Hae
Yhtä kuin

Kun mies ei ole kotona, minä..

Mitä teillä on tapana tehdä silloin, kun puolisonne ei ole kotona? Me ollaan Jassen kanssa monesti mietitty, että meillä ei ole enää mitään, mitä emme voisi tehdä toistemme seurassa! Tähän on tultu. Booooring. Ei ihme, että monet tuttavat aina sanovat, että luulisi meidän olleen miljoona vuotta yhdessä. Täten myös asiat, joita tekisi ”salaa”, kun toinen on poissa, ovat aika vähissä. Huhtikuussa meillä alkaa vasta neljäs vuosi!

Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö tekisi mitään erikoista silloin, kun hän ei satu olemaan kotosalla. Mikäli tyttö ei sattuisi olemaan kotona, voisin hieman lipitellä viinipulloa, mutta harvemmin tällaista mahdollisuutta on. Ja mikäli olisi, tuskin viettäisin aikaa kotona yksikseni. vaan lähtisin tapaamaan kavereita. Mutta, mitä tämä mamma sitten touhuaa, kun mies ei ole kotosalla?

Teen todella tylsää ruokaa! Tai ei nyt tylsää, mutta melko simppeliä. Tai ei ehkä simppeliäkään, mutta oikein edullista ja usein opiskeluajoiltani tuttuja ruokia. Sellainen kunnon ”olen persaukinen”– ruokafiilistely alkakoon! Kun lähdin opiskelemaan ensimmäistä kertaa, olin vielä kasvissyöjä, ja usein teen vieläkin kasvisruokaa. Varsinkin silloin, kun mies ei ole kotona. Otan hänet kyllä mukaan silti siten, että saatan heittää hänen ison t-paitansa päälleni. Ah, rentoa kokkailua.

Juuri edellispäivänä tein pitkästä aikaa soijarouheesta, valkosipulista ja tomaattipyreestä pastasekoituksen. Vaikka meillä syödään toisinaan kyllä kasvisruokaa koko porukalla, niin tästä ruuasta miekkonen ei ehkä niin välitä.  Tytölle kyllä maistuu äidin öh, erikoisetkin mössösekoitukset. Kokeileva keittiö, you know.. Toinen, mitä en näkisi miekkosen mutustavan, on tonnikala ja nuudelit! Ihan ruokien aatelia hei. Ainoastaan toki nykyään mietityttää uhanalaisuus, joten hirveän usein tonnifisuja ei tule ostoskoriin heiteltyä. Olen ehkä hieman omituinen, mutta välillä vaan täytyy saada tällaista safkaa. Kaukana gourmetista, mutta silti vaan joskus on pakko palata ”juurilleen”. Hah! Silloin ennen ei ollut myöskään tällaista elintasomahaa..

Nyt tahdonkin haastaa myös muut Kaksplussan verkoston bloggaajat paljastamaan, mitä teette silloin, kun puolisonne ei ole kotona? Voitte myös kysyä, mitä hän tekee silloin, kun te ette ole kotosalla. Voi toki olla, että rehellistä vastausta on vaikeaa saada.. Krhhm.

Jassekin alkoi pohtia asiaa, ja totesi myös, että on kauhean vaikeaa keksiä mitään. Sitten hän kuitenkin keksi, että kun en ole kotona, hän ei avaa telkkaria välttämättä ollenkaan koko päivänä. Itsellänihän tuo mölytoosa on yleensä taustaäänenä. Minusta on jotenkin mukavan kotoisaa sen pauhatessa taustalla, vaikkei sitä katsoisikaan.. Olenko ainoa joka tähän syyllistyy?

– Jane

3 kommenttia

  1. Matu / 10plussan äiti kirjoitti:

    Hihii mulla tuli pari hyvää mieleen ?? Kirjoittelen tällä viikolla ?

  2. Jane & Jasse kirjoitti:

    Vuhuu, odotan innolla ??

  3. Jane & Jasse kirjoitti:

    Vuhuu, odotan innolla ??

Kommentointi on suljettu.