Hae
Yhtä kuin

Pietamon kuvauksissa

Sain jokin aika sitten mukavan työkeikan ja lähdimme assarini Vilin kanssa kuvaamaan Pietamon kevään mallistoa. Vili tuli meille Porista edellisenä iltana ja heräsimme aamulla klo 6 valmistautumaan. Kuvasimme Pietamon liikkeellä (joka muuten muuttaa kohta sijaintiaan!) ja Tampereen legendaarisella paikalla, jonka saatatte ehkä tunnistaakin kuvista. Tuo on ehdottomasti yksi lempipaikoistani Tampereella. Todella harmillista, että sen kohtalona on kohta hävitä kartalta.

Mallit olivat ihastuttavia ja vaatteet istuivat heidän ylleen hyvin. Voisin sanoa, että vaatteet ja asusteet ovat luojiensa Kirsin ja Heidin näköisiä, persoonallisia ja mukavia! Mallit olivat eri ikäisiä, ja silti kaikki malliston vaatteet ja asusteen sulautuivat molempien ylle loistavasti. Koko tiimimme toimi muutenkin kivasti yhteen.

Studiokamerani on niin mahdottoman painava, että jälleen sain venytellä sormiani kuvausten välissä. Tiesittekö muuten, että valokuvaus on loistavaa liikuntaa. Huomaamattaan sitä pomppii, ryömii ja kiipeilee päivän aikana yllättävän paljon. Voitte vain kuvitella, miltä tuntui kuvaukset silloin, kun olin loppusuoralla raskaudessa. Voin kertoa, että seuraavana aamuna ei meinannut päästä sängystä ylös! Mutta hei, rakkaudesta lajiin.

 Pidemmittä puheitta, antakoon muutamien kuvien puhua puolestaan!

Mallit: Annuska Laurén ja Marietta Veijalainen / Meikki ja hiukset: Eveliina Silvennoinen

Assarini Vili.
Oikealla yrittäjät itse.


Joko sinulta löytyy heidän vaatteitaan? Kevään malliston ennakkomyynti on parhaillaan käynnissä heidän nettikaupassaan, ja kestää 15.3 saakka, vinks vinks. 

Enemmän kuvailuissani voitte muuten olla mukana esimerkiksi seuraamalla instagramissa. Kaikki somekanavani olisivat kyllä kipeästi kunnon päivityksen tarpeessa, mutta näillä mennään toistaiseksi.

Kuulem.. tai kuvailemisiin!

– Jane