Hae
Yhtä kuin

Kun unohdimme tärkeän tapaamisen + arvontavinkkaus

Jo jonkin aikaa aikataulumme ja kaikki menomme ovat olleet aivan sekaisin. Olemme unohdelleet tapaamisia, ja osa ystävistämmekin on tämän joutunut valitettavasti kokemaan. On tullut tilanteita, joissa emme ole ollenkaan muistaneet, että olimme sopineet kahvitreffit, jopa yhdet synttäritkin jäivät välistä! Voi meitä. Miten jotain niin tärkeää voi unohtaa?!
Meillä oli pitkään jääkaapin ovessa epämääräinen lappu, johon yritimme rustata kaikkien menot, mutta ei se ollut ikinä ajantasalla ja näyttikin aivan jäätävän rumalta. Pohdimme, että asiat eivät voi jatkua näin ja haimme siihen hyvää ratkaisua. On haastavaa suunnitella koko perheen menoja, kun toinen vanhemmista tekee vieläpä kolmivuorotyötä. Lopulta päädyimme siihen, että ainoa oikea ratkaisu olisi perhekalenteri! Saimmekin tällaisen todellisen kaunokaisen ja suloisuuden multihuipentuman MUUMURULTA. Tämä on kahden suunnittelijan perheyritys, paperituotemerkki vailla vertaansa.

Ensimmäisen kerran tutustuimme MUUMURUUN Jassen kanssa jo ennen tyttäremme syntymää, Designtorilla. Tytön huonetta koristaakin heidän postikorttejaan kehystettyinä. Ne olivat melkeimpä ensimmäisiä hankintoja pikkuisellemme silloin raskausaikana. Snift.

Nyt on sopivasti myös meidän instagramissa meneillään arvonta, jossa voi voittaa heidän pienen tuotepakettinsa. Arvonta suoritetaan 2.5.2017. Instassa meidät löytää @yhtakuinkolme.

Perhekalenterin kaikki kuvat ovat aivan meidän tyylisiämme, toinen toistaan hauskempia ja söpömpiä. Oli ilo ripustaa kalenteri paikoilleen. Nyt uskomme, että arkemme helpottuu hurjasti! On kätevää, kun jokaiselle on oma sarakkeensa ja kaikkien menot näkee yhdellä silmäyksellä. Onko teillä käytössä perhekalenteri? Oletteko kokeneet sen helpottaneen arkeanne?

Sormeni ovat syyhynneet innosta täyttää kalenteria, mutta toisaalta se on myös niin hieno, että tuntuu vähän kamalalta sotkea se omilla harakanvarpailla. Vaan sitäpä varten se onkin hankittu! Jokainen kuva tässä kalenterissa on kuitenkin niin kaunis, että sopisi vaikka kehyksiin! Onneksi saatavilla on myös ihan oikeita julisteitakin tätä varten. Niitä voitte tutkailla lisää esimerkiksi TÄSTÄ. Jälleenmyyjiä heillä on melkoisen paljon, ja esimerkiksi Tampereella voi näitä tuotteita ostaa mm. Taito Shopista.

Täten lupaammekin nyt julkisesti ottaa itseämme niskasta kiinni, ja lopetamme hölmöt unohtelut! Kiitos järjestyksen palauttamisesta elämäämme, MUUMURU!

– Jane

4 kommenttia

 1. Elina //Vauhtihirmun elämää kirjoitti:

  Aivan ihanan näköinen kalenteri! Tuollainen mekin tarvittaisiin, kun aina tuppaa unohtumaan se ja tämä.. :/

 2. Jane / Yhtä kuin kolme -blogi kirjoitti:

  Tää on kyllä niin ihana! Ja perhekalenteri kyllä varmaa auttaa arjessa paljon 🙂

 3. Jane / Yhtä kuin kolme -blogi kirjoitti:

  Tää on kyllä niin ihana! Ja perhekalenteri kyllä varmaa auttaa arjessa paljon 🙂

 4. Anonyymi kirjoitti:

  Meillä on seinällä liitutaulukalenteri, jossa aina kuluvan kuun menot. Lisäksi meillä on käytössä Googlen kalenteri, joka synkkaantuu kaikkien puhelimiin. Kun syöttää puhelimen kalenteriin menoa, niin tarvitsee vain valita mihin kalenteriin meno lisätään, yleensä kaikki menee tuohon perhekalenteriin, vaikka omakin on erikseen. Googlen kalenterissa on sekin hyvä puoli, että on puhelinmalliriippumaton, kaikkiin merkkeihin saa sovelman, joka toimii (meillä siis android, windows ja iphone). Helppo missä tahansa tsekata, että oliko meillä jokin meno tiettynä päivänä.

Kommentointi on suljettu.