Hae
Yhtä kuin

Keittiö muuttuu lapsen kasvaessa + Alekoodi

Muistatte ehkä sen mustan syöttötuolin, joka meillä on ollut keittiössä. Kun saimme hankittua uudet kalusteet keittiöön, ei se musta väri enää lainkaan sopinut mukaan menoon. Meinasin maalata sen valkoiseksi, mutta totuus on se, että ei siinä ollut tytön enää hirveän mukava ollakaan. Hän alkoi kiipeillä mielummin jo normituoleille. Lisäksi siinä oli niin iso tarjotin, että pienessä keittiössämme se oli melkoinen tilasyömäri. Varsinkin imuroidessa se otti hemmetisti hitusen päähän.

Vauva-ajan se kuitenkin toimi loistavasti, ja kannatankin tuollaista syöttistä, josta löytyy itsestään tarjotin oikein lämpimästi. Todella kätevä! Mutta nyt, nyt meillä on jo 2-vuotias, taitava taapero. Kuitenkin normituoleille itsekseen kiipeily toisinaan hieman hirvittää, joten ratkaisu löytyikin paikalliselta facekirppikseltä. Löysimme sopivan junnutuoli ehdokkaan, ja lähdimme kotiuttamaan sitä. Ja sehän sopi keittiömme värimaailmaan mainiosti, jihuu! Kiitos kirppikset!

Saimme myös MaxPlay verkkokaupasta ihastuttavan KG Designen pilvitabletin pöydälle. Nyt kun sitä tarjotin osaa ei ole, sottaantuu pöytä helposti lapsen istumapaikan kohdalta. Vaan tämä silikoninen pöytätabletti helpottaa siivousta kivasti. Instagramin puolella onkin menossa parhaillaan arvonta, jossa voitte voittaa samaisen tabletin itsellenne valitsemassanne värissä! Arvonta suoritetaan sunnuntaina klo 12, joten vielä on mukavasti aikaa osallistua arvontaan. Lisää pilvijuttuja on myös tulossa blogiin, sillä lastenhuoneeseenkin muutti yksi ihana jutska. Mutta siitä lisää sitten myöhemmin.


Lisäksi teille lukijoille on tarjolla alekoodi. Saatte MaxPlay verkkokaupassa 17-20.10.2017 välisenä aikana kaikista KG Designen tuotteista -15% alennuksen, kun käytätte koodia: ”YHTAKUIN”.

Tuotteita pääsette selaamaan suoraan TÄSTÄ.

*Yhteistyössä MaxPlay

4 kommenttia

 1. marja liljeström kirjoitti:

  Junnutuoli oli minulle ihan uutta. Meidän lapset istuivat tavallisella tuolilla syöttötuolin jälkeen.Mukavia syyspäiviä sinulle ja perheellesi!

 2. Marjo kirjoitti:

  Kivan näköinen tuoli pikkuiselle 🙂 Varmasti toimiva ratkaisu ja onhan 2-vuotias on niin iso ettei ehkä haluakaan "vauvatuoliin". Hauska tuo pilvitabletti!

 3. Viivi kirjoitti:

  Noi pilvitabletit on kyllä ihania verrattuna vanhanaikaisiin tabletteihin ja sopii nykyään ihmisten modernimpiin sisustuksiin!

 4. inka nitta kirjoitti:

  Suloinen tuo pilvitabletti 🙂

Kommentointi on suljettu.