Hae
Yhtä kuin

3-vuotiaan pupusynttärit

* Kaupallinen yhteistyö

Syyskuun alussa meillä juhlittiin rakasta 3-vuotiasta tytärtämme. Teeman suhteen oli kaksi vaihtoehtoa, autot ja puput. Hyvin pitkään tyttö oli sitä mieltä, että ehdottomasti autokakku ja autosynttärit. Jossain vaiheessa se vaihtui kuitenkin pupuihin ja hyvä niin, äitikin rakastaa pupuja!
Vielä joskus hankin meille oikean pupun. Itselläni oli nuorempana aivan ihana pupu nimeltään Justus. Se oli tavattoman kiltti ja rakastin ulkoiluttaa sitä valjaissa, se oli kuin yksi parhaista ystävistäni. Valitettavasti mies ei ole järin innostunut näistä jyrsiöistä ja onkin täten kovasti hankintaa vastaan..

Mutta pupusynttärit – jee! Koristeet meille tuli hyvin pitkältä ihanasta juhlatarvikekauppa Calligraphenista Valikoimissa on suurimmilta osin hääkoristeita, mutta myös paljon muitakin – kuten meidänkin koristeemme. Toimitus oli nopeaa ja asiakaspalvelu ystävällistä – iso peukku tälle! En ollut aikaisemmin tilannut heiltä mitään, joten kyseessä oli puhtaasti uusi tuttavuus. Oletko sinä jo kuullut heistä ja ehkä tilannutkin jotain?
Upea kakku meille tuli Kultavadelma nimisestä yrityksestä. Kyseessä on Kangasalalla toimiva kahden hengen ihana yritys. Kyseessä on nuori pariskunta, joka on perustanut kotileipomonsa intohimosta ruokaa ja leivontaa kohtaan. He toimittavat hulppeita kakkujaan Kangasalan lisäksi myös Tampereen alueella. Kyseessä on myös melko tuore yritys, sillä se on perustettu 2016. Kultavadelmalla on kaikki käsintehtyä alusta alkaen, mitä arvostan hyvin suuresti. Lisäaineita ei heidän tuotteessaan tavata lainkaan. Muutenkin suositaan mahdollisimman paljon suomalaisia tuotteita, sekä luomua. Aivan mahtavaa! 
Kotileipomossa tehdään tuotteita ainoastaan tilauksesta, joten jokainen tilaus on yksilöllinen ja suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Heiltä saat tilattua juuri sitä, mitä sinä haluat! Erityisruokavaliotkin onnistuvat näppärästi. Kultavadelman pääleipuri on ollut ravintola-alalla jo useamman vuoden ennen oman yrityksen pesutamista, ja valmistuu mm. Restonomiksi vielä tänä vuonna. Voisi siis sanoa, että melkoisen taitavaa porukkaa kyseessä. Katsokaa nyt miten ihana kakku!
Täytteenä meillä oli vadelmaa ja mangoa, en olisi uskonut että ne sopivat niin täydellisesti yhteen. Mutta totta se vai oli – taivaallisen hyvää. Eikä yhtään liian makeaa, kaikki hyvin balanssissa. Kiitos!

Muuten tarjolla oli pikkupizzoja, kasviksia ja dippejä, suklaata, naksuja, juustokakkua ja pasteijoita.
Tyttäremme synttärimekosta on tullut paljon kyselyitä, että mistä se on hankittu. Kyseessä on Lasten Taikamaasta tilattu upea juhlamekko. Mekko on niin upea, että sopisi myös vaikkapa hääjuhliin. Kun olimme kuvaamassa 3-vuotis valokuvia, muutama ihminen tulikin kysymään, onko neitimme ollut juuri morsiusneitona. Hih. Hänellä ei ennestään ollut näin juhlavaa mekkoa, joten on hyvä että sellainen on nyt olemassa. Toisinaan kun niitä juhlia aina ilmestyy ja sitten iskee vaatepaniikki – vaain eipä enää. Tyttö oli myös itse innoissaan mekosta ja pyörähteli ympäri ihastuksissa heti ensisovituksella. Kyseessä on Ruffle Butt Pink Princes Petti Dress vaaleanpunaisena, ihana! Kannattaa tsekata myös Lasten Taikamaan FB-sivut, sillä heillä on aika usein kivoja arvontoja.

Synttärilahjaksi pikkumuru sai mm. muistipelejä, palapelejä, vaatteita, pehmoleluja, pastilleja, teesetin, kahvinkeittimen ja liukumäen. Hän oli hyvin onnessaan kaikista lahjoistaan. Ihanat synttärit! Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille ja vieraille. 

Josko sitten alkaisi suunnitella jälleen joulua?

6 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Ihanat koristeet ja ihana neiti! Meillä oli viimeksi koirasynttärit 🙂

 2. Kaisa.K kirjoitti:

  IHANA KAKKU! Niin suloinen! Täytyypä painaa tekijät mieleen.

 3. Lilian wilson kirjoitti:

  After being in relationship with Wilson for seven years,he broke up with me, I did everything possible to bring him back but all was in vain, I wanted him back so much because of the love I have for him, I begged him with everything, I made promises but he refused. I explained my problem to someone online and she suggested that I should contact a spell caster that could help me cast a spell to bring him back but I am the type that don't believed in spell, I had no choice than to try it, I meant a spell caster called Dr AKHERE and I email him, and he told me there was no problem that everything will be okay before three days, that my ex will return to me before three days, he cast the spell and surprisingly in the second day, it was around 4pm. My ex called me, I was so surprised, I answered the call and all he said was that he was so sorry for everything that happened, that he wanted me to return to him, that he loves me so much. I was so happy and went to him, that was how we started living together happily again. Since then, I have made promise that anybody I know that have a relationship problem, I would be of help to such person by referring him or her to the only real and powerful spell caster who helped me with my own problem and who is different from all the fake ones out there. Anybody could need the help of the spell caster, his email: AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346 you can email him if you need his assistance in your relationship or anything. CONTACT HIM NOW FOR SOLUTION TO ALL YOUR PROBLEMS
  AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346

 4. Lilian wilson kirjoitti:

  After being in relationship with Wilson for seven years,he broke up with me, I did everything possible to bring him back but all was in vain, I wanted him back so much because of the love I have for him, I begged him with everything, I made promises but he refused. I explained my problem to someone online and she suggested that I should contact a spell caster that could help me cast a spell to bring him back but I am the type that don't believed in spell, I had no choice than to try it, I meant a spell caster called Dr AKHERE and I email him, and he told me there was no problem that everything will be okay before three days, that my ex will return to me before three days, he cast the spell and surprisingly in the second day, it was around 4pm. My ex called me, I was so surprised, I answered the call and all he said was that he was so sorry for everything that happened, that he wanted me to return to him, that he loves me so much. I was so happy and went to him, that was how we started living together happily again. Since then, I have made promise that anybody I know that have a relationship problem, I would be of help to such person by referring him or her to the only real and powerful spell caster who helped me with my own problem and who is different from all the fake ones out there. Anybody could need the help of the spell caster, his email: AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346 you can email him if you need his assistance in your relationship or anything. CONTACT HIM NOW FOR SOLUTION TO ALL YOUR PROBLEMS
  AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346

 5. Unknown kirjoitti:

  Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaa laskuja, ostaa talon, refinansiota tai rakentaa uuden yrityksen, henkilökohtaisen lainan, ostaa auton? jne.
  ota yhteyttä tunnettuun lainanantajaan pelkäämättä menetettyä. Tarjoamme lainaa lainoille, jotka tarvitsevat rahoitusta 3%: n korolla. ota meihin yhteyttä tänään laina-palvelun nopeasta ja kätevästä lainaamisesta.
    ota yhteyttä jompaankumpaan seuraavista yksityiskohdista.
  Sähköposti: financial_creditloan@outlook.com

 6. Unknown kirjoitti:

  Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaa laskuja, ostaa talon, refinansiota tai rakentaa uuden yrityksen, henkilökohtaisen lainan, ostaa auton? jne.
  ota yhteyttä tunnettuun lainanantajaan pelkäämättä menetettyä. Tarjoamme lainaa lainoille, jotka tarvitsevat rahoitusta 3%: n korolla. ota meihin yhteyttä tänään laina-palvelun nopeasta ja kätevästä lainaamisesta.
    ota yhteyttä jompaankumpaan seuraavista yksityiskohdista.
  Sähköposti: financial_creditloan@outlook.com

Kommentointi on suljettu.