Hae
Yhtä kuin

Ruokamessut tulevat jälleen! Varaa kalenteriisi 1-3.9.2017

Muistatteko vielä viime syksyisen postauksemme Kauhajoen Ruokamessuista? Mikäli ette,
voit lukista sen kätevästi TÄÄLTÄ. Ruokamessut järjestetään nyt jo 27.nnen kerran ja tahdommekin hieman vinkata teille tästä tulevasta tapahtumasta jälleen kerran!

Mutta palataanpas nyt tähän vuoteen ja tämän syksyn tuleviin messuihin. Ne järjestetään tuttuun tapaan Kauhajoen Hämes-Havusessa ja nyt vaalitaan muun muassa perinteitä ja teemana onkin ”Elinvoimaa kotimaasta”. Näytteilleasettajat tuovat Ruokamessuille oman alueensa ruokatuotantoa ja myös perinneruokia, joita vierailijat voivat maistella ja lisäksi viedä tuliaisina kotiinkin. Monien mielestä messujen yksi parhaimpia asioita onkin monipuoliset maistiaiset! Niitä messuilla riittää vähän jokaisen makuun. Esimerkiksi juustomaistiaisia löytyy tunnetusti runsaasti. Muistelen myös vesi kielellä monenlaisia toffeita, nam!

Messuilla on myös aina paikalla erilaisia kokkeja pitämässä näytöksiä, tänä vuonna messuilla nähdään mestarikokit Maija Silvennoinen, Sami Tallberg ja Raymond Wesander. Messut juontaa Mia Halonen. Sami Tallberg piti Kauhajoella juuri Villiyrttejä koskevan kurssin, minne mekin saimme kutsun. Valitettavasti emme päässeet paikalle, ja se harmittaa aivan vietävästi. Villiyrtit ovat nyt todella IN. Olettekin saattaneet huomata, miten yhä useammalla bloggaajallakin vilahtelee smoothieissaan myös luonnosta kerättyjä aineksi? Nokkonen ainakin on aivan varmasti kaikkien huulilla näinä päivinä. Odotammekin innolla, että pääsemme syksyllä kuulemaan lisää aiheesta Samilta messuilla.

Tässä kuitenkin Sami Tallbergin ”Pohjolan Supercocktailin” resepti, jota voitte jo kokeilla!
Vaikka olimmekin viimeksi messuilla kahdestaan miehen kanssa, on Ruokamessuissa hienoa se, että sielä ei ole unohdettu myöskään lapsia. Viimeksikin lapsille löytyi monenlaista ohjelmaa, mm. taikuri! Lisäksi plussaa ehdottomasti myös siitä, että alle 7-vuotiaat pääsevät messuille vanhemman kanssa ilmaiseksi. Lastenvaateintoilijoille tiedoksi, niitä löytyy näiltäkin messuilta!

Tiivistetysti kerrottakoon, että Ruokamessuilta löytyy mm. 150 näytteilleasettajaa, luomuruokaa, käsitöitä, ruokanäytöksiä ja paljon hyvää fiilistä! Me ainakin odotamme jo innolla tulevaa syksyä.

Lisää infoa messuista ja lipuista löydätte TÄÄLTÄ.
– Jane

2 kommenttia

  1. Sofiakii kirjoitti:

    täytyy laittaa muistiin:)!

  2. Jane / Yhtä kuin kolme -blogi kirjoitti:

    Kannattaa kyllä! 🙂

Kommentointi on suljettu.