Hae
Yhtä kuin

2-vuotis bailut

Tänään ollaan saatu juhlia meidän 2-vuotiasta typykkäämme! Vieraiden joukossa oli myös parin kuukauden ikäinen poitsu, ja hurjaa, miten sitä ei muka enää muista, että omakin lapsi on ollut joskus niin pieni. Tai muistaa, mutta hämärästi. Ei siis ole urbaanilegendaa, että vauva-ajat menee sumussa. Väsyttää jo pelkkä muisteleminenkin..
Koska neiti on älytön kissafani, oli selvää, että niitä tullaan näkemään myös hänen synttäreillään.
Juhlatarvikkeita saimme Confetista, ja vielä tarkemmin sanottuna Pirkkalan Confetista ne noudimme. Automatka olikin melkoisen HC näidän pallojen kanssa, voisin sanoa, että tiivistunnelma oli.

Pirkkalassa onkin se erikoisuus kuulemma, että sieltä löytyy juurikin tuo kuvien ihana, kävelevä kissapallo! Toki muualtakin sitä varmasti saa ainakin tilaamalla. Olen joskus ollut vähän skeptinen noista (vapun aikaan hermorauniona), mutta tuo pallo oli kyllä ihan täysi kymppi juhlissa. Yksi, jos toinenkin olisi tahtonut viedä kissan kotiinsa meiltä. Emme silti malttaneet luopua hänestä.
Tämän hurmaavan kakkukoristeen saimme Puine.fi:stä. Koristetta kehuttiin ja sen alkuperästä
oltiin todella kiinnostuneita, luulempa, että lähipiiristä saattaa piakkoin löytyä myös heidän tuotteitaan. Meistä on mukavaa, että koristetta voi käyttää aina uudelleen ja uudelleen, koska se
on kestävää puuta, ja onnittelu on ajaton, huolimatta täytettävästä luvusta, taikka onnittelun aiheesta. Blogiin on tulossa esittelyyn myös saman yrityksen upeita kaulakoruja ja tietysti myös teille ARVONTAA! Kliseistä, mutta kannattaa siis pysyä kuulolla!
Alunperin mun piti tehdä supermutsina juhlien kakut kokonaan itse. Noh, keskiviikkona koekakkujen pohjat näyttivät sangen epätasaisilta, joten päätettiin, että tilataan kakku. Noh, oltiin tietysti aivan liian myöhässä, joten ainoa pelastava enkeli oli enää ihan lähimarketin pakasteallas! Mutta ihan hyviltä nuokin kakut maistuivat, ja no, säästyimpä vähäsen edes lisästressiltä. Vähäsen. Ihan vähä. Okei, okei. Ei oikeastaan säästytty siltikään.
Numero-, ja kissakeksit sentään väsäsin itse (kuten huomata saattaa..), ja niihin kivat muotit löytyi myöskin Confetin valikoimista. Keksien ohjetta on kyselty aika paljon, joten voisin laittaa ohjeen joku päivä tänne blogiinkin? Oli nimittän meikäläisellekin sopivan simppeli resepti kyseessä.

PS., näitä keksejä ei jäänyt kuin KAKSI juhlista jäljelle!! Ja niitä oli tarjolla aikas monta.


Meidän 2-vuotiaamme sai ihan törkeän paljon kivoja lahjoja, ja niistä tuleeki ihan oma postauksensa vielä. Ehkäpä joku voi napata varsinkin hitiksi osoittautuneista lahjoista vinkkejä omiinkin lahjahankintoihinsa. Mutta oli kyllä kivat juhlat. Alkuun neidillä painoi väsymys ja asteittainen vierastuskin, mutta lämpeämisen jälkeen oli synttärikarkeloissa melko.. sanoisinko railakas meno!

Kiitos kaikille vieraille ja yhteistyökumppaneille; Confetti ja Puine <3

2 kommenttia

  1. Lurre kirjoitti:

    Kivat kissabileet teillä ollut 🙂 Meilläkin juhlittiin juuri kaksivuotiasta tyyppiä 🙂 Mietinkin kuvista, että jos ensi vuonna itsekin raivaisi keittiön tasoille tarjoilut pöydän sijaan 🙂

  2. Jane / Yhtä kuin kolme -blogi kirjoitti:

    Meillä on niin pieni pöytä keittiössä, että koin tämän olevan fiksuin ratkaisu 😀 Suosittelen kyllä!

Kommentointi on suljettu.