Hae
Yhtä kuin

Viikonloppuna kaikui; ”Tahdon”

Viime lauantaina saimme kunnian matkustaa ystäväni häihin Jyväskylään.
En näin hääkuvaajana edes muista, koska olisin viimeksi ollut vain vieraana häissä.
Ihan mahtavaa! Sitä sai myös kivasti taas uutta näkökulmaa tällä tavalla myös kuvaukseenkin.
Ja koska olin täysin ”lomalla”, jätin myös kamerat kotiin. Siksi näitä puhelinkuvia postauksessa!
Lähdettiin ajelemaan melkein liian myöhässä, koska miehiä saa aina odottaa! Mutta huh, onneksi meille jäi vielä melkein 30minuuttia luppoaikaakin ennen kirkkoa. Vähän jos asiaa stressasin..Julistaudun kyllä ihan mahdottomaksi hääfaniksi. Häät on mahtavia! En ole ollut vielä yksissäkään tylsissä häissä. Kaikissa näkyy aina hääparin persoonaa ja puheet, ne vasta on jotain!
Mielestäni niitä liikaa aliarvostetaan. Ei ole parempaa, kuin siemailla lasillista viiniä, ja kuunnella hyviä stooreja hääparista. Siis varsinkin, kun nyt ei tarvinnut olla kärppänä kameran kanssa.

Ai että, kyllä jokaisen hääkuvaajan täytyisi edes kerran kesässä päästä vain istumaan pöytään rauhassa vieraan roolissa. Vähän kyllä välillä tuli ikävä kameroita, kun päähän tuli kuvausideoita
ja kuvakulmia, mutta selvisin siitäkin sitten viinin voimalla, hah.
Juhlapaikka oli hyvin idyllinen ja sopi mainiosti kesähäihin, vihreän teemavärinsä kanssa fiilis oli TODELLA kesäinen. Vielä kun sääkin oli ihan huippu! Ei voi muuta sanoa, kuin kiitos hääparille!

Ja vielä kerran, onnea Tiia & Sampo! 


Ps. mulla oli KOLMET kengät mukana, joista toisia korkkareista pidin jalassa vaan 15min ja lopun ajan olin ilman korkkareita. Tarvisin jostain kipeästi mukavat korkkarit!!