Hae
Yhtä kuin

Lastenhuonetta kokoamassa, osa 5

Lastenhuoneet pursuavat luonnollisesti leluja. Mihin tunkisi kaiken järkevästi? Tämän kysymyksen kanssa olenkin kamppaillut kiperästi jo parinkin postauksen verran. Nyt minulla on kertoa teille vihdoin ilouutisia; ratkaisuja on löytynyt! * Tähän kohtaan hurjasti rumpujen päristelyä ja muuta kivaa.*

Viime osassa esittelin tyttäremme Jolla -sängyn, joka on Muuramen valmistama. Satuimme löytämään sängyn torista, mutta valitettavasti siinä ei tullut mukana lelulaatikkoa sängyn alle. Tällöin apuun riensi Muurame, ja Lippo -säilytyslaatikko löysi tiensää meillekin! On kätevää, kun laatikkoon saa vaikkapa unilelut lähettyville. Meillä sielä on lisäksi esimerkiksi patjan jatkopala sänkyyn, sitten kun sänkyä päätetään hieman isontaa. Voisi olla ihan hauska idea laittaa sinne myös esimerkiksi kirjoja iltasatuhetkiä varten. Sieltä saisi sitten aina valita kulloisellekin illalle sopivan tarinan.

Olen myös useasti maininnut, miten kovasti tahtoisin pienen yöpöydän vielä huoneeseen löytää. Tadaa, sekin on nyt löytynyt! Mielestäni se sopii kokonaisuuteen hyvin. Meillä on muutenkin koko asunnossa melkoisesti puuta yhdistettynä vaaleaan väritykseen.

Huomaatteko muuten, että kerrankin lastenhuoneemme kuvissa näkyy ihan värikkäitäkin leluja?  Kyllä, niitäkin löytyy, ei hätää. Emme tyrannisoi lastamma leikkimään pelkillä valkoisilla leluilla, hih. Hieman on myös näissä kuvissa pehmoeläimet päässeet villiintymään, mikä ottaa hieman omaan silmääni kipeästi. Pidän seesteisistä kuvista, varsinkin näin kuvaajana. Mutta no, kaipa se on ihan hyvä välillä sitä totuuttakin vilauttaa.

Meillä nimittäin pehmoeläimiä riittää! Ja kukas muukaan niitä olisi tytölle hamstrannut, kuin tämä äiti ihan itse. Itseäni saan syyttää vaan. Mutta tiedätteke sen tunteen, kun joku pehmoötökkä tuijottaa sinua kaupan hyllyssä suloisilla nappisilmillään.. oioiii. Se on menoa se.

Löytyykö teiltä millaisia säilytyslaatikoita sänkyjen alta? Mitä pidätte meidän omastamme? Minusta säilytyslaatikkko teki heti koko sängystä kokonaisemman ja ehkä jopa tasapainoisemmankin näköisen.
Ehkä jopa koko huoneesta! Jos et muista, miltä maailmamme näytti ilman laatikkoa, palaa
sivulle osaan nro 4. Aikaisempiin osioihin pääset nimittäin loikkaamaan kätevästi TÄSTÄ.

Ps. olipas osiossa 4 seesteisempi fiilis kuvissa. Ehkä voisi ihan pari pehmolelua karsia piiloon..
Ehkä.

– Jane