Hae
Yhtä kuin

Viikonloppu Pohjanmaalla; vesilätäköitä ja kulttuuria


Lähdimme viime perjantaina Pohjanmaalle, mummulaan. Sää oli koko vierailun sateinen ja tuulinen, mutta silti vähän onneksi päästiin myös ulkoilemaan! Marakattimme rakastaa lätäköitä (kukapa lapsi ei?), joten ulkoilu oli hänestä varsin mukavaa. Oli myös tilaa juoksennella ilman, että tarvitsi pelätä jatkuvasti kovaa huristelevia autoja. Jes! Tyttäremme on myös suorastaan järkyttävän kova eläinfani. Hän oli niiiin onnessaan, kun oli koiraa ja kissaa, joita ihailla.
Illalla tämä mamma pääsikin hieman vapaalle, sillä olin saanut kutsun Kulttuurisäätiöltä juhlaan. Voin ilokseni ilmoittaa, että tämä pikkuinen bloggaaja sai heiltä tunnustusta! Kauhajoki on saanut näkyvyyttä blogistamme ja paikalliset yrittäjät positiivista nostetta. Olen siis tosiaan tuolta alunperin kotoisin. Jatkossakin voitte bongata blogista myös Pohjanmaan menovinkkejä ja muuta mukavaa, tuleehan sieläkin kuitenkin vietettyä paljon aikaa, kun käymme mummulassa kyläilemässä.

Tyttö oli yön mummulassa ja Helmin Kortteerin vuoteeseen sain jälleen painaa pääni illan päätteeksi. Tuo majatalo on vain niin hurjan kotoisa ja aamupalallakin kului tovi, jos toinenkin kahvikupposten äärellä jutellessa. Kannattaa kyllä harkita yöpymistä sielä, mikäli noilla suunnilla liikutte.

Viikonlopusta jäi käteen ruusu, leveä hymy ja lapsi, joka hokee; ”mummu,mummu, mummuuu”.

PS. Instagramin puolella on nyt menossa ihana MUUMURUN arvonta! Löydätte sivumme sieltä @yhtakuinkolme merkin takaa.

– Jane