Hae
Yhtä kuin

Lastenhuone; Puput saivat pilviä ylleen

 * Yhteistyössä MaxPlay

..Tai pitäisi varmaan muotoilla, että: ”Lapsenhuone”. Mutta kuitenkin. Saimme tosiaan MaxPlay:lta tytölle ihastuttavan pilvihyllyn, jonka mukana tuli myös muutamia seinätarroja. Olin jo pitkään pohtinut, että millä himskatilla peittäisin seinässä olevan reiän, kunnes vastaus sitten löytyikin. Nyt sitä hirvitystä ei enää pilvihyllyn vuoksi näe. Loistavaa! Niin pitkään se reikä on ärsyttänyt. Olimme kuulleet tästä verkkokaupasta paljon hyvää, joten oli mukavaa päästä toteamaan toimivuus itsekin. Toimitus oli nopeaa ja asiakaspalvelu ystävällistä.

Pilvihylly on lakattua terästä ja seinätarrat ovat kankaisia, tuntuivat aika hauskoilta materiaaleilta.
Hyllyn mukana tulee 4 seinätarraa, mutta päädyimme laittamaan vain kaksi seinälle. Toiset kaksi löysivät paikkansa meidän eteisestämme, jossa sieläkin leijailee muutamia pilviä piristyksenä.
Valitsimme hyllyn väriksi graniitinharmaan, mutta vaihtoehtoja olisi ollut todella paljon muitakin.
Esimerkiksi keltainen, sininen ja vaaleanpunainen. Lisäinfoa pilvihyllystä löydät TÄÄLTÄ.


Mitäs muuta huoneelle kuuluu? Ahtautta. Pitäsi varmaan siirtää nojatuoli toiseen huoneeseen
ja hankkia tilalle pieni pöytä ja pari tuolia. Neiti leikkii niin ahkerasti keittiöleikkejä, että pöydälle
olisi tarvetta. Olisi myös kiva, että omasta huoneestakin löytyisi paikka, jossa voisi rauhassa piirtää. Värit huoneessa ovat pysyneet yhä hempeinä, paitsi lelut. Ne räikeät ja kirjavat lelut, niitä kyllä löytyy! Toki tähän väliin myönnän, että toivoin, että tyttö saisi synttärilahjaksi VALKOISEN uunin..

Usein kuulee bloggareiden lastenhuoneita dissattavan, koska niitä sisustetaan muka vain lapsille. VÄÄRIN. Meiltä kyllä löytyy paljon värikkäitäkin leluja, mutta koen, että kaiken A ja O on meillä se, että säilytyspaikat niille pysyvät neutraaleina. Värejä vastaan meillä ei ole mitään, mutta on ihanaa, että tila on muuten suhteellisen rauhoitettu. Tähän mielikuvaan sopii oikein mainiosti muutama leijaileva pilvi ja kasa pupuja. Voi kai sitä sisustaa vähän kaikille perheessä? Ainain vielä. Vielä tulee sekin aika, kun seinät varmaan ympätään täyteen julisteita ja seinät maalataan mustiksi.

Eikä minulla olisi sitäkään vastaan mitään, että tyttö tahtoisi esimerkiksi dinosauruksia seinille pupujen sijaan. Mutta nyt hän on varsin tykästynyt pupuihin ja kettuihin, joten olkoon nyt näin.


No mites, sopivatkos nuo pilvet ja puput yhteen? Päivällä nuo kaikki toki erottuvat hieman mukavammin, kuin näin hämärällä. Viimeisessä kuvassa näkyy tuo lamppukin, jonka vuoksi kuvissa näkyy hassuja valonsäteitä! Kamalaa tämä pimeys, ja se, kun ehtii hoitamaan blogijuttuja vasta silloin, kuin aurinko on jo laskenut. Todella ärsyttävää. Kohta saa jo laittaa tytönkin nukkumaan..

8 kommenttia

 1. Marjo kirjoitti:

  Pilvet ja puput sopivat yhteen oikein hyvin☺ Söpön vaaleanpunainen huone ja tuo kettu tuolla sängynpäällä on kiva. Muistatko mistä olet hankkinut repolaisen?

 2. marja liljeström kirjoitti:

  Sopivat oikein hyvin yhteen. Pilvihylly on tosi söötti. Tarralla on kätevä peittää reikä. Fiksu ajatus tuo rauhoitettu tila.

 3. Minna M kirjoitti:

  Ihanan hempeän, lempeän söpöistä! Hyvin näyttää kaikki sopivan yhteen.

 4. Jane / Yhtä kuin -blogi kirjoitti:

  Aikoinaan Kodin1:stä ostettu tuo repolainen. On siis ANNO-merkin tuote 🙂

 5. Jane / Yhtä kuin -blogi kirjoitti:

  Juu, paikkaus ja maalaus veisi paljon enemmän aikaa 😀

 6. Jane / Yhtä kuin -blogi kirjoitti:

  Kiva kuulla 🙂 <3

 7. Melissa L kirjoitti:

  Söpö unenomainen huone.

Kommentointi on suljettu.