Hae
Yhtä kuin

Jokaiselle kahvifanille nyt oma etiketti

Mitä lahjaksi tyypille, joka rakastaa kahvia, mutta hänellä on jo kaikenlaisia vempaimia
asiaan liittyen? No tietysti ihan omalla etiketillä varustettu kahvi!

Kaiken takana ovat Kaffiinon Katja Kujala ja Sari Särkijärvi. Kaffiinossa
paahdetaan kahvia pienissä erissä räätälintyönä. Lisää heidän tarinastaan voit lukea TÄÄLTÄ.
Saatte jatkossakin infoa Kaffiinon kahveista, mutta niistä lisää sitten aikanaan. Pysykää kuulolla! 

Sain tilaisuuden tutustua Kaffiinon hauskaan kahviautomaattiin, jossa saa taiteiltua kahviin oman etiketin. Ajoitus oli loistava, sillä äidillä oli juuri tulossa syntymäpäivät! Ensin voit valita pavun, paahtoasteen sekä suodatuksen. Tämän jälkeen pääset itse etiketin suunnitteluosioon.

Kahvivaihtoehtoja on mukavasti valittavana. Tällä kertaa valitsin Tanzanialaisen, hieman hapokkaan ja marjaisan vaihtoehdon lahjaksi. Paahtoasteeksi asetin 2, melko vaalean siis. Itse kyllä pidän toisinaan melko tummastakin kahvista, mutta näin lahjaksi antaessa koin vaaleamman turvallisemmaksi vaihtoehdoksi.

Etikettiin voit asettaa minkä tahansa kuvasi! Pohdin pitkään minkälaisen kuvan laittaisin lahjakahviin, kunnes löysin äidin oman vanhan lapsuudenkuvan. Vaihdoin sen tyttäremme kuvan tilalle vielä lopuksi. Pakko kuvaa ei ole etikettiin asettaa lainkaan, voit laittaa vaikkapa pelkän tekstin, miksei esimerkiksi runonkin. Valinta on sinun. Jos minun pitäisi keksitä jotain pientä kehitettävää automaatista, lisäisin ehkä mukaan vielä mahdollisuuden jonkinlaiseen kaunofonttiin.

Muuten antaisin tuoteidealle pelkkää plussaa, enkä ole vastaavaan vielä koskaan ennemmin törmännyt. Persoonallista!

Kenelle suosittelisin? Ihan kenelle tahansa! Tämä on oiva lahjaidea työkaverille, hääparille, synttärisankarille.. you name it. Joskus voisi yllättää vaikka ihan vaan kahville tulevat kaveritkin kahvilla, jossa koreilisi oma nimi. Hih. Kahviautomaatti oli todella yksinkertainen käyttää, eli vaikka et olisikaan varsinainen tietokoneälykkö, selviät kyllä tuosta leikiten!

 Mitäs sanotte? Lähteekö oma etiketti kokeiluun?

Pääset tutustumaan kahviautomaattiin TÄSTÄ.

– Jane

4 kommenttia

 1. Ulla - Kadun aurinkoisella puolella kirjoitti:

  Siis mielettömän hieno keksintö! Tuollanen ois kiva itelle, mut myös lahjaksi! Että taitaa lähteä kokeiluun kyllä! 🙂

 2. Hanna / Yli pyykkivuorten kirjoitti:

  Tämä pitää muistaa! Kiitos vinkistä!

 3. Jane & Jasse kirjoitti:

  Itsekään en ollut ennen törmännyt ja ilahduin suuresti keksinnöstä. Lahjahuolet on historiaa 😀

 4. Jane & Jasse kirjoitti:

  Oleppa hyvä <3 On kyllä kiva idea!

Kommentointi on suljettu.