Hae
Yhtä kuin

Pakenimme arkea Sveitsiin!

* Yhteistyössä Hotel Sveitsi

Olen sellainen ihminen, jolla täytyy aina olla jotain odotettavaa. Enkä tarkoita nyt bussipysäkillä hengailusta erityisesti nauttimista, vaan reissuja. Arki tuntuu toisinaan liian rutiinilta ja liian sellaiselta.. sellaiselta märässä betonissa rämpimiseltä, ellei ole mitään kivaa tiedossa.

Niimpä pakkasimme kimpsumme ja kampsumme ja lähdimme viikonlopuksi tutustumaan Hyvinkäälle Hotel Sveitsiin. Hotelli sijaitsee aivan kävelymatkan päässä Hyvinkään keskustassa, kuitenkin luonnon helmassa. Saapuminen onnistuu näppärästi omalla autolla, bussilla, kuin kävellenkin. Meillä sattui valitettavasti juuri ennen reissua menemään auto rikki, joten lähdimme Hyvinkäälle junalla ja saavuimme hotelliin bussilla. Bussimatka sujui varsin helposti. Myös junamatka sujui mennessä kivasti. Leikimme junassa kivan pikkuisen ja hänen äitinsä kanssa. Vähän jäi harmittamaan, kun ei tullut kyseltyä yhteystietoja. Jos sinä, farkkutakkinen äiti tunnistat meidät niin laita viestiä! Takaisin tullessa junamatka ei ihan yhtä hyvin luistanut väsyneen uhmaikäisen kanssa, joka olisi tarvinnut päikkärit..
Perillä toki huomasimme, että matka oli rautatieasemalta niin lyhyt, että sen kävelee helposti jopa 2,5 -vuotiaskin tyttäremme. Seuraavana päivänä lähdimmekin kaupungille kävellen tutustumaan. Sveitsin aulapalvelussa meitä palvelivat hymyilevät työntekijät, olo tuntui tervetulleelta.
Huoneemme oli pieni, mutta kotoisa. Koska olemme tottuneet siihen, että tyttäremme valtaa kotonakin sänkymme, emme ottaneet erikseen huoneeseen lisävuodetta hänelle. Nukuimme kaikki samassa läjässä. Tilaa oli kuitenkin niin paljon, ettei tarvinnut syljeskellä lapsen varpaita suustaan.
Tyttäremme sai respasta mukaansa yllätyspussukan, joka sisälsi söpön kylpyankan ja kylpytuotteita. Hän oli tästä niin innoissaan, että oli pakko päästä heti vähän testaamaan ankkaa kylppäriin! On aina ihanaa, mikäli hotellissa otetaan huomioon myös ne perheen pienimmätkin matkustajat. Plussaa!

Hotel Sveitsi on siitä erikoinen paikka, että sieltä löytyy itsestään niin paljon aktiviteetteja, ettei hotellista ole välttämättä tarpeellista poistua lainkaan! Monessako hotellissa on elokuvateatteri? Sveitsissä on! Myös Super Park löytyy, seikkailupuisto ja upea, ihana maauimala muun kylpylän lisäksi. Aika täydellistä, vai mitä? Rakastin tuota maauimalaa koko sydämestäni. Aurinko paistoi ja musiikki raikasi. Valitettavasti tyttäremme sen sijaan viihtyi uimassa enemmän sisätiloissa, joten äidin auringon otto jäi aika vähiin.. Mutta joskus tuonne voisi mennä vielä lapsivapaalle ruskettumaan. Toki Jasse ei ole auringon palvoja, joten luulen, etten silloinkaan ehtisi ruskettua..

Aamupala hotellissa oli kattava. Niin paljon herkkuja, että ilmoitinkin Jasselle, että: ”Okei, taidan jäädä tänne”. Myös vegaanit oli huomioitu hyvin. Minulle on jäänyt vanha tapa pistää erityisesti silmälle juurikin tämä vegaanien huomioiminen, vaikka olenkin itse ollut aikoinaan vain kasvissyöjä. Kertoo palvelun tasosta mielestäni valtavasti se, että onko ruokarajoitteiset huomioitu hyvin.
Meidän olisi täytynyt majoittua Hotel Sveitsiin hieman pidemmäksi aikaa, kuin viikonlopuksi, koska meistä tuntui siltä, että emme ehtineet kokeilla kaikkia mahdollisia aktiviteettaja sielä. No, toki uiminen olikin minulla pääajatus koko reissulle ja rentoutuminen sillä saralla. Super Parkkiin ostimme pääsyliput, mutta valitettavasti heidän työntekijät unohtivat mainita meille, että paikka sulkeutuu viiden minuutin sisällä. Sain toki huomautettuani asiasta rahat takaisin, joten ”no hard feelings” sillä saralla. Olihan jo lauantaikin ja nuoret kesätyöntekijät varmasti jo toivoivat pääsevänsä kesäillan viettoon rauhassa, eikä täten ajatukset olleet enää niin kiinni töissä. Super Parkissa näytti kuitenkin olevan vaikka mitä hauskaa, mitä nyt ehdimme hieman nähdä. Skeittausta ja trampoliineja! Vau! Ehkä vielä joskus menemme sinnekin vielä ajan kanssa.

Super Parkissa riehumisen sijaan päätimme sitten hakea kaupungilta mansikoita ja vadelmia, herkuttelimme niitä kaikessa rauhassa yhdessä huoneessamme. Liian harvoin tulee otettua hotelleissa kaikki ilo irti itse huoneesta. Nyt teimme niin! Oli ihanaa herkutella ilman kauheaa kiirettä.

Mikäli menisimme kahdestaan Jassen kanssa vielä Hotel Sveitsiin, menisimme ehdottomasti elokuviinkin sielä. Yhteen saliin olisi saanut tilata ruokaa, sekä juomaakin. Melkoista luksusta!

Kaiken kaikkiaan hotellivierailusta jäi meille hyvä fiilis ja menisimme ehdottomasti toistekin.
Toki uhmaikäisen lapsen kanssa nautiskelu ja akkujen lataus ehkä hieman jäivät perässä juoksemisen vuoksi, mutta etenkin pariskunnille suosittelemme tätä kaunista majoituskohdetta koko sydämestämme. Toiminnallinen pariskuntaloma onnistuisi Hotelli Sveitsissä, kuin leikiten!

10 kommenttia

 1. ElämäonHerkkua kirjoitti:

  Kiinnostuin tästä Sveitsistä jo silloin kun sitä vasta rakennettiin, siitä asti on pitäny mennä mutta vieläkään ei ole ehtinyt. Toi maauimala näyttää kyllä ihanalta! 🙂

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Olisi niin ihanaa matkustella ihan kotimaassa enemmälti, mutta harmillisesti se on varsin kallista 🙁 Jonkinlainen pieni reissu pitää ehdottomasti kyllä kesän aikana tehdä tästä huolimatta!

 3. Katja Vuori kirjoitti:

  Hih ihana teaser tuo otsikko 😀 Ajattelin, että oikeasti Sveitsi 😉 Mutta tämähän kuulostaa potentiaaliselle vaihtoehdolle Suomen matkailua ajatellen, enpä olekaan aiemmin bongannut kyseistä hotellia!

 4. Minna M kirjoitti:

  Muutamasta blogista olen tästä hotellista lukenut. Tuosta maauimalasta en tiennytkään! Tuolla viihtyisi kyllä koko perhe! Eikä viikonloppu kahdestaankaan kuulostaisi ollenkaan huonolta vaihtoehdolta!

 5. Maisa80 kirjoitti:

  Olen törmännyt jossakin toisessakin blogissa Hotel Sveitsiin. Vaikuttaa paikalta mihin itsekin voisin mennä yöpymään. Aamupala näyttää varsin houkuttelevalta, tulee ihan vesi kielelle! �� Joo se on aina kivaa, jos on jotain kivaa tiedossa mitä odottaa arjen keskellä. Itse odotin kuin kuuta nousevaa, että loma alkaisi. Nyt se vihdoin alkoi ja ensi viikolla on suuntana Lontoo! ��

 6. Marjo kirjoitti:

  Tarkoitus on ollut mennä tutustumaan Hotel Sveitsiin kun niin moni on sitä testaillut ja kehunut. Näyttää hyvin viihtyisältä paikalta joten kesälomalla sitte varmasti sinne 🙂 Ihana tuo teidän kylpijä ankkansa kanssa!

 7. isivuosi kirjoitti:

  Kuulostaa tosi hyvältä hotellilta lapsiperheelle. Täytyy pitää mielessä, kun tulevia reissuja mietitään.

 8. Josef Lewis kirjoitti:

  Hyvää huomenta, olen Josef Lewis. Hyvämaineinen, oikeutettu ja akkreditoitu lainanantaja. Me myöntäkää kaikenlaista lainaa nopeasti ja helposti, henkilökohtainen laina, autolaina, kotilaina, opintolaina, yrityslaina, inventor-laina, velkojen konsolidointi. jne

  Hanki hyväksytty yrityksille tai henkilökohtaisille lainoille tänään ja hanki varoja saman viikon hakemuksen aikana. Nämä henkilökohtaiset lainat voidaan hyväksyä riippumatta luottotietosi ja on paljon onnellisia asiakkaita varmuuskopioida tämän vaatimuksen. Mutta et saa vain tarvitsemasi henkilökohtaisen lainan; saat halvin. Tämä on meidän lupaus: Takaamme Alin kurssin kaikille lainoille, joilla on vapaa vakuus.

  Pyrimme jättämään positiivisen kestävän vaikutelman ylittämällä asiakkaidemme odotukset kaikessa, mitä teen. Tavoitteenamme on kohdella sinua arvokkaasti ja kunnioittavasti tarjoamalla korkealaatuista palvelua hyvissä ajoin. Ei sosiaaliturvaa Tarvittava määrä eikä luottotarkastusta tarvita, 100% taattu. Kannattaa välittömästi ilmoittaa välittömästi alla olevista yksityiskohdista, jos olet kiinnostunut lainauksesta ja ole huijauksia.

  Sähköposti: progresiveloan@yahoo.com
  Soita / WhatsApp: +16626183756
  Verkkosivusto: https://progresivefunding.wordpress.com

 9. Lilian wilson kirjoitti:

  After being in relationship with Wilson for seven years,he broke up with me, I did everything possible to bring him back but all was in vain, I wanted him back so much because of the love I have for him, I begged him with everything, I made promises but he refused. I explained my problem to someone online and she suggested that I should contact a spell caster that could help me cast a spell to bring him back but I am the type that don't believed in spell, I had no choice than to try it, I meant a spell caster called Dr AKHERE and I email him, and he told me there was no problem that everything will be okay before three days, that my ex will return to me before three days, he cast the spell and surprisingly in the second day, it was around 4pm. My ex called me, I was so surprised, I answered the call and all he said was that he was so sorry for everything that happened, that he wanted me to return to him, that he loves me so much. I was so happy and went to him, that was how we started living together happily again. Since then, I have made promise that anybody I know that have a relationship problem, I would be of help to such person by referring him or her to the only real and powerful spell caster who helped me with my own problem and who is different from all the fake ones out there. Anybody could need the help of the spell caster, his email: AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346 you can email him if you need his assistance in your relationship or anything. CONTACT HIM NOW FOR SOLUTION TO ALL YOUR PROBLEMS
  AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346

 10. Lilian wilson kirjoitti:

  After being in relationship with Wilson for seven years,he broke up with me, I did everything possible to bring him back but all was in vain, I wanted him back so much because of the love I have for him, I begged him with everything, I made promises but he refused. I explained my problem to someone online and she suggested that I should contact a spell caster that could help me cast a spell to bring him back but I am the type that don't believed in spell, I had no choice than to try it, I meant a spell caster called Dr AKHERE and I email him, and he told me there was no problem that everything will be okay before three days, that my ex will return to me before three days, he cast the spell and surprisingly in the second day, it was around 4pm. My ex called me, I was so surprised, I answered the call and all he said was that he was so sorry for everything that happened, that he wanted me to return to him, that he loves me so much. I was so happy and went to him, that was how we started living together happily again. Since then, I have made promise that anybody I know that have a relationship problem, I would be of help to such person by referring him or her to the only real and powerful spell caster who helped me with my own problem and who is different from all the fake ones out there. Anybody could need the help of the spell caster, his email: AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346 you can email him if you need his assistance in your relationship or anything. CONTACT HIM NOW FOR SOLUTION TO ALL YOUR PROBLEMS
  AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346

Kommentointi on suljettu.