Hae
Yhtä kuin

Pikainen pääsiäiskortti taaperon kanssa?

Pääsiäinen tulee pian! Olette jo melkein eteisessä matkalla mummolaan, kunnes muistat,
että teillä ei ole mitään kivaa viemistä mukaan. Höh. Vaan eipä hätiä mitiä.

Koen, että aina taaperon kanssa ei askartelut ole meillä ihan herkkua. Mikä sitten on tarpeeksi nopea ja yksinkertainen pääsiäiskortti, jonka voi taaperon kanssa tehdä? No tämä. Tämän voi toki helposti tehdä myös aivan pikkuisen vauvankin kanssa yhdessä.

Kasta pikkuisen käpälä keltaiseen sormiväriin ja pyydä (tai paina itse) häntä painamaan tassu paperille. Kasta seuraavaksi sormet vihreään ja anna hänen sutia hillittömästi ympäri paperia.
Lisää lopuksi itse juuri syntyneille tipusille nokka ja silmät. Mikäli kyseessä jo isompi lapsi, hän varmaan osaa tehdä tuon itsekin.

Sitten vaan pikaisesti käsien huuhtelu ja matka jatkukoon!

Koen, että näistä tuli jokseenkin aika symppiksiä tipusia. Aikaakin meni ehkä pari minuuttia, jolloin meidän taapero jaksoi vielä hihitellä, ilman että väriä olisi ollut kaikkialla. No okei, ihan vähän tuli sohvapöytään.. Mutta se menköön äidin piikkiin. Krrhmm.
Lisää pääsiäisjuttuja tulee varmaan lähiaikoina vielä, sillä me lähdetään typykän kanssa reissuun hänen pikkuserkkujensa luokse! Sielä varmasti riittää taiteellistajengiä.
Palataan!
– Jane