Hae
Yhtä kuin

Kevät saavutti olohuoneen

* Kaupallinen yhteistyö VM Carpetin kanssaKeväinen aurinko on tunnetusti kodeille armoton. Meillä se toi entistä enemmän esiin vanhan ja tunkkaisen mattomme. Se oli aivan täydellinen silloin, kun asuimme Jassen kanssa kahdestaan, mutta ei soveltunut sitten oikein lapsiperheeseen. Pitkälankaiseen mattoon tarttui kaikki kiinni ja sen syöveirehin hukkui niin ruuvit, kolikot, kuin legotkin.Todellinen aarrearkku.. Tahdoin uudistaa ilmettä kevyemmäksi ja tällöin mukaan kuvioihin tuli sopivasti suomalainen mattoyritys nimeltään VM Carpet. Hyvin pian postinainen jo kurvasikin pihaamme uusi ja uljas mattomme kainalossaan.
Yritys on peräisin jo vuodelta -73, joten voisin väittää, että kyseessä on alansa todelliset ammattilaiset. Ei siis ihme, että heiltä löytyi meidänkin olohuoneeseen juuri oikeanlainen matto vanhan tilalle. Mattokutomo perustettiin aikanaan Lappajärvelle ja yritys on pitkään tehnyt yhteistyötä Suomen eturivin suunnittelijoiden kanssa. Suomalaista laatua kaikin puolin, huippua! Arvostan suomalaista työtä kovasti ja on mukavaa tehdä yhteistyötä jällen lappajärvisten kanssa. Sielä tuntuu olevan yllättävän paljon mielenkiintoisia yrityksiä!

Meille heiltä valikoitui ”Satine” mallista harmaan sävyinen matto. Aluksi pohdin vaaleinta vaihtoehtoa, mutta lapsiperhe.. Harmaa on hyvä. Tämä on pehmoinen ja mukava varpaiden alla. Maton nukka on ylellistä polyamidia, joka kestää kovaakin kulutusta. Soveltuu näin ollen mitä parhaiten meidän kotiin, jossa asustaa yksi varsin ehtiväinen pikkuneiti.

Yritykseltä löytyy valmiita malleja, mutta myös mittatilaukset onnistuvat mainiosti.”Mattoja leikataan 4 metriä leveästä rullasta joka on 30-60 metriä pitkä, näiden mittojen puitteissa mattoja voidaan leikata lähes minkä muotoiseksi vain. Voit valita muodon valmiista malleista tai suunnitella mallisi itse. Usein muoto perustuu huonekalujen sijaintiin tai huoneen muotoon tai tunnelmaan. Aiheiksi voi ottaa myös vaikka harrastuslajit tai eläin- ja sarjakuvahahmot”
– VM Carpet.
”Jokaiseen mattoomme kudotaan inhimillisyyttä, kekseliäisyyttä, aitoutta, elämän iloa ja tulevaisuuden uskoa.” – VM Carpet. Suosittelen aidosti kääntymään mattoasioissa heidän puoleensa. Apua ja ideoita varmasti riittää ongelmaan, kuin ongelmaan.

Olohuoneemme ilme keveni mukavasti. Uskomatonta, miten paljon matto voikaan vaikuttaa kokonaiskuvaan. Vielä kun saataisiin vaihdettua sohva vaaleanharmaaseen löhöversioon! Nykyinen sohva on aivan liian raskas haluaamani ilmeeseen. Pidän kovasti noista Vallilan verhoista, mutta nekin ovat perua edellisestä asunnostamme, joten olisi aika jo vaihtaa. Onneksi tilasin juuri khahinsävyiset yksilöt ikkunoihin, postipakettia odotellessa. Eiköhän tästä vielä ihan hyvä saada, vai mitä luulette? Alku ainakin on lupaava ja meidän näköinen.

Joko teille on iskenyt tämä keväinen sisustusvimma? Täälä se nimittäin ainakin on jo riekkunut useamman viikon. Mutta kuten viimeisestä kuvastakin näette, onneksi minulta löytyy myös valloittava assistentti kotoa. Kohta voin ulkoistaa kaikki kuvaukseni vallan hänelle! Lapsia kannattaa hankkia ihan vain jo ilmaisen työvoimankin vuoksi. Heh.

5 kommenttia

  1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Ihana koti teillä <3

  2. MINI kirjoitti:

    Ihana matto! Meillä on olohuoneessa monta vuotta vuotta vanha VM Carpetin matto ja se on kyllä kestävä ja laadukas (meidän mattoa on pesty painepesurilla ja ei ole mennyt miksikään, kun vastaava Askon matto menetti muotonsa). Mulla on haaveissa VM Carpetin Hattara-matto.

  3. Souliina S kirjoitti:

    Tyylikäs matto ja keväällä iskee aina kunnon sisustusvimma!
    Ihanaa pääsiäistä.

  4. JohaNna / Arjen miljonääri kirjoitti:

    Tosi kauniin näköistä! <3

  5. Milla Ruotsalainen kirjoitti:

    Mikä ihanan raikas huone ?

Kommentointi on suljettu.