Hae
Yhtä kuin

Lastenhuoneen uudet tuulet

Tyttäremme huoneessa käy muutoksen tuulet parhaillaan. Entinen pinnasängyn paikka ammottaa tyhjyyttään ja huoneessa on ihanan paljon tilaa leikkiä -vielä hetken. Perjantaina meille nimittäin
saapuu junnusänky, hui kauhistus.

Neiti ei ole enää oikein viihtynyt pinnasängyssä (vaikka ei ole sinne oikein ikinä riemuissaan jäänytkään) ja pinnat selvästi ärsyttävät typykkää kovasti. Otimme eilen pinnasängystä laidan pois
ja asetimme sen sivuvaunuksi meidän sänkyämme vasten. Voi luoja, noin olisi pitänyt tehdä jo silloin, kun hän oli pieni vauva. Miten paljolta sitä olisikaan säästynyt, ei olisi tarvinnut nousta ylös keskellä yötä sata kertaa.. Mutta kaiken voi oppia kantapään kauttakin. Jos sinulla kuitenkin on tulossa pikkuinen, suosittelen ehdottomasti pinnasängyn sivuvaunuksi asettamista!

Viime yönä typy nukkui paremmin. Itselläni unen tulo hieman kesti, oli niin outoa kun joku ei potkinutkaan naamaan.. Jännityksellä odotamme ensiyötä. Neidille tulee rutkasti nyt lisää hampaita ja kuolaa valuu, kuin jostain kuohuvasta koskesta konsanaan. Nice. Lievästi myös melkoista kiukkupyllyilyä on täten ollut tänäänkin ilmoilla asian tiimoilta.

Perjantaina meille koittaa tämä jännittävä päivä, kun uusi sänky saapuu. Selasin jonkin aikaa vaihtoehtoja, kunnes miellyin kovasti Muuramen Jolla – sänkyyn. Onko teillä kertoa kokemuksia tästä mallista? Totuus on toki se, ettei neiti välttämättä tule vielä nukkumaan siinä sängyssä, se voi viedä hieman aikaa. Mutta eiköhän pienen totuttelemisen jälkeen sänky saa vielä hyväksynnän.
Sänky on onneksi myös jatkettava, joten tulee menemään vielä pitkään. Sen saa peräti kaksimetriseksi! Tällaisella minimammallakin olisi rutkasti tilaa löhötä siinä.

Huoneessa on vielä melkoinen sekasotku, vaikka tilaa onkin hämäävän paljon. Joululahjaksi saadut lelut ovat mukavasti asettuneet jo kodiksi sinne, ja lojuvat tietysti miten sattuu. Ihanaa.

Myös jo aikaisemmin saatu auto on kovassa käytössä. Jos ei neiti ei sillä itse huristele, on kyydityksessä erilaiset pehmoeläimet. Ehdottomasti yksi tämän hetken suosikkileluista!

Hieman kyllä jännittää, miten uuden sängyn kanssa käy, mutta toivossa on hyvä elää!
Tulen sitten raportoimaan teille, miten tutustuminen siihen on sujunut.

Milloin teillä siirryttiin pois pinnasängystä?

– Jane

3 kommenttia

  1. Sofiakii kirjoitti:

    Oo jännää ❤️

  2. Sofiakii kirjoitti:

    Nii ja esikoinen oli alle 2 ja nyt toi 7 kk on nii iso et epäilen sit ku oppii kävelemään nii sitten saa siirtyä jo ?

  3. Jane & Jasse kirjoitti:

    Meilläkin opittiin hieman ennen 1-vuotis juhlia kävelemään, ja neiti ei tosiaan enää tykkää olla pinniksessä, joten saas nähdä olisiko tässä ratkaisua 😀

Kommentointi on suljettu.