Hae
Yhtä kuin

Kaksplussan blogiverkoston pikkujoulut!

* Yhteistyökumppanit mahdollistivat iltamme

Viime lauantaina koitti odotettu päivä, meidän blogiverkostomme pikkujoulut. Meillä meinasi kokonaan jäädä pikkujoulut väliin, joten otin sitten asiakseni järkätä meille edes jotain kasaan! Toki häiriköin kollegoja ahkerasti tiedustelemalla heidän mielipiteitään ehdotuksiini.

Sateinen iltamme alkoi Tampereen Koskikeskuksen Vilasta. Koskarissa Vila sijaitsee
2. kerroksessa. Meille järjestettiin liikkeeseen oma ”Privateshopping-ilta” ja tämä piti sisällään muun muassa stailausta. Kaksi rohkeaa bloggariamme, Petra (sängyn alla) ja Minna (Kiljusten blogi) lupautuivat myyjien stailattaviksi. Petralla oli yllään juuri sellainen farkkupaita, jonka voisin itsellenikin kuvitella. Koko asun voisin oikeastaan itsekin kotiuttaa joskus. Tuon valkoisen jakun jo omistankin ennestään. Varsinkin hatut kiinnostavat, mutta en tiedä osaisinko käyttää niitä oikeasti, arkenakin. Julia osti itselleen tuollaisen, ja se kuulemma lenteli illan aikana.. Minnan lookki oli näyttävä, mieleen tuli sellainen menestyvä nainen. You know, bisnes. Paljon on nyt IN käyttää myös samaa kuosia ylä-, ja alaosissa.
Leopardikuviota oli liikkeessä niin housuissa, kuin paidoissakin. Tiedustelin myyjiltä, uskalletaanko tätä eh, tietyn maineista kuviota jo käyttää uudelleen rohkeasti. Se kun mielletään ainakin omissa piireissäni hyvin sinne jonnekin teiniaikaan. Jasse myös inhoaa suunnattomasti kuviota. Itseäni ehkä hieman kiinnostaisi kokeilla jotain paitaa vaikkapa, mutta muutenkin ”babyface” lookin omaavana en oikein tiedä, löytyisikö sitä rohkeutta tarpeeksi. Hatut ovat tosiaan kovassa nosteessa, sitä ehkä täytyy vakavasti harkitakin. Olen aina kyllä tykännyt hatuista, ne tekevät käyttäjistään jotenkin siistejä. Tuo kuvan mekko jäi vähän kummittelemaan, pitäisiköhän käydä vielä ostamassa? On niin hyvän värinen. Kaikki viininpunainen on ihanaa.

Vilan jälkeen suuntasimme Tapasravintola Inez:iin. Ravintola sijaitsee Tampereen keskustassa, Cumuluksen ja H&M:n lähistöllä. En ollut aikaisemmin ehtinyt vielä testaamaan ravintolaa, ja se yllätti positiivisesti. Ruoka oli suunnattoman herkullista, etenkin eräs juusto jäi mieleeni. Sitä on pakko hankkia jouluksi, jos vain saan jostain mieleeni sen nimen. Muistaako blogikollegat?? Inez:issä voit hauskasti (ja kätevästi) valita oman budjettisi, esimerkiksi 20 euroa, ja ravintolanväki pitää sinusta sillä summalla huolen. Ei tarvitse alkaa itse pähkäillä, että mitähän herkkua tilaisi. Kaksplus sponssasi meille kivasti ruokajuomat ja olivat täten hengessä mukana juhlissamme.

Meille oli järkätty yllärimenu ja se huipentui chilileivokseen ja jäätelöön. Todella jännä, mutta
hyvä yhdistelmä. Inez sopii loistavasti kaveriporukalla treffailuun, tapasten äärellä juttu luistaa! Tuonne tahdon joskus viedä kyllä Jassenkin.

Ruokailun jälkeen suuntasimme vielä Gloriaan, tämä yökerhokin sijaitsee aivan Tampereen ytimessä. Hirveästi meidän ei siis pikkujoulujemme aikana tarvinnut kävellä, heh. Gloriassa skoolasimme vielä skumpalla meille varatussa pöydässä. Sitten olikin aika etsiä taksi, jonka
sainkin aivan välittömästi! Aika hyvä tuuri, nyt kun on pikkujoulukaudet kuumimmillaan.
Tuttuun tapaan meille oli myös goodiebagit, joissa yhteistyökumppaneilta ihania tuotteita. Tuotteet olivat KATOKO:lta saaduissa Bagguissa, joka on amerikkalainen merkki. Kassit ovat kestäviä ja kuoseja löytyy hurjan monia erilaisia, myös kokovaihtoehtoja löytyy. Meillä oli keskikokoiset kassit.

Oppi&Ilo muisti meitä suloisilla ja kehitystä tukevilla lautapeleillä. Pelejä oli kahdenlaisia, meille saapui 3-6 -vuotiaille tarkoitettu ”Vauhtia ja vipinää” peli. Peli kannustaa lapsia liikkumaan. Vielä emme ole ehtineet pelata ja testata, sillä tarkoituksena on laittaa peli tytölle lahjapakettiin jouluksi. Varmasti ainakin instagramin mystoryista voi bongata pelihetkiä sitten joulupäivinä, odotan innolla!

Martinexin lahjoittama leivontasetti oli tytölle hyvinkin mieluinen, hän kun on hirveän suuri muumifani. Nämä tulevat varmasti käyttöön, sillä vielä pitäisi leipoa hieman lisää pipareita.
Myös XZ- merkin Muumi suihkusaippua oli tytöstä kovinkin ”ihana” ja ”hieno”. Hän rakastaa vaahtokylpyjä, ja tuo onkin loistava siihen tarkoitukseen peseytymisen lisäksi.
Design By Ilona lahjoitti bageihimme joulukortit ja lisäksi pikkujouluissa arvottiin yhdet hänen KUPLA-korviksensa. Liina oli onnekas ja voitti ne itselleen. Punaisina sopivat hyvin jouluksi! Papu oli tänäkin vuonna mukana bagissa ja tuttuun tapaan saimme heiltä sukat! Tänä vuonna värinä oli beach. Nämä Papun sukat ovat mielestäni kovin hauskoja. Kummitytölle ostin juuri pinkit ja laitoin ne joululahjaksi pakettiin. Toivottavasti tykkää! Minä ainakin. Instassa myös nyt arvontaa! Kannattaa suunnata sinne, jos tekee mieli noita sukkia.
Cloetan Ksylitolikaupasta muistettiin äitien ja lapsien hampaita. Herra Hakkaraiset ovat tyttäremme lemppareita. Niitä toki mielellään vedettäisiin vähän kuin karkkeja, ja siksi niitä yritetäänkin säilyttää korkealla hyllyllä keittiössä. Pidän huolta siitä, että meillä on aina autossa purkkaa. Ainakin toinen purkkapusseista tulee löytämään tiensä siispä sinne! Sitruunaista makua en ole vielä ehtinyt testata.

Ksylitolikauppa.fi:stä voitte itsekin tilata kätevästi tuotteita kotiinne. Myös päiväkodit ym. voivat tilailla sieltä suurempiakin eriä. En ollut aikaisemmin bongannut tällaista verkkokauppaa lainkaan. Vaikuttaa hyvältä varsinkin juuri päiväkodeille ja kouluille.
Lush:ilta saimme Body conditioneria ja sitä olenkin nyt ehtinyt jo pari kertaa testaamaan. Tuotetta käytetään ihan samalla tavalla, kuin hiuksiinkin käytettävää hoitoainetta. Iho jää tästä tosi pehmeäksi. Lushin tuotteet ovat tuoretta, käsintehtyä kosmetiikkaa. Kelpaa.
Herkuttelijoitakin muistettiin. Mandagora kaupasta löytyy teetä, kahvia ja suklaata. Bagissamme oli heiltä Baileyskahvia ja kolme erilaista tryffeliä. Vielä en ole ehtinyt hengähtää ja maistella näitä, mutta kunhan saan joulusiivoukset suoritettua loppuun, lupaan todellakin palkita itseni niillä. Tuttuja Earth Controllin tuotteitakin oli muutamat. Suklaapäälysteisiä taateleita ja manteleita. Näissä piilee oikea vaara, NIIHIN JÄÄ KOUKKUUN!!! Niin hyvää, että oikeastaan aika kamalaakin. Näistä onkin jo puolet vedetty. Aivan taivaallisia, en voi kuin suositella ihan kaikille.

Lisäksi meille bloggareille on saapumassa vielä Lapin Marian glögiä. Mikä olisikaan sopivampaa jouluun? Meidän perheessämme ainakin kulutetaan ihan hirveät määrät glögiä tähän aikaan vuodesta.

Oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa muitakin verkostomme bloggareita. Me kun asumme kaikki niin ympäri Suomea, ettei hirveän usein päästä kokoontumaan yhdessä. Tälläkin kertaa hieman ”kato kävi” ja muutamia joutui perumaan tulonsa. Perhebloggaajina kaikki on aina vähän haastavampaa. Mutta seuraavalla kerralla sitten isommin!

Kiitos kaikille bloggareille, ja etenkin yhteistyökumppaneille, ilta oli varsin mukava!
Oppi&Ilo // Papu // Martinex // Design By Ilona // Gloria // XZ // Lapin Maria 
Lush / / Inez //  Earth Control // KATOKO // Cloetta // VILA // Mandragora

8 kommenttia

 1. Ida // Mutsi ja Murupullat kirjoitti:

  Voi miten kiva lukea! Harmi kun en päässyt paikalle, olin kuin olinkin itse kaitsemassa pikkujouluporukoita töissä. Ehkä ensikerralla. ☺️

 2. Jane / Yhtä kuin -blogi kirjoitti:

  Jep, nyt nää tulikin vielä kiin viimetipassa 😀 Toiste sitten <3

 3. Nicola kirjoitti:

  Ihana on lukea tällaisia postauksia. Toivottavasti joskus itsekkin voisin tämän tyyppiseen päästä osallistumaan. 🙂

 4. Melissa L kirjoitti:

  Eläinkuosi on upea jos sen pukee fiksusti. Itse olen eläinkuosin ystävä. Löytyy kenkiä, laukkuja, huiveja, vaatteita kyseisestä kuosista.

 5. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Mun hattu oli kooltaan vähän iso mulle ja sen lentelyyn varmasti vaikutti se järkyttävä tuuli ja mun nousu humala :’D

  Kiitos Jane kun järjestit ❤️

 6. Minnea Muru kirjoitti:

  Vau, kuulostaapa mahtavalta illalta! Olisi ihanaa joskus päästä tällaiseen kivaan bloggaajatapahtumaan 🙂 Teillä on hyvä joukko täällä kaksplussalla!

 7. hannamaria kirjoitti:

  Ihananoloiset pikkujoulut!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 8. Lilian wilson kirjoitti:

  After being in relationship with Wilson for seven years,he broke up with me, I did everything possible to bring him back but all was in vain, I wanted him back so much because of the love I have for him, I begged him with everything, I made promises but he refused. I explained my problem to someone online and she suggested that I should contact a spell caster that could help me cast a spell to bring him back but I am the type that don't believed in spell, I had no choice than to try it, I meant a spell caster called Dr AKHERE and I email him, and he told me there was no problem that everything will be okay before three days, that my ex will return to me before three days, he cast the spell and surprisingly in the second day, it was around 4pm. My ex called me, I was so surprised, I answered the call and all he said was that he was so sorry for everything that happened, that he wanted me to return to him, that he loves me so much. I was so happy and went to him, that was how we started living together happily again. Since then, I have made promise that anybody I know that have a relationship problem, I would be of help to such person by referring him or her to the only real and powerful spell caster who helped me with my own problem and who is different from all the fake ones out there. Anybody could need the help of the spell caster, his email: AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346 you can email him if you need his assistance in your relationship or anything. CONTACT HIM NOW FOR SOLUTION TO ALL YOUR PROBLEMS
  AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346

Kommentointi on suljettu.