Hae
Yhtä kuin

Olohuoneen päivitystä; kun äiti lapseltaan varasti

Viimeksi olohuonetta esitellessä pääosassa olivat uudet Muuramen hyllyt*. Nyt vuorossa onkin olohuoneen lamppu! Jatkamme yhä suosikeillamme, eli puunsävyillä ja valkoisella. Yhä kuitenkin tuo tumma sohva on murheellinen, tahtoisimme tilalle vaaleanharmaan löhösohvan! Tuo sohva on ollut meillä kuitenkin vasta pari vuotta, ja on oikein toimiva, niin vähän kirpaisisi se jo uuteen vaihtaa.. Mutta jos olet sohvaa vailla, ota ihmeessä yhteyttä kuitenkin, tiedä vaikka luopuisimmekin!

Mutta siihen lamppuun. Olimme pitkään ihailleet K-raudassa erästä puista, vähän kuin pienistä tikuista rakennettua lamppua. Päätimme mennä katsomaan sitä livenä, ja no, se muistuttikin enemmän latteaa harakanpesää. Sen vieressä kuitenkin roikkui tämä meidän uusi tulokkaamme,
johon ihastuimme molemmat miehen kanssa välittömästi. Se oli myös puolet halvempi, kuin se toinen lamppu. Onneksi lähdimme tarkastamaan lamppuja livenä!
Olohuoneessa on tänään tapahtunut muutakin. Ne violetit koristeet ovat saaneet muuttaa makuuhuoneeseen ja hyllyille on enemmän muuttanut lisää puunsävyjä. Yhdistelmä toimii nyt mielestäni paljon paremmin! Tiedättekö sen fiiliksen, kun sisustus ei tunnu omalta? Se on kamalaa. Voi olla, että koti näyttää kyllä kivalta, mutta ei omalta. Nyt ollaan taas vähän lähempänä meidän näköistä kotiamme, hiljaa hyvä tulee. Edellisen lookin voit kurkata TÄSTÄ.
Mutta mitä se äiti on nyt sitten mennyt varastamaan? PUUPALIKOITA. Hyllyt ammottivat tyhjinä, kun raivasin violetit koristeet pois ja pohdin kuumeisesti, että mitä laittaisin tilalle. Kunnes huomasin levällään olevat lelut, ja tadaa! Mielestäni ne sopivat hyllylle kivasti, eikä lapsikaan huomannut paria puuttuvaa palikkaa. Hih.

Muuten olohuone onkin vielä kesken, ja siksi ei ole kuvia toisesta suunnasta, missä sijaitsee mm. telkkari. Mutta jahka saadaan projektia ja asuntoa jälleen hieman valmiimmaksi, lupaan esitellä myös olohuoneen ihan kokonaisuudessaan. Mutta tuo lamppu, ah. Eikös ole aika kiva?

*Ikoni-hyllyjä saatu Muuramelta.

– Jane

4 kommenttia

 1. Anniina kirjoitti:

  Kiva lamppu, en olekaan tuon tyylisiä nähnyt aiemmin missään 🙂 Meillä on aika samantyyppinen sohva vaikkakin vaaleampi ja haluaisin vaihtaa sen sirompaan mutta ei raaski. Mukava se kyllä on, joten sillä mennään 😀

 2. Minnea Muru kirjoitti:

  Tosi kaunis lamppu! Yksinkertainen ja kevyt! Mä tykkään kans puusta ja valkoisesta. Meidän omasta sisustuksesta löytyy myös harmaata. Mahtava kombo!

  Kivaa viikonloppua!

 3. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Ihanan erikoinen lamppu ja muutenkin sisustus näyttää mun silmään tosi kivalta 🙂 Puupalikatkin tuo hauskan lisän tuonne hyllylle 😉

 4. Juulia S. kirjoitti:

  Kaunis lamppu, kivan erilainen ja näyttää sopivan teille oikein hyvin! 🙂

Kommentointi on suljettu.