Hae
Yhtä kuin

Kun on tullut aika pakata laukut ja lähteä

On tullut vihdoin aika pakata laukut ja lähteä. Lauantaina lähdemme aivan kahdestaan Jassen kanssa viettämään etukäteen vuosipäiväämme. Sokos Hotel Lappee kutsui meidät testaamaan uudistuksia hotellissaan, odotamme huomista innolla. Ihanaa. Olemme odottaneet reissua jo monen monta viikkoa. Kahdestaan kun pääsemme todella harvoin minnekään lähtemään.

Tänään myös pikkuneitimme aloitti viikonloppunsa jo hienosti, testailemalla uutta Puky potkupyöräänsä, josta tulee oma postauksensa ensiviikolla, pysykää kuulolla! Pikkufillarista löysimme tämän potkupyörän hänelle. Vanhempani tulevat nyt viikonlopuksi hoitamaan tyttöä, joten mukavaa on hänelläkin paljon tiedossa täällä, vaikka me löhöilemmekin itse hotellissa.
Blogi hiljenee huomenissa, mutta kurkkikaa instagramia, niin pysytte mukana!

Hyvää viikonloppua, nauttikaa olostanne <3

– Jane