Hae
Yhtä kuin

Valmiina syksyyn + MR Pico Takin/haalarin arvonta!

* Kaupallinen yhteistyö Lasten Taikamaan kanssa

Vaikka vielä on suhteellisen lämmintä, on varmasti monet vanhemmat jo alkaneet tuskaisina etsiskellä välikausivaatteita lapsilleen. Meillä on aika hyvä tilanne, sillä ostin viime keväänä juuri monenlaisia ulkoiluvaatteita pienellä kasvuvaralla, joten monet menevät vieläkin tytölle hyvin.

Halusin kuitenkin, että neidillä olisi myös hieman siistimmät vaatteet syksyyn. Tahdon pitää hänellä päiväkodissa yhdet ulkoiluvaatteet, jotka kestävät kuraa ja märkää mielin määrin. Samoin kotona. Täten ongelmaksi koituu matkat päiväkotiin ja takaisin, kauppareissuille ynnä muille pienehköille ulkoilumatkoille, joissa ei välttämättä niin kovasti tule hypittyä (juu eipä) kuralätäköissä, mutta silti pelkkä huppari ei riitä, vaan täytyy olla kunnollinen takki. Näin ollen Lasten Taikamaan valikoimista meille kotiutuikin musta Mini Rodinin Pico takki, sekä pinkki välikauteen sopiva pipo. Piposta valikoin hieman reilumman koon, kuin yleensä, ne kun tuntuvat tulevan aika nopeasti pieniksi. Aamuisin ne ovat usein myös hukassa, joten varalla on hyvä olla useita.

Mini Rodini tuskin merkkinä tarvitsee äitien parissa ihan hirveästi erikseen avausta, mutta mainittakoon, että paljon hypetetyn lastenvaatemerkin takana on hauskojen kuvioiden lisäksi ekologisuutta. Jopa yli 90% merkin valikoimasta on valmistettu luonnonmukaisista materiaaleista. Lisäksi Mini Rodini haluaa huolehtia työolosuhteista tuotantomaissa. Mini Rodini on yksi markkinoiden ekologisimmista lastenvaatevalmistajista. Kyse ei siis kaikilla lapsensa Rodinin vaatteisiin pukevilla vanhemmilla suinkaan ole siitä, että: ”Vau kyseessä on hypetetty merkki”, vaan puhtaasti halutaan laadukkaita vaatteita – jotka pitävät hienosti jälleenmyyntiarvonsakin. Monet pelkäävät, että Pico takit likaantuvat leikeissä, mutta takin voi aika huoletta pestä 40’C asteessa.

Pohdin hieman, lieneekö musta liian synkkä väri tytön takille – mutta turhaan. Mielestäni takki näyttää todella hyvältä ja neidin mielestä takki on – mikä tärkeintä – myös oikein mukava päällä. On hölmöä varjella vaatteita älyttömästi vain siksi, että ne ovat merkkivaatteita. Meillä vaatteita saa käyttää aika huoletta, vaikka okei – myönnän. Pienesti ehkä huokaisin, kun neiti otti esiin katuliidut tuon mustan takkinsa kanssa. Siinä nääs näkyy aika hyvin värikkäät liitujäljet. Mutta se on elämää. Vielä täytyisi hankkia vettä oikeasti ja kunnolla vettä kestävät tennarit mimmille, mutta onneksi toistaiseksi nuo Niken tennarit menevät vielä kumppareiden kanssa vuorotellen. Kunnon syyskelejä odotellessa. Tänään oli aamulla jo syksyn tuoksua aamulla ilmassa ja villatakki ei ollut liikaa.
Lasten Taikamaan lähetys saapui meille todella nopeasti, mistä olemme oikein iloisia. Heillä on valikoimassaan lastenvaatteita, tarvikkeita ja muun muassa kankaita. Myös äideille löytyy vaatetusta, joten kyseessä on monipuolinen verkkokauppa. Merkkivalikoima on laaja, joten jokaiseen makuun löytyy varmasti kamppeet perheen pienimmille! Kannattaa katsahtaa tarjonta läpi ihan ajan kanssa. Kuppi teetä, ja viltin alle tekemään ihania löytöjä, kun lapset on saatu nukkumaan. Aika ihanaa, vai mitä? Kunnon sohvashoppailu se on jotain! Ehkä lisäksi pala jotain oikein hyvää suklaata?
Mikäli sinäkin sielä ruudun toisella puolen ihastuit Mini Rodinin Picoon, iloisia uutisia! Instagramissa blogin tilillä @yhtakuin voit osallistua Lasten Taikamaan valikoimista löytyvän Pico takin, taikka haalarin arvontaan. Arvonta suoritetaan 25.8.2018, onnea jokaiselle arvontaan osallistuvalle! Pidetään peukkuja!

5 kommenttia

  1. Josef Lewis kirjoitti:

    Hyvää huomenta, olen Josef Lewis. Hyvämaineinen, oikeutettu ja akkreditoitu lainanantaja. Me myöntäkää kaikenlaista lainaa nopeasti ja helposti, henkilökohtainen laina, autolaina, kotilaina, opintolaina, yrityslaina, inventor-laina, velkojen konsolidointi. jne

    Hanki hyväksytty yrityksille tai henkilökohtaisille lainoille tänään ja hanki varoja saman viikon hakemuksen aikana. Nämä henkilökohtaiset lainat voidaan hyväksyä riippumatta luottotietosi ja on paljon onnellisia asiakkaita varmuuskopioida tämän vaatimuksen. Mutta et saa vain tarvitsemasi henkilökohtaisen lainan; saat halvin. Tämä on meidän lupaus: Takaamme Alin kurssin kaikille lainoille, joilla on vapaa vakuus.

    Pyrimme jättämään positiivisen kestävän vaikutelman ylittämällä asiakkaidemme odotukset kaikessa, mitä teen. Tavoitteenamme on kohdella sinua arvokkaasti ja kunnioittavasti tarjoamalla korkealaatuista palvelua hyvissä ajoin. Ei sosiaaliturvaa Tarvittava määrä eikä luottotarkastusta tarvita, 100% taattu. Kannattaa välittömästi ilmoittaa välittömästi alla olevista yksityiskohdista, jos olet kiinnostunut lainauksesta ja ole huijauksia.

    Sähköposti: progresiveloan@yahoo.com
    Soita / WhatsApp: +16626183756
    Verkkosivusto: https://progresivefunding.wordpress.com

  2. Lilian wilson kirjoitti:

    After being in relationship with Wilson for seven years,he broke up with me, I did everything possible to bring him back but all was in vain, I wanted him back so much because of the love I have for him, I begged him with everything, I made promises but he refused. I explained my problem to someone online and she suggested that I should contact a spell caster that could help me cast a spell to bring him back but I am the type that don't believed in spell, I had no choice than to try it, I meant a spell caster called Dr AKHERE and I email him, and he told me there was no problem that everything will be okay before three days, that my ex will return to me before three days, he cast the spell and surprisingly in the second day, it was around 4pm. My ex called me, I was so surprised, I answered the call and all he said was that he was so sorry for everything that happened, that he wanted me to return to him, that he loves me so much. I was so happy and went to him, that was how we started living together happily again. Since then, I have made promise that anybody I know that have a relationship problem, I would be of help to such person by referring him or her to the only real and powerful spell caster who helped me with my own problem and who is different from all the fake ones out there. Anybody could need the help of the spell caster, his email: AKHERETEMPLE@gmail.com
    or
    call/whatsapp:+2349057261346 you can email him if you need his assistance in your relationship or anything. CONTACT HIM NOW FOR SOLUTION TO ALL YOUR PROBLEMS
    AKHERETEMPLE@gmail.com
    or
    call/whatsapp:+2349057261346

  3. Saara Kemi kirjoitti:

    Olen Saara Kemi yksityinen lainanantaja, joka tekee erilaiset lainat kansainvälisille maille nopeasti 3 prosentin korolla, jos kiinnostunut ystävällisesti Ota yhteyttä sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com

    Motto: Onnea on tyydytyksemme
    Me elämme motto, voimme auttaa sinua

  4. Unknown kirjoitti:

    Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaa laskuja, ostaa talon, refinansiota tai rakentaa uuden yrityksen, henkilökohtaisen lainan, ostaa auton? jne.
    ota yhteyttä tunnettuun lainanantajaan pelkäämättä menetettyä. Tarjoamme lainaa lainoille, jotka tarvitsevat rahoitusta 3%: n korolla. ota meihin yhteyttä tänään laina-palvelun nopeasta ja kätevästä lainaamisesta.
      ota yhteyttä jompaankumpaan seuraavista yksityiskohdista.
    Sähköposti: financial_creditloan@outlook.com

  5. Blank Atm kirjoitti:

    Tyhjä kortti käteisellä

    MITÄ TIETÄÄ, ETTÄ VOITTAA ATM-KONEEN OHJELMISTON ATM-KORTTIA?

    Meillä on erikoisohjelmoituja ATM-kortteja, joita voidaan käyttää mihin tahansa ATM-koneeseen kaikkialla maailmassa. Yrityksemme ATM-kortteja voidaan käyttää peruuttamaan ATM: ssä tai pyyhkäisemällä, myymälöissä ja myymälöissä. Myymme tämän kortin kaikille asiakkaillemme ja kiinnostuneille ostajille kaikkialla maailmassa, kortilla on päivittäinen peruuttamisraja 5 500 dollaria ATM: ssä ja jopa 50 000 dollarin myymäläraja. jos tarvitset muuta verkkohyökkääjän palvelua, olemme täällä sinua varten milloin tahansa.

    EMAIL US AT: americanewbllankatm@gmail.com

    Seuraavassa on ATM CARDS: in hintaluettelot:

    TASE: HINTA

    $ 5000 ——- $ 500

    $ 7,000 ——- $ 700

    8 500 dollaria —— 850 dollaria

    10 000 dollaria —- $ 1000

    $ 100,000 —- $ 10000

    Tähän sisältyy ilmainen toimitus ja maksut! Tilaa nyt: sähköpostitse: americanewbllankatm@gmail.com
    TAI
    whatsApp meille: +1 (409) 313-8173

    HUOMAUTUS: Älä usko, että et voi tehdä sitä, monet ihmiset ympäri maailmaa ovat hyötyneet myös meistä, ohjelmoimme myös kortteja, jotka vetäytyvät EURO: sta

Kommentointi on suljettu.