jos en ihan väärin nähnyt, niin teidän mammamiitissa taisi olla tuttukin mamma. On tuo maailma vain niin pieni! 😀 Ja juu, jotenkin vielä pieni epävarmuus ja siksi yritän hillitä ostovimmailuani. Mutta eiköhän tämä kohta lähde aivan käsistä.. ;D

Kommentointi on suljettu.