Hae
Yhtä kuin

Linkkaa blogisi, äidille parempaa luettavaa

Tällaisena äiti-ihmisenä aika on usein kortilla. Ja kun se on kortilla, sen tahtoisi käyttää rentoutuen
ja mielellään siten, että saisi hieman aivotkin narikkaan! Tähän yksi parhaista tavoista on mielestäni
blogien lukeminen, hyvää kahvia luonnollisesti unohtamatta. Facebook-sivuillamme nostettiinkin juuri vanha blogipostaus, josta voit kurkata, miten valmistaa joulukahvia edullisesti kotona.

Minulla on vuosia sitten ollut muutamat lemppariblogit, mutta valitettavasti esimerkiksi Motherfuckin’ fashionin Laura menehtyi ja muutkin blogit ovat joko hiljentyneet, tai sitten sisältö on muuttunut sellaiseksi, ettei se enää oikein herätä tunteita mihinkään suuntaan osaltani. Motherfuckin’ fashion oli kaikkein ensimmäisen blogi, josta sytyin ihan tosissaan. Se oli blogi, joka sai minut viikottain seuraamaan innoissaan, joko olisi tullut uusi blogikirjoitus. Sellainen on minusta hyvä blogi, se saa odottamaan intopiukeana, olisiko bloggaajalla uutta sanottavaa.

Tällä hetkellä seurailen lähinnä meidän Kaksplussan verkostolaisten blogeja, mutta kaipasin myös joitain muitakin blogeja. Oli kyseessä sitten esimerkiksi vaikkapa sisustus, tai muotiblogikin.

Nyt teillä on mahdollisuus linkittää tämän postauksen kommenttiosioon omia blogejanne, tai
omia suosikkejanne. Koostan näistä löytyneistä suosikeistani sitten mukavasti joululomalle  
(heh, mikä loma?) listan. Ehkäpä sinäkin löydät täten uutta innostavaa, kutkuttavaakin luettavaa?

Lisääthän linkin oheen pienen esittelytekstin, kiitos! Ihanaa viikon alkua <3

– Jane

10 kommenttia

 1. Tuija Yli-Kauppila kirjoitti:

  http://starbox.fi/tuijastateofmind

  oma blogini, jossa tällä hetkellä pinnalla ensi raskaus 🙂 mutta juttuja löytyy myös fitneksestä ja elämästä ylipäätään.

 2. Iida Vilén kirjoitti:

  22-vuotiaan graafisen suunnittelijan alternatiivinen lifestyleblogi, johon ikuistetaan värikästä arkea ja elämäntapavalintoja töiden ja opiskelun välistä. 🙂

  http://tassaetnyt.blogspot.fi/

 3. Doris/Unelmalandia kirjoitti:

  http://unelmalandia.blogspot.fi/?m=1
  Oma blogini: Lifestyle, omakotitaloelämää sisustusta ja vauva-arkea ?

 4. susannaeleonoora // Touhulandia kirjoitti:

  http://touhulandia.blogspot.fi/

  23 vuotias kolmen pienen lapsen äiti. Mustalla huumorilla varusteltu äiti jonka intohimona on shoppailu, lastenvaatteet ja sisustaminen ! Blogi sisältää kaikkea maan ja taivaan väliltä, painottuen kuitenkin lapsiperhe arkeen ja äitiyteen. Liity toki meidän seuraan, lupaan, että tylsää ei tule olemaan !

 5. Hanna / kommammaa kirjoitti:

  Blogissani eletään todellisia ruuhkavuosia ja koitetaan sovittaa yhteen kummankin vanhemman töiden sekä lasten (pojat 3- ja 5.v) päiväkotiarjen lisäksi valokuvausta, käsitöitä ja muita perheen yhteisiä ja ei niin yhteisiä harrastuksia 😀

  kommammaa.blogspot.fi

 6. MäSäMutsi kirjoitti:

  Mun blogin sä varmaan jo tiedätkin, mutta linkkaampa silti. 🙂 blogi kertoo MäSäMutsista ja elämästä lasten ja kroonisten sairauksien ympärillä. Vastassa paljon haasteita, mutta kuitenkin usko parempaan huomiseen. Lisävivahteen tuo teini-ikäinen tytär, jääräpäinen taapero sekä keväällä syntyvä vauva. Eli blogin alkaa täyttää osaltaan odotus sekä vauva-arki. Katsotaan mitä MäSäMutsin elimistö tykkää tästä raskaudesta ja kuin naisen käy. Blogissa myös kokataan ja leivotaan paljon sekä tehdään käsitöitä. Eli sillisalaattia luvassa.

  https://masamutsi.blogspot.fi

 7. jenni kirjoitti:

  http://munkinmatkassa.wordpress.com

  27-vuotiaan aktiiviliikkujan elämää ja ajatuksia 6kk vauvan kanssa. Kirjoituksia ihan laidasta laitaan, mutta pääsääntöisesti liikunnasta ja vauva -arjesta + niihin liittyvistä asioista.

 8. muurahainen kirjoitti:

  http://muurahaistenpoluilla.blogspot.fi

  Kahden lapsen äiti retkeilee lasten kanssa ja ilman. Piipahduksia metsään, päiväretkiä, telttaretkiä, omia retkiä, luonnon ihmeitä. Tärkeintä on päästä ulos nauttimaan luonnosta ja olla unohtumatta kotiin tietokoneen ääreen liian pitkäksi aikaa.

 9. Henna kirjoitti:

  http://polyapinnoilla.blogspot.fi/

  Aloitteleva bloggaaja, sinnikkäästi yritän kuitenkin kirjoitella, vaikka mun blogi ei tunnu olevan sitä, mitä nykypäivänä pitäisi olla 😀

  Olen kahden pienen pojan äiti ja jutut kumpuavatkin äitiyteen ja ylipäänsä elämään liittyvistä aiheista.

  Tervetuloa lukijaksi 🙂
  Myös muutkin 😉

  Täytyy vielä todeta, että blogien lukeminen on yksi minunkin rentoutumiskeinoista.

 10. EMMI // Kaaos kahdessa kerroksessa kirjoitti:

  http://kaaoskaksiossa.blogspot.fi

  Meiltä löytyy 2v tyttö ja 7kk poika. Pääosin tekstiä syntyy äitiyteen liittyvistä asioista ja haasteista kahden pienen lapsen kanssa, sekä arkipäiväisiä höpinöitä.
  Tämän blogin takana olen nyt kohta ollut vuoden verran ja Kaksplussalle tulin keväällä 🙂
  Blogiin tulossa jatkossa myös kouluun paluusta ja lasten hoidon aloituksesta, sekä kaiken tämän sovittamisesta äidin, isän ja lasten harrastuksiin!

Kommentointi on suljettu.