Hae
Yhtä kuin

Takaisin arkeen, viikon plussat ja miinukset

Palasin maanantaina kolmen viikon kesälomalta takaisin töiden pariin. Meillä on töissä tulossa eräs tapahtuma, joka vaatikin välittömiä toimia töihin palatessani. Jo tiistaina tilanne oli se, että työpöytäni oli niin täynnä, ettei minua edes oikeastaan nähnyt kaiken sen kaman takaa. Viikko oli melkoisen tahmea, vaikka minun tarvitsikin viedä tyttö hoitoon vasta perjantaina loman jälkeen. Perjantai toi kuitenkin mukanaan todella kivoja uutisia ja saimme vietyä monta asiaa eteenpäin työpaikallakin, että eihän siitä voinut syntyä muuta kuin viikonlopuksi melkoisen hyvä fiilis. HUHH.

VIIKON MIINUKSET

 • Aikaiset herätykset loman jälkeen -> vaatii vielä totuttelua
 • Kiire, kiire, kiire
 • Hukkasin pariksi päiväksi bussikorttini
 • Lounaani olivat olemattomia, menin työpäivät lähinnä banaani & jogurtti meiningillä (Paitsi torstaina, kiitos Vaikuttajamedian)
 • En ehtinyt vieläkään tilata kenkiä ystäväni häihin
 • 5000 km pituinen jono lukemattomia sähköposteja loman jälkeen
 • Huonotuulisten ihmisten kohtaamisia oli melko monta
 • Sateista, mutta sellaista kuuman kosteaa säätä. YÄKKK.

VIIKON PLUSSAT

 • Jaksoin kuitenkin raahata itseni töihin alkuviikosta jo niin, että olin töissä klo 7.26 (!!!)
 • Koska menin niin aikaisin töihin, pääsin alkuviikosta myös lähtemään aikaisemmin kotiin
 • Moni työasia meni eteenpäin loppuviikosta
 • Se sellainen ”perjantaifiilis” pitkän viikon jälkeen
 • Sain ennakkopainoksen eräästä kirjasta luettavakseni
 • Postissa tuli lisää Slurpin kahvia (!!)
 • Sain uutisia, jonka johdosta yksi isoimmista unelmistani on toteutumassa (!!)

 

Toivottavasti tuleva viikko olisi tätä viikkoa energisempi, mutta olihan tässäkin viikossa sitten lopulta monta huikeaa asiaa. En tiedä miten sitä oppisi arvostamaan arkea enemmän. Elämä kuitenkin koostuu siitä 80%. Pitäisi saada tehtyä arjestaan sen näköistä, ettei tarvitsisia ajatella sitä erityisemmin ”arkena” (niin ankea sanakin), vaan ihan vain elämänä. Ihanana, minun näköisenäni elämänä. Mutta sitä kohti ollaan kuitenkin matkalla. Matka on pitkä, mutta toivottavasti voisin jo viiden vuoden sisällä sanoa eläväni täysin itseni näköistä elämää. Elämää, jossa ei sana ”arki” tarkoittaisia vain kiirettä, pyykkejä, aikaisia heräämisiä, tylsiä eväitä ja unohtuneita kumisaappaita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *