Hae
Yhtä kuin

Vimma iski! +Alevinkkaus

En tiedä, onko enää hirveästi äitejä, jotka eivät olisi jo kuulleet Vimmman lettileggareista?
Ajattelin joskus, että en lähtisi hurahtamaan niihin ja muutenkin samistelut kuulostivat hieman kaukaisilta. Vaan toisin kävi!
Sain Tenavalinnalta mahdollisuuden saada Vimman mustat lettileggarit minulle ja tyttärellemme. Nämä ovat uutta mallistoa, ja aivan ihanat. Tenavalinna itse on lastenvaatepuoti, josta löytyy vaatteita pääasiassa 0-14 -vuotiaille lapsille. Verkkokaupassa shoppailut sujuvat helposti ja mekin saimme leggarit todella nopeasti perille. Yritys on toiminut jo vuodesta 2010. Onko jo teille tuttu?

Tyttömme käyttää näistä leggareista kokoa 90cm ja itsekin lastenpuolen kokoa, 140cm. Yleisesti kokoa 150cm pidetään vastaavana, kuin aikuisten XS kokoa. Koin kuitenkin, että 150cm koossa lahkeet jäivät minulla hieman ruttuun, joten siksi 140cm oli oikein passeli. Vimman leggarithan venyvätkin hyvin, ja vyötärö nousee mukavan korkealle. Ei ihme, että mammat näitä niin suosivat, hah!

Vaan tiedättekö mikä on parasta? Se, että kaikki Vimmman tuotteet ovat pääsiäisen ajan Tenavalinnalla -20% alennuksessa, huippua! Eli tarkemmin vielä 14-17.4.2017 välisen ajan. Mikäli liityt Vip-asiakkaaksi, saat vieläpä ilmaisen toimituksenkin! Silloin esimerkiksi juurikin näille lettileggareille jää melko vähän hintaa.

Vip-asiakkaaksi liityt siten, että rekisteröidyt Tenavalinnan verkkokaupppaan ja tilaat uutiskirjeen, melko simppeliä, vai mitä? Jos siis olet haaveillut Vimman tuotteista, niin nyt, jos koskaan on oiva tilaisuus tehdä hankintoja. Voipi olla, että hieman täytyy vielä itsekin jotain laittaa ostoskoriin..

Suoraa aleen pääset loikkaamaan TÄSTÄ.

PS.

Postaustaukoa on hieman ollut ilmassa, sillä meillä on reissun jälkeen sairastettu oikein urakalla. Niskat ovat kipeät olohuoneessa nukkumisesta ja vieläkin itselläni on hitusen kuumetta. Mutta silti tänään olisi aika mennä Tyttöjeniltaan! Saas nähdä, kuinka potilaan käy. Menoa voitte seurata instagramista. Kivaa pääsiäistä!

– Jane

Yksi kommentti

  1. Elina //Vauhtihirmun elämää kirjoitti:

    Tuttu tunne tuo hurahtaminen, kaukainen ajatus samistelusta jne.. Mutta miten sitten kävikään? Tenavalinnalta tilasin pelkän t-paidan pojalle, kun en osannut päättää mitä muuta olisimme tarvinneet 😀

Kommentointi on suljettu.