Hae
Yhtä kuin
Kaupallinen yhteistyö

Tupaantuliaiset pizzabuffalla

Kaupallinen yhteistyö: Kotipizza

Viime viikonloppuna pidin vihdoinkin tupaantuliaiset, onhan muutosta jo reilut kolme kuukautta. Aika kuluu kuin siivillä. Arvatenkaan remonttia en saanut tupareihin mennessä valmiiksi, vaikka näin olin itselleni kovasti tavoitteeksi asettanut. Mutta mitäpä siitä, pääasia oli tupa täynnä ystäviä – ja pizzaa. 

RENTOUTTA TARJOILUIHIN

 

Koska olin päättänyt hellittää otettani remontin suhteen, päätin myös hellittää tarjottavien kanssa stressailusta. Tässä suureksi avukseni riensikin vanha kunnon Kotipizza. Hauskaa, miten teimme yhteistyötä myös TASAN vuosi sitten. On hienoa, että voin aina luottaa heidän laatuunsa. En edes tiedättekö tiedä ketään, joka ei pitäisi Kotipizzan pizzoista! Heidän pizzoissaan on mielestäni aivan erilainen, mehevä rakenne kuin muiden tekemissä pizzoissa. Oletko samaa mieltä? Jotenkin Kotipizzan pizzan tunnistaa aina, väittäisin että myös vaikka olisi silmät sidottuina. Pitäneekin testata joskus.. Mutta niin. Voisiko olla parempaa, rennompaa ideaa kuin tupaantuliaiset pizzabuffalla? Tuskin!

Kotipizza on suomalainen ja tiesitkö – jopa Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Vuonna 1987 perustetulla ketjulla on noin 280 ravintolaa ympäri Suomen. Ja juuri tuli myöskin lisää! Nimittäin meille Nokialle avautui Välimäenkadulle juuri upouusi Kotipizza, jonka takana luotsaa taitava Mika Pajukko. Välimäenkadulla sijaitseva Kotipizza on hänelle jo kolmas ravintola. Pienten lasten nuori isä on ehtinyt elämässään jo paljon ja kerännyt myös tunnustusta ravintoloillaan. Nokian uutisten tekemässä haastattelussa hän myös kertoo hienosti, että: ”Pizza on paljon muutakin kuin pelkkä vatsantäyttäjä: Parhaimmillaan se on käsityöntaitajan taidonnäyte, kaunis ja kutsuva, herkullinen makunystyröiden kutkuttaja”. Enkä voisi olla hänen kanssaan enempää samaa mieltä. Mikan kanssa pohdiskelimmekin yhdessä ennen tupareita sopivia pizzoja tarjottaviksi ja päädyimme lopulta näihin herkullisiin makuihin:

 • Special Opera: Kotipizza-juusto, tonnikala, kinkku, salami
 • Mozzarella: Rucolanverso, kirsikka­tomaatti, mozzarella
 • Parmiamo: Rucolanverso, kirsikka­tomaatti, parmesaani­juusto, ilmakuivattu porsaanniska
 • Zorbas: Kotipizza-juusto, feta, oliivi, paprika, punasipuli

Special Opera oli päivän selvä valinta, sillä se toimii aina ja oikeastaan lähes kaikille. Tällä kertaa tupareissa kun ei ollut yhtään täysin vegaania vierasta, se oli mielestäni nappi valinta – ja kuten saattoi arvatakin, se myös loppui ensimmäisenä, vaikka pizzoja olikin toimitettu meille kotiin kuljetettuina erittäin runsaasti. Kotipizzasta saa kuitenkin myös tarpeen vaatiessa vegaanistakin pizzaa, viime vuonna meillä oli sitä myös tarjoilupöydässä. Itse rakastan erityisesti mozzarellaa, joten sekin oli selvä valinta. Parmiamo ja Zorbas olivat molemmat myös tuttuja entuudestaan ja tiesin niiden toimivan juhlissa hyvin.

Lisäksi saimme päälle myös erimakuisia dippejä, joihin pystyy dippailla jäljelle jääneet pizzanreunat. Itse toki myös tykkään laittaa jo suoriltaankin dippiä pizzan päälle, varsinkin jos kyse on chipotlesta. Tulinen on ehdottomasti minun juttuni. Moni vieraista kuitenkin valitsi mielellään dipeikseen ranchia, valkosipulia ja mango-currya. Mango-curry on myös 4-vuotiaan tyttäreni suosikki. Voit kurkata Kotipizzan herkullista tarjontaa lisää TÄÄLTÄ.

”Pizza on paljon muutakin kuin pelkkä vatsantäyttäjä: Parhaimmillaan se on käsityöntaitajan taidonnäyte, kaunis ja kutsuva, herkullinen makunystyröiden kutkuttaja” – Mika Pajukko, Kotipizza

JÄLKIRUOKA KUIN PISTE I:N PÄÄLLE

Jälkkäripöytään saimme myös yllätyksenä Mikalta Jymy-jäätelöä. Tiesitkö jo, että Kotipizzasta saa siis myös nykyään jäätelöä? Huippua. Koska kenellepä ei maistuisi pizzan jälkeen raikas jäätelö jälkiruuaksi? Niinpä. Makuvaihtoehtoina löytyvät kookos-lime, mansikka, pistaasi ja vanilja. Jokaiselle vähän jotakin, voisi sanoa. Me maistelimme luomumansikkaa, ja sen raikkaus oli kuin piste I:n päälle täyttävien, rakkaudella valmistettujen pizzojen jälkeen. Vähän siirappista, mutta no – olimme erittäin tyytyväisiä. Seuraavalla kerralla aion ehdottomasti maistaa kookos-limeä.

Muutoin jälkkäripöydästämme löytyi leipomani espresso-pähkinäkakku. Laitoin ohjeesta poiketen triplasti siihen espressoa ja pähkinöitä – koska mitä sitä pihistelemään. Kaikki vieraat olivat yhtä mieltä siitä, että ainakin kahvi maistui kerrankin kakussa. En missään nimessä siis suosittelisi sitä sellaisille, jotka eivät tykkää kahvista. Kakku oli muutenkin ihan tekijänsä näköinen, lievästi rönsyilevä ja vähän sinne päin – mutta silti ihan kiva sisältä. Hah. Lisäksi jälkkäriosioon kuului myös mojitot, jotka olivat vähän sinne päin nekin. Kukapa uskoisi vielä, että olen käynyt baarimikonkin koulutuksen? En minä. Eikä varmaan kovin moni muukaan enää, mutta pääasia, että meillä oli hauskaa. Onneksi tarjoilut eivät nojanneet vain minun luomuksiini, vaan meillä oli tuttu ja luotettava Kotipizza apunamme. Uskallan väittää, että yhdetkään tupaantuliaiset eivät voi mennä pieleen, jos saa pizzaa kuumana suoraan juhlien ovelle toimitettuna. Voin vain suositella.

Oli kyllä ihanaa nähdä kaikkia ystäviä, myös niitä kauempanakin asuvia. Lisäpiste ystävästä, jonka olin nähnyt viimeksi noin 6 vuotta sitten. En myöskään olettanut, että vieraat toisivat mukanaan mitään lahjoja, koska tämä taisi olla jo reilu kymmenes muuttoni (APUA!), mutta niin ne apinat vain TAAS toivat kaikkea ihanaa. En voisi olla kiitollisempi, mutta kiitos vielä! Olette huippuja.

Ja nyt te kaikki rakkaat, pizzanhimoiset lukijani siellä ruudun takana – niin Nokian uuden Välimäenkadun Kotipizzan pizzerian, kuin juuri sinua lähinmpänä olevankin voit tarkastaa kätevästi TÄÄLTÄ.

 

YHTEISTYÖSSÄ

Image result for kotipizza logo

 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Kotipizza

5 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Eipä ole pitkään aikaan tullut Kotipizzan pizzaa syötyä 🙂

  • Jane kirjoitti:

   Joo, ei sitä valitettavasti ihan kuitenkaan joka viikonloppu pysty nauttimaan.. :DV Vaikka onkin hyvää.

 2. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Loistava idea tupaantuliaisiin – pizzabuffa! Noitten herkullisten pizzojen äärellä vieraat varmasti viihtyivät. Ja ihana tuo jälkiruoka. Kotipizza on tuttu vuosien takaa. Maukkaita pizzoja.
  Kivaa loppuviikkoa!

 3. Mari kirjoitti:

  Mä kuulun siihen kastiin, joka ei oikeen Kotipizzan pizzoista perusta. Juuri tässä alkutalven aikana tuli käytyä ja muistui taas mieleen, että ei tosiaan oo mun makuun parasta. Ei ne missään nimessä huonoja ole, mutta hintaan nähden saa parempaakin. Tosi kiva idea kuitenkin tälläinen pizzabuffa juhlissa, varmasti maistuvaa ja helppoa!

 4. Marjo kirjoitti:

  Pakko tunnustaa, että töissä sunnuntai iltana piti tehdä itse pizzaa mutta sitten iski himo päästävä nopeasti ja helpolla joten haettiin Kotipizzasta. Maistui?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *