Hae
Yhtä kuin

Valmiina talveen! (Sis. alekoodin)

Vaikka ihan vielä en tahtoisi ehkä tätä sanoa äänee, niin kyllä, talvi tekee jälleen tuloaan.
Vaikka päivät ovat välillä melko lämpimiä vielä, ovat ne silti todella petollisiakin. Tuo petollisuus flunssaisen lapsen kanssa saa kuitenkin vanhemmat tahtomattaankin ajattelemaan talvea. Hrrr..
Me saimme helpotusta talvistressiin Kukkuukids:istä. Kyseessä on lastenvaatteiden verkkokauppa, joka toimii Espoosta käsin. Valikoimista löytyy kuitenkin lisäksi myös hieman lelujakin. Valikoima on merkeiltään melkoisen kattava ja laadukas, löytyy uutuutena lapsillekin Levi’stä! Tai itselleni ainakin oli positiivinen, uusi yllätys, että sitä saa myös lapsille. Voisiko olla coolimpaa näkyä, kuin lapsi farkuissa ja esimerkiksi legendaarisessa, valkoisessa Levi’s paidassa? Minut hurmaisi!

Muita merkkejä ovat esimerkiksi Racoon, Ticket To Heaven, Minymo, Mayoral ja Hummel. Hummelin tuotteista minua kiinnosti eniten heidän ihana zip-verkkatakkinsa, koska siinä oli todella kaunis kuviointi. Hummelin vaatteet ovat siitäkin käteviä, että niissä voi helposti siirtyä esimerkiksi koulusta harrastuksiin, sporttisia vaatteita kun ovat.  Mukavia, mutta tyylikkäitä, joissa on hyvä liikkuakin. Sitäpä kai jokainen vanhempi toivoo lastensa vaatetukselta?

Kuukkuukidsin valikoimaa päivitetään säännöllisesti, ja tällä kaudella onkin tulossa lisää
uutuksia Hummelilta, Racoonilta, Mayoralilta, Creamilta, Levikseltä ja Ticket To Heavenilta.
Ticket To Heaven nyt kun mainittiin, niin siitä saa kätevän ”aasin sillan” tosiaan näihin meidän talvikamppeisiimme. Kuten yllä mainitsinkin, saimme helpotusta talvistressiin. Konkreettisesti tämä tarkoittaa meidän neidin uutta ja ihanaa toppahaalaria ja suloisen muhkeaa tupsupipoa! Hieman oli koomista puettaa lapsi +15 asteessa toppahaalariin, mutta olihan se hyvä koeajaa ennen kunnon pakkasia. Neiti on nyt näinä parina sovituskertana ollut haalarissa, kuin kotonaan. Jopa siinä määrin, että hieman on kiukuttanut, kun äiti on pyytänyt riisumaan haalarin.. Voisi siis sanoa, että tämä Ticketin toppahaalari oli täydellinen valinta. Aina kun ei voi olla varma, että viihtyykö lapsi vaatteissaan. Varsinkin, kun on kyse melko pienestä lapsesta vielä.
Mikäli teitä kiinnostaa samainen haalari, sitä voitte kurkkia suoraan TÄSTÄ. Tämä on ensimmäinen kerta, kun meidän neidillemme tulee Ticketiä. On siis mielenkiintoista nähdä sitten talven tultua, miten haalari ja pipo ajavat asiansa tositoimissa. Olen kuitenkin kuullut paljon suosituksia kyseisestä merkistä, että en usko tuhansien vanhempien olevan kovinkaan väärässä.. Värivalikoimakin näissä Ticketin haalareissa oli sen verran kattava, että varmasti löytyy jokaiseen makuun sopiva väri. Me valitsimme kerrankin jotain muuta, kuin aina sitä ihan pinkkipinkkiä.
Ilokseni saan myös ilmoittaa teille, että saatte Kukkuukidsin kaikista normaalihintaisista tuotteista -20% viikon ajan. Tarkemmin sanottuna saatte -20% alennuksen koodilla ”blogi” ja se on voimassa seuraavaan perjantaihin saakka, 22.9.2017 asti.  

Mikäli tekin tahdotte olla talvivaatteiden kanssa ajoissa, nyt on siis täydellinen hetki käydä laittamassa ostoskoriin esimerkiksi juuri toppahaalari! Toki kannattaa käydä katsomassa, josko löytyisi ihan vain jotain ”pientäkin” kivaa. Huomasin myös, että juuri nyt on postikulutkin ovat ilmaiset! Melkoinen tsäkä, kauppaan pääsette marssimaan suoraan TÄSTÄ.

Joko te olette varautuneet talveen?


* Yhteistyössä Kukkuukids.fi

5 kommenttia

 1. Jenni / big mamas home kirjoitti:

  Meillä taitaa olla talvikenkiä ja pipoa lukuunottamatta vaatteet aika hyvin kasassa, ellei tule mitään ylläreitä. Haalareita katsellaan varmaan seuraavan kerran kevätkaudella.

 2. Minnea Muru kirjoitti:

  Toppahaalari puuttuu vielä, toivottavasti en ole liian myöhään liikenteessä 😀 Nuo Ticketin haalarit ovat kyllä saaneet kehuja, meilläkään ei vielä olla niitä käytetty. Veikkaan, että kallistun tänäkin vuonna Reimaan.

 3. Maria kirjoitti:

  Ihana haalari! Meidän minille menee vielä ensi talven äitiyspakkauksen haalari, joten vältytään vielä talvihaalareiden ostamiselta.

 4. Maria kirjoitti:

  Ihana haalari! Meidän minille menee vielä ensi talven äitiyspakkauksen haalari, joten vältytään vielä talvihaalareiden ostamiselta.

 5. Niina / une petite life kirjoitti:

  Onpas suloinen tuo pipo :))

Kommentointi on suljettu.