Hae
Yhtä kuin

Syntymäpäivä porojen parissa

..Tai ainakin melkein. Sain tilaisuuden majoittua syntymäpäiväni viettoon Tampereen Hotel Laplandiin. Tuohan on, kuin pala Lappia keskellä menevää kaupunkia. Hotellin sijainti nimittäin
on loistava; lähellä rautatieasemaa ja lukuisia kauppoja.

Kun ei ole aikaa lähteä oikeasti kauas Lappiin, on tämä hyvä tapa kokea silti jotain vastaavaa,
mutta hieman lähempänä, ja lyhyemmän ajomatkankin päässä. Nyt toki ajomatkaa kertyi silti
hieman, koska veimme tytön hoitoon Pohjanmaalle. Mutta kun saimmekin tilaisuuden lapsenvahtiin, tartuimme siihen oitis ja nautimme laatuajasta kahdestaan.
Myöhemmin seuraan liittyi sitten muitakin.

Meille oli varattu tilava ja kaunis huone, tyylikäs ja viihtyisä. Väritys oli tummahkoa ja seinällä oli esimerkiksi porotaulu ja sarvet. Kylpyhuoneesta löytyi kylpyamme ja upea koristeseinä. 
Meille oli jätetty myös viiniä ja pähkinötä tervetuliaisiksi, kiitos niistä!


Laplandissa on hauskasti jokaisessa kerroksessa oma vuodenaikansa teemana, meidän
kerroksessa oli kesä. Olisi hauskaa joskus myös yöpyä esimerkiksi ”Ruska” kerroksessa.
Myös hotellin oleskelutilat olivat hyvin kutsuvia! Ei ihan heti uskoisi sohvalla istuessaan, että nyt ollaan melkoisen kaukana oikeasta Lapista. Niin onnistuneesti on hotelli sisustettu.

Mutta nyt siihen parhaaseen asiaan; AAMUPALAAN. Meillä on tapana Jassen kanssa vertailla eri hotellien aamupaloja, toisinaan hyvinkin kriittisesti. Nyt täytyy käsi sydämellä kuitenkin sanoa, että Laplandin aamiainen pärähti listaykköseksi listallamme! Yövyimme hotellin avajaisten aikoihin viimeksi Laplandissa ja silloin emme niin vaikuttuneet aamupalasta. Mutta nyt hotelli oli selvästi kehittynyt huippuunsa ja pienestä alkukankeudesta oli päästy upeasti eroon.

Viimeistään siinä vaiheessa, kun pähkinä-toffeemuffinsi suli suussani, oli peli selvä. Ykköseksi mentiin, niin että heilahti. Hyvä Lapland Hotel Tampere! 10/10.

Tiedätte varmaan, miten monissa hotelleissa aamiaisen ns. jälkkäripuolta edustaa jokin pieni, hieman kuivahtanut keksi. Vaan ei täällä! Jälkiruokia on useita, valinnanvaraa riittää. Mm. marja-, ja vihersmoothieita, muffinseja, suklaakakkua, keksejä, croisantteja.. Omnom. Aina plussaa tuo myös ehdottomasti se, että kahvi ja tee tarjoillaan pöytään. Halutessaan saa myös kokin valmistaman omeletin aamiaiseksi valitsemallaan täytteellä.

Mukavaksi vierailukokemuksen teki myös se, että henkilökunta oli koko vierailumme ajan hymyileväistä ja avuliasta. Emme keksineet epäkohtia lainkaan, yritimme kyllä, haha.
Palaamme taatusti vielä uudestaankin Laplandiin.

Onko teille Lapland hotellit jo tuttuja? Suosittelemme testaamaan ja kokemaan itse,
se kannattaa kyllä! Lisää infoa löydätte hotelleista halutessanne TÄÄLTÄ.

Kyllä nyt kelpaa olla parin päivän päästä jälleen vuoden vanhempi.

– Jane

Yksi kommentti

  1. Saron blogi kirjoitti:

    Hei, vähänkö näyttää ihanalta! Kiva kun pala lappia on tuotu etelään päin 🙂 Täytyy ehkä itsekin lähteä joskus käymään…laskemaan poroja ja nauttimaan hotelliaamiaisesta 🙂

Kommentointi on suljettu.