Hae
Yhtä kuin

Operaatio olohuone; hyllyt vihdoin seinälle!

Muutostamme tänne uuteen kotiin on nyt noin kahdeksan kuukautta. Osaa tavaroista myimme ennen muuttoa, mutta yhä löytyy huonekaluja, jotka toimme mukanamme vanhasta kodista. Tämä onkin hieman aiheuttanut harmaita hiuksia, sillä kaikki ei aivan sovellu yhteen uuden kodin kanssa.

Olemmekin päättäneet nyt ottaa itseämme niskasta kiinni, ja saada muun muassa olohuoneen vihdoin kondikseen. Olisi kiva saada kotia hieman ehostetuksi, koska haaveilemme tupareista kesällä. Toki se on vielä harkinnan alla, koska tyttö pitäisi saada hoitoon siksi aikaa. Sohvakin täytyisi vielä vaihtaa vaaleampaan, mutta löytyy jotain, johon olemme oikein tyytyväisiäkin; olohuoneemme hyllyt! 

Olohuonettamme koristaa ja kehystää Muuramen Ikoni-hyllyt. Meillä oli ennestäänkin kyllä hyllyjä, ja ajatus niiden laitosta seinälle on ollut jo muutosta saakka, mutta vasta nyt päivityksen jälkeen hyllykokonaisuus näyttää eniten ”meiltä”. Muuramen hyllyt ovat kyllä siitä kivoja, että niitä on helppo yhdistellä keskenään ja kehitellä erilaisia tapoja asetella ne seinälle. Kokeilimme aluksi paria, kolmeakin asetelmaa, ennen kuin päädyimme lopulta tähän. Se toimii mielestämme hyvin.

Hyllyjä toimitetaan vieläpä valmiiksi kasattuina, jipii! Täten aikaa ja vaivaa säästyy mukavasti. Arvostamme myös suuresti sitä, että hyllyt ovat iättömät ja ikuiset. Laadukkaita ja sopivat monenlaiseen tarkoitukseen.

Tykkäämme suosia olohuoneessamme valkoista yhdistettynä puuhun. Täten sohvamme näyttää tällä hetkellä hieman liian raskaalta kokonaisuuteen nähden. Hyllyjen kanssa yhteen sopisi ihanasti esimerkiksi oikein vaaleanharmaa sohva. Sellainen, mihin suorastaan uppoaisi! 

Valaisu puoli meillä on olkkarissa nyt muuten mallillaan, mutta vielä puuttuu kattovalaisin. Sekin on kyllä vain tilausta vaille valmiina, puu toistuu myös siinä.


Vielä on hurjasti tekemistä olohuoneen kanssa, mutta mitäs sanotte, näin tämmöisestä välivaiheesta? Kehtaako tänne pyytää kahville? Olen niin ihastunut noihin hyllyihin, että aluksi jäin iltaisin ihan vaan tuijottamaan niitä hymy kasvoillani.
Ensi kerralla sitten hieman lisää operaatiosta, kunhan saadaan projekti jälleen etenemään. Pikku askelin kohti unelmia, you know. 
Mikäli tekin sielä haaveilette olohuoneenne uudistuksesta, niin voin vinkata teille Muuramen tv-tasojen tarjouksesta! Kävin itsekin kuolaamassa hieman tasoja, ja alennukset näyttivät olevan kyllä ihan kohdillaan. Pääset tarkastelemaan niitä TÄSTÄ.
*Postaus on toteutettu yhteistyössä Muuramen kanssa.
– Jane

3 kommenttia

  1. Hanna / Yli pyykkivuorten kirjoitti:

    Onpa kaunista! Laita hyllyyn pari mustaa esinettä niin se sitää sohvan kokonaisuuteen.

  2. Jane & Jasse kirjoitti:

    Täytyy kokeilla! Vaikka tiedät varmaan sen tunteen, kun johonkin on jo toooosi kyllästynyt. Ja se on nyt tuo sohva, pakko vaihtaa se vaaleaan asap 😀

  3. Nea / In the little cottage kirjoitti:

    Onpa kivannäköistä! Noi hyllyt on kivat kun niihin voi aina sesongin mukaan vaihdella sisältöä niin saa heti eri ilmeen 🙂 mulla on vähän sama tummasohvaähky ja mielellään haluaisin myös vaaleanharmaan. Meidän sohva on vaan 2v vanha niin ei ihan vielä raaski.

Kommentointi on suljettu.