Hae
Yhtä kuin

Lastenhuonetta kokoamassa, osa 4

Hyvästi pinnasänky! Tänään koitti tämä jännittävä päivä, kun meille saapui tytölle uusi sänky, Muuramen Jolla. Sänky vakuutti meidät, koska se on laadukkuutensa lisäksi myös ajaton. Se on jatkettava, ja muutenkin monella tapaa muunneltavissa. Pitkäkestoinen, ihan heti vuoden kuluttua ei uutta tarvita. Onneksi, koska ihan halvimmasta päästä ei nyt mieleistämme löytynyt.

Vielä puuttuu se pieni yöpöytä, mutta yleisilme taitaa olla jo aikalailla tässä. Toki noissa komeron ovissa piilee yhä se värikäs, salainen lukunurkkaus! Jospa ensin saisi tämän puolen kuitenkin kuntoon, niin voisi keskittyä vielä hauskoihin ylläreihin huoneen suhteen.

Ensimmäinen yö on juuri menossa uudessa sängyssä. Nukkuminen tuntuisi sujuvan siinä muuten hyvin, mutta meille rantautui viime yönä kamala flunssa! Neidillä onkin nyt uudessa sängyssään kaverina sipuli, hah. Vuoden unilelu. Jospa se edes hitusen auttaisi tukkoista nuhanenää.

Mitäs te tykkäätte neidin uudesta sängystä? Me olemme kaikki ihan myytyjä täälä. Mikäli ette muista, miltä huone on aikaisemmin näyttänyt, voitte kurkata edellisiä osioita TÄÄLTÄ.

– Jane

4 kommenttia

 1. MäSäMutsi kirjoitti:

  Kylläpä näyttää upealle!

 2. Jane & Jasse kirjoitti:

  Kiitos! ? Alkaa onneksi raamit olla pikkuhiljaa valmiina huoneelle.

 3. FitFunFamily kirjoitti:

  Aivan ihanan näköinen!! 🙂

 4. Jane & Jasse kirjoitti:

  kiitos! ??

Kommentointi on suljettu.