Hae
Yhtä kuin

Girl’s Night!

Äidiksi tulon myötä minusta on tuntunut, että ystävien tapaaminen on hieman haasteellista. 
Kaikki tapaamiset täytyy suunnitella aina reippaasti etukäteen, ja siltikin saattaa tulla perumisia. 
He kuitenkin ovat päivittäin silti mielessäni, ja siksipä tahdoinkin muistaa heitä järjestämällä tyttöjenillan! Mukana toki oli yksi miespuolinenkin ystävämme, joka toimi illan deejiinä.
Illan tapahtumapaikaksi lupautui tamperelainen Taidetila Pelto. Tilan sijainti on huippu, sillä se sijaitsee Pyynikillä, josta voi helposti jatkaa iltaa esimerkiksi keskustan ravintoloissa. Tilan vuokra on myös todella edullinen! Mikäli mietit Tampereelta paikkaa pienille juhlillesi, voin suositella tsekkaamaan tämän paikan. Monet ovat myös kehuneet, että Pellossa on hyvä energia ja tunnelma, ja mekin voimme allekirjoittaa tämän.
Taidetilan omassa toiminnassa yhdistyvät ruumiin- ja hengenkulttuuri -hyvää tekevät liikuntamuodot ja kiinnostavat tapahtumat. Tiloissa toimii myös pikkuinen taidekahvila.

Tila oli modernisti maalattu mustavalkoiseksi, joten sen koristeleminen oli helppoa. Yksinkertaiset seinien värit olivat kuin tyhjä kangas, johon maalata. 
Illan koristeet ja kattaustarvikkeita meille tarjosi Decora House, joiden valikoimista löytyykin jo valmiiksikin osio ”Girl’s Night”. Täten oli melko helppoa valikoida sopivia tuotteita juhliin. Pinkki väri korostui upeasti tilassa. Heidän pikkuiset napostelukipposensa aiheuttivat iloisia kiljahduksia vieraissa. Ovathan ne nyt aika hauskoja, vai mitä?

Tahdoin iltaan pientä ohjelmaakin kuulumisten vaihdon yhteyteen. Jännä juttu muuten, puheenaiheet eivät olleet vuosien saatossa hirveästi muuttuneet. Kyllä sitä yhä keskusteltiin paljon parisuhteista! Toki nyt mukana oli keskustelua mm. häistäkin, että hieman ehkä kypsempää keskustelua kuitenkin? 

 ToDay Spa auttoikin ihanasti hemmottelujen kanssa. Kävin sielä taannoin kireyden selätys -hoidossa ja se oli aivan ihana kokemus. Tyttöjeniltaan ToDay Spa:n Erja tarjosi meille Comfort zonen tuotteita. Teimme hellivät käsikuorinnat Skin Regimen Body scrubilla. Tämä siis käy myös koko vartalolle käytettäväksi. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun voin rehellisesti sanoa, että eron käsissä huomasi kuorinnan jälkeen välittömästi! Enkä ollut ainoa, kaikki olivat samaa mieltä ja ihastelivat sileitä käsiään. Saimme myös goodiebageihin paljon muitakin ihania tuotenäytteitä, mm. silmänympärysvoiteen, joka käy myös liikkuuvalle luomelle! Vastaavat ovat hyvin harvassa.

Mikäli tahtoisit hemmotella itseäsi, tai ystäviäsi Tampereella, voit kurkistaa Today Spa:n ylellisiä hoitoja TÄÄLTÄ. Esimerkiksi Skin Regimen anti-age kasvohoito on nopea, mutta tehokas. Sitä sanotaankin ns. ”lounastuntihoidoksi”, sillä siinä kuluu vain 30 minuuttia. Hoito auttaa kirkastamaan talven samentamaa ihoa, joten onkin oikein sopiva näin kevääksi. Täytyy itsekin vakavasti harkita!


Valitettavasti muutama ystävä joutui jättämään illan väliin, mutta sattuuhan näitä. On todella vaikeaa yrittää saada kaikkien aikataulut sopivaan yhteen, ja välttää sairastumisia. Itsekin olin tosiaan pienessä kuumeessa, mutta onneksi selvisin silti suhteellisen pirteänä loppuun saakka.

Tyttöjenillan juomapuolesta piti huolen Ufo Shot Original, joka jo värinsäkin puolesta sopi loistavasti illan teemaan. Salmiakin ja hedelmän yhdistelmä maistui niin shottina, kuin drinkkinäkin. Harva taitaakaan tietää, että tästä saa tosiaan myös loihdittua drinkkejäkin. Sekoita Ufoa esimerkiksi Russianiin jääpalojen kera, ja nauti!
Taidetila Pellosta suuntasimme vielä jatkamaan yökerhoon ja tanssimme jalkamme kipeiksi. Pitkästä aikaa tanssimme aivan koko illan! Yleensä tapaamme istuskellakin hieman, mutta nyt sattui tulemaan niin tanssittavia kappaleita jatkuvasti, että pysyimme tiukasti tanssilattialla. Varmaan teki hyvää meikäläisen kuumeelle moinen urheilu? Ja olen kuitenkin äiti-ihminen, voi sentään. Hyi minua. Onneksi kuumetta ei kuitenkaan ollut enää paljoa, vaikka tietysti olisi ollut järkevämpää vain levätä.

Lopulta väsyneet jalkani löysivät perille Tampereen Omena-hotelliin. Omena Hotels mahdollisti sen, että tämä äiti sai kerrankin juhlinnan jälkeen nukkua yönsä rauhassa. Ei ollut kukaan aamulla tökkimässä pehmoleluilla, tai pomppimassa mahan päällä. Kiitos tästä! Oli myös kätevää yöpyä tässä hotellissa, sillä se sijaitsee myöskin aivan keskustassa, joten tanssista kipeytyneillä jaloilla ei tarvinnut hirveästi kävellä, päästäkseen laittamaan päänsä tyynyyn, omenapuiden alle. Hyvän sijainnin vuoksi Omppua voisi ajatella joskus myös ihan shoppailureissun yhteyteen, sillä aivan vieressä on jo monet Tampereen vaateliikkeet.

Aamulla oli myös luksusta, kun sai käydä suihkussa rauhassa ja yksin. Kukaan ei raapinut ovea,
tai tyhjennellyt shampoopulloja pitkin lattioita. Ah.

Isot kiitokset vielä kaikille vieraille ja yhteistyökumppaneille, tämä pieni vapaa-aika perhearjesta teki todella hyvää! Koska te olette viimeksi viettäneet iltaa pitkän kaavan mukaan ystävienne kanssa?

– Jane

YHTEISTYÖSSÄ:

TAIDETILA PELTO, DECORA HOUSE, OMENA-HOTELLI, UFO SHOT, TODAY SPA