Hae
Yhtä kuin

Nainen, olet todella kaunis

Maanantaina olimme koko perhe käymässä Ikeassa. Aamu ei ollut sujunut hirveän hyvin ja en ollut ehtinyt älyttömästi laittamaan itseäni ennen lähtöä. No jaa, ehtiikö sitä oikeastaan koskaan
kunnolla puunaamaan nykyään itseään? Mutta kuitenkin.

Ostimme Ikeasta ihanat lamput olohuoneeseen ja olimme juuri peiliosastolla, kun eräs nainen
pysäytti minut. Höpötin jotain omiani juuri tytölle ja Jasselle, ja hieman hätkähdin pysäyttämistä.
”Hei! Anteeksi, mutta sä olet tosi kaunis! Tuo tukka, tyyli, kasvot. Olet todella kaunis”, hän sanoi hymyillen. Menin aivan hämilleni, enkä aluksi meinannut saada edes sanaa suustani. Lopulta sain kuitenkin soperrettua kiitokset sentään ja jatkoimme sitten eri suuntiin. Minäkin nyt hymyillen.

Kiitokset vain vielä sinulle nainen tätäkin kautta, taisit pelastaa huonosti alkaneen maanantaini.
Tuon kohtaamisen jälkeen aloinkin miettimään, että pitäisi itsekin muistaa kehua aina, kun siihen kokee aihetta. Eikä aina vain omaa lastaan, vaan miestään toki myös. Heh. Mutta ennen kaikkea, toisia naisia! Ihan tuntemattomiakin, jos sen kokee oikeaksi. Olen monesti miettinyt kaupungillakin, muun muassa, että: ”Voi  kun tuolla on ihana tyyli! Vau mitkä housut! Ompa kaunis hymy”. Lista on loputon. Ja monestiko olen tuntemattomalle tällaisen mennyt kertomaan? Jep, aika harvoin.

”Nainen on toiselle naiselle susi”, pitää kyllä valitettavan usein hyvin paikkansa. Siksi olenkin monesti sanonutkin, että tulen paljon paremmin miesten kanssa toimeen. En jaksa aina sellaista hirveää draamaa ja kyräilyä. No, onneksi kaikkien kanssa ei toki sellaista ole, mutta tiedätte varmaan, että tällaisiakin tapauksia tulee toisinaan vastaan. Siksi olisikin ihanaa yrittää muuttaa ilmapiiriä ja kehua aina, kun jotain positiivista tulee mieleen. Oli se sitten ihan pienikin kehu vain,
se voi varmasti pelastaa jonkun päivän. Kokeile ihmeessä! Heti tänään!

Kuvat täältä

Naiset, kehutaan toisiamme ja tsempataan. Ollaan tiimi, ei kilpailijoita, sillä elämän pituinen maraton on vähän turhan pitkä yksinään hölkätä. Siinä tarvitaan toisia naisia tukemaan, ja tunkemaan ehkä hieman suklaatakin suuhun matkan varrella..

Ihanaa naistenpäivää!


” Olet todella kaunis, elät vain yhden kerran

Olet todella viisas, elät vain hetken verran

Olet todella kaunis, elät vain yhden kerran
Olet todella viisas, elät vain hetken verran ”


– Jane

2 kommenttia

  1. Iida Vilén kirjoitti:

    Olipa ihana päivän piristys! Kiitos ♥

Kommentointi on suljettu.