Hae
Yhtä kuin

Perheen kädet lämpöisiksi + Julistearvonnan voittaja

Tänään oli aamulla vihdoin pitkästä aikaa hieman pakkastakin. Lisäksi luntakin oli hieman tullut, joten päästiin jälleen vähän pulkkailemaan ulkona. Olin kyllä jo hieman ehkä päässyt kevätfiiliksiin, mutta toisaalta ihan kiva päästä vielä pulkallakin. Parempi tämä, kuin ärsyttävä loska..

Oletteko miettineet miten pitää kädet kuivina ja lämpöisinä näillä hyvin vaihtelevillakin keleillä? Me olemme! Meillä on jo pidemmän aikaa suosittu neidin ulkopukeutumisessa Reimaa ja vähän aikaa sitten saimmekin koko porukka heiltä mukavan lämpöiset hanskat!

Neidin rukkaset sopivat loistavasti yhteen hänen Reimatec-haalarinsa kanssa, ovat täsmälleen samaa väriäkin! Kyseessä ovat Reimatec-rukkaset, malliltaan Tepas. Nämä ovat osoittautuneet varsin lämpimiksi, ja täysin vedenpitäviksi, kuten tuoteselosteessakin luvataan. Saa rymytä reippasti, vaikka olisikin juuri sellainen kamala loskasää! Ihanaa, kun ei tarvitse stressata, että jäätyykö pikkutassut.

Me vanhemmat puolestamme saimme käsiemme suojaksi Tartu-malliset toppahanskat. Nämä ovat osoittautuneet melkein liiankin lämpimiksi näillä keleillä. Todella hyvät kyllä paukkupakkasille. Koska hanskat taipuvat helposti ja ovat kevyet, on ollut helppoa esimerkiksi vetää pulkkaa nämä käsissä. Jäälyhtyjäkin tehdessä sormet eivät ole kastuneet tai jäätyneet. Jes.

No joo, tiedän kyllä että tulitte stalkkaamaan sitä arvonnan voittajaa! Paljastan sen aivan pian..
Mutta täytyy kyllä todeta, että on hienoa, kun voi rehellisesti suosia ja suositella suomalaista merkkiä.
Mutta, voittaja julistearvonnassa on..

lainenoora@outlook.com, otamme sinuun yhteyttä!

Paljon onnea, ja kiitos kaikille osallistujille <3 Muistakaa, että KirpunKodin nettikaupasta saatte ostoksistanne alennusta -10% 13.2.2017 saakka koodilla ”YHTÄKUIN”.

– Jane

Yksi kommentti

  1. MäSäMutsi kirjoitti:

    En kyl tullut kurkkaa voittajaa… mutta meilläkin Reima on suosikki merkki. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

Kommentointi on suljettu.