Hae
Yhtä kuin

Maanantaikahvit, osa 5

On koittanut jo viidensien kahvien aika. Tänään kahvipostaus meni näin myöhään, sillä on ollut hieman myrskyisää ja sähkötkin pätkineet hitusen verran. Sain kuitenkin keitettyä onneksi kahvia!

Tänään vuorossa on Kaffiinon paahtimon India, Bababudan. Tätä kuvaillaan lempeän pehmeäksi alkuperäiskahviksi. Tämän kahvin kohdalla voin sanoa, että se sopii loistavasti juurikin ns. kulutuskahviksi. Ei missään negatiivisessa merkityksessä, vaan juurikin tuossa lempeydessä ja seesteellisyydessä. Tästä ei pompannut dominoivaa makua kielelle, vaan kokonaisuus oli pehmeä ja tasainen. Tätä juodakseen ei tarvitse olla vuosien kokemuksia kahveista, että saisi siitä kaiken irti.

Tämä toimii varmasti jokaiselle, ja kaikenlaisiin tarkoituksiin! Tämä kahvi on täyteläistä ja sitä ottaa mielellään toisenkin kupillisen. Tätä uskaltaa varmasti tarjota tutuille ja kunniavieraillekin, varsinkin, mikäli tahdot tehdä heihin vaikutuksen. Vieraat lähtevät kahvipöydästä hymyssä suin.
Tämä olikin nyt kahvisarjan viimeinen osa, ainakin toistaiseksi. Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Mitäs piditte kahvisarjastamme?

Mikäli innostuitte kovasti esitellyistä kahveista, löydätte niistä lisää infoa Kaffiinon nettisivuilta, jonne pääsette kätevästi suoraan TÄSTÄ. Muistakaa myös heidän loistava kahviautomaattinsa, jossa voitte suunnitella ihan omat etiketit kahveihinne! Pelastaa hankalatkin lahjapulmat tuossa tuokiossa.

Ps. Laittakaa kiviä taskuun, tuulisia päiviä lisää varmasti tiedossa!

– Jane