Hae
Yhtä kuin

Mitä yhteistä on huulipunalla ja parittomalla villasukalla?

..No äidin käsilaukku!

Tehtävänimikkeenä Laura -blogin pitäjä haastoi meidät muutkin paljastamaan käsilaukkujemme
salaisuudet. Päätin olla rohkea, ja nyt esitellä upean, öh mielenkiintoisen sisällön teillekin. Esittelemäni
laukku toimittaa myös toisinaan hoitolaukun virkaa, koska sellaista en erikseen omista. Ei siis ihme,
jos sisällöstäkin sen huomaa.

 Kuten haastajankin oma, on minunkin laukkuni suhteellisen edullisesta päästä. En ikinä uskaltaisi käyttää
tuhansien arvoista käsilaukkua. Tutut varmasti ymmärtävät tämän oikein hyvin, Jasse ainakin. Ei tarvitse
kuin kerran kurkata laukkuuni ja no.. Mielipide lienee valmis; sekametelisoppa! Silti vakuutan aina, miten helppoa sieltä on löytää kaikki tarvittava. Mutta auta armias, kun jonkun toisen pitäisi etsiä sieltä jotain.

 Mitäs sieltä laukun sisältä sitten tarkemmin oikein mahtaa löytyäkään? Vaikka kuva näyttääkin suorastaan
halloween-kamalta, niin yllätyin positiivisesti. Tilanne on usein vieläkin epätoivoisempi, nyt kuittejakin oli
vain yksi! Hurraa! Kyseinen kuitti oli vieläpä takuukuitti. Yleensä niitä ei löydä silloin, kun tavara menee rikki. Onneksi nykyään aika monet tiedot löytyvät valmiiksi kauppojen tiedostoista, koska toisinaan käsilaukkuni kyllä syö lounaaksi erilaisia tärkeitä papereita.

Laukusta löytyy yleensä aina luomu smoothieita tytölle ja muutama vaippa. Nuo smoothiet ovat meillä ihan vakikamaa. Luulen, että kauppamme oikeastaan selviää jopa pelkästään sillä, että me käydään jatkuvasti ostamassa hyllyt tyhjiksi smoothieista. Ei liene yhtään kauppareissua ilman, että ostettaisiin noita. Ne ovat pelastaneet niin monta nälkäkiukkua, että kaikkia kunnia niille ja niiden keksijälle, aamen. Äidinkin nälkäkiukkuun on toki varauduttu,mm. muutamalla kahvikarkilla. Tosi ravitsevaa ja terveellistä.

Brion soittimen kapula laukusta taasen löytyy siksi, että yleensä tyttö kulkee se suussaan ympäri kämppää
ja nappaan sen sitten suusta nopeasti jonnekin turvaan, kuten nyt vaikkapa käsilaukkuuni. Ihan loogista, vai mitä? Okei, välillä se on laukussa myös siksi, että äidin päähän vähän koskee se soittaminen. Siitä pääseekin sitten kätevästi noihin särkylääkkeisiin..

Veikkaan myös, että lähes jokaisen äidin käsilaukusta saattaa löytyä pariton sukka. Sehän ei sinänsä ole mikään ihme, sillä jokainen varmasti tuntee sen saman pesukoneen, joka mussuttaa mielellään erilaisia sukkia päivällisekseen. No, täytyyhän taloudessa jokaisen saada mahansa täyteen? Eikös se ole äitien tehtävä.

Laukusta löytyy myös puolison plussakortti, koska omaa rinnakkaiskorttia ei vain saa aikaiseksi tilata.
Onhan se nyt siis tosi rankkaa.. Laukusta löytyi myös Lindexin kanttiskortti, joka kyllä ikinä ei ole mukana silloin, kuin pitäisi. Mikähän siinäkin oikein on? Muistona villeistä ajoista löytyy pohjalta myös  
stand up -klubin kanttiskortti, ihan kuin olisi joskus vielä aikaa käydäkin sielä? Hmm.

Ehkä tämä oli ihan hyvä muistutus siitä, että voisi järkätä jotain omaakin vapaa-aikaa välillä ja vaihtaa
vaipat peräti yhteen huurteiseen? Terveisin pahismutsi. Okei okei, tosi pahis. Nytkin kirjoittelen tätä hätänuttura päässä ja verkkarit jalassa, pöydällä typykälle päikkärimaito valmiina. Mutta saahan sitä
aina haaveilla?

Mitä sinun käsilaukustasi löytyy? Uskallatko paljastaa näin pyhäinpäivän kunniaksi?

– Jane

4 kommenttia

 1. Hanna / kommammaa kirjoitti:

  Hahah, se on kyllä joskus uskomatonta mitä kaikkea käsilaukusta voi löytyä. Täytyykin tutkia ja kuvata omankin laukun sisältö 😀

 2. Laura // Tehtävänimikkeenä Laura. kirjoitti:

  Huippua että lähdit mukaam haasteeseen! <3 ja ihanaa että jonkub muunkin laukusta löytyy vaikka mitä :p

 3. Jane & Jasse kirjoitti:

  Välillä on hauskaa tehdä pieni inventaario! 😀

 4. Jane & Jasse kirjoitti:

  Haasteesi oli oikein hauska! 😀

Kommentointi on suljettu.