Hae
Yhtä kuin

Luonnonkosmetiikkaa kotiovelle?

Nykyään on monenlaisia ”yllätysboxeja” tarjolla markkinoilla piristämään ihmisten
elämää. Varsinkin, kun nykyään saa postissa esimerkiksi kortteja tosi harvoin, on nämä
boxit mielestäni oikeinkin kiva ilmestys ja voisiko sanoa myös, että kiva villitys.

Sain tilaisuuden testata Jolie boxia kolmen kuukauden ajan, joista ensimmäiseen boxiini
olenkin nyt ehtinyt kunnolla tutustua. Jolie box on Jolie Organicin oma yllätysboxi, joka
sisältää 100% luonnonkosmetiikkaa. Boxista löytyy joka kuukausi 4-6 tuotetta, joissa on
täysikokoisia tuotteita, ja myös näytekokoja. Kuitenkin vähintään 2 täysikokoista tuotetta
joka kuukausi.

Kolmen kuukauden tilaus maksaa 79 euroa, mutta boxien tuotteiden arvo on vähintäänkin kaksinkertainen! Tuotteita voi ostaa myös yksittäin Jolien verkkokaupasta. Oman kokemukseni perusteella tulee kuitenkin edullisemmaksi tilata kokonainen ylläriboxi, ellei ole jokin tietty tuote mielessä, minkä ehdottomasti haluaa. Itselleni melkein kaikki tuotteet Jolielta ovat ennestään tuntemattomia, joten senkin vuoksi tälläinen boxi on hyvä tapa tutustua valikoimaan.

Tuotteissa kivaa on se, että ne on valittu siten, että käyvät kaiken tyyppisille ihoille ja kaiken
ikäisille käyttäjille. Itselläni kiinnostus boxiin heräsi varsinkin juuri luonnonkosmetiikan vuoksi.
Heinäkuun boxi sisälsi Eyelinerin, After Sun Emulsion, Anti-Soif seerumin, kuorintavoiteen ja vartalon pesuaineen. Anti-Soif seerumi jäi kuvista, koska se on jo ollut niin ahkerassa käytössä ja majailee meikkipussukan uumenissa! Heinäkuun boxista siis löytyi VIISI tuotetta.

Tämä kuvista puuttuva tuote on Jolien myydyimpiä tuotteita koko valikoimasta. Se kosteuttaa tehokkaasti ja kesällä sitä voi käyttää jopa kosteusvoiteen tavoin. Se rauhoittaa ja viilentää ihoa, sekä sopii esimerkiksi erilaisten ihoärsytysten hoitoon! Tämä onkin ollut loisto tuote, ei siis ihme, että on jo ihan vakkarikäytössä meikäläisellä.

Couleur Caramel Eyelinerin yksi teistä onnekkaista voittikin jo instagramin puolella arvonnassa. Väri on houkuttelevan turkoosi ja raikas. Tämän kesän ehdoton hittituote meikeissä, mutta koska en valitettavasti oikein osaa itse sinistä silti käyttää, oli mukavaa suoda se ilo yhdelle blogin lukijalle! Tämä tuotehan on myös vesipohjainen, ja sopii hyvin myös herkille silmille. Tuotteen luvataan pysyvän paikoillaan pitkänkin kesäpäivän, jes!

Algamaris After Sun Emulsio tuli todellakin tarpeeseen. Se on nopeasti imeytyvä, ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Tuoksuu miedosti kookokselta (NAM), sopii kasvoille ja vartalolle.
John Masters Organics Geranium & Grapefruit Body Wash tuoksuu ensinnäkin ihan hirveän hyvältä! Se sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa, sekä rauhoittavaa aloe veraa. Vaikka kyseessä olikin pienehkö pullo, on tuote varsin riittoisaa ja pienikin määrä riittää kivasti koko kropalle.Tätä voisin kuvitella ostavani myös ihan yksittäinkin.

Helixium Silver Crema -kuorintavoide oli kerta-annospussissa oleva tehokuorinta, joka käy
tosiaan ihan kaikille ihotyypeille, kuten muutkin. Sen luvataan heleyttävän ja uudistavan ihoa. Mielenkiintoista tässä oli se, että tässä on etanaseerumia! Etelä-Ranskassa sijaitsee etanoiden luomukasvattamo, jossa etanat popsivat luomuruokaa. Etanoiden erittämä uute kerätään hellävaroen käsin, vahingoittamatta etanoita ja niiden talvihorrosaikaa kunnioittaen. Tämä etanaseerumi on erittäin korkealuokkaista ja ravitsevaa. Hmm, mielenkiintoista!

Täytyy sanoa, että tämä boxi piristi päivääni, ja päiviäni erittäin paljon. Kotiäitinä sitä kaipaa
pientä luksusta arkeensa, ja mikäs sen mukavempaa, kuin ylläriboxi tutkittavaksi päiväkahvin kanssa. Onhan boxilla toki hintaa (varsinkin kotiäidille!), mutta kun tutkailin verkkokaupan valikoimaa, maksaa boxi itsensä todellakin takaisin moninkertaisesti! Tuo John mastersin body wash esimerkiksi maksaa täysikokoisena verkkokaupassa 34€, joten ilman tätä testausta, en olisi kyllä uskaltanut sitä tilata. Nyt kuitenkin harkitsen sen tilaamista vakavissani, koska kokemus oli niin mieluisa. Ja siis hei, koska olenhan sen ansainnut kovalla raatamisella mm. imurin varressa.

Oletteko te jo tutustuneet Jolie boxiin, taikka muihin tämmöisiin ylläriboxeihin?

* Yhteistyössä Jolie Organic

6 kommenttia

 1. Nina Ranki kirjoitti:

  Vaikuttaa hyvältä tämä Jolie box ja olen usein miettinyt näiden tilaamista, mutta pyrkimykseni konmarittamiseen ei ehkä ihan sovi näiden boxien kanssa yheen. Kaappini ovat jo vuosia pursunut erilaista kosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita joita aina on tullut osteltua ja olenkin jo muutaman vuoden pystynyt olla täysin ostamatta mitään uutta, koska vanhat purkit odottavat vielä käyttöönottoa. 😀

 2. Outi / Pisteitä Ruudulla kirjoitti:

  Luonnonkosmetiikka olisi kiva juttu, jos en olisi niin allerginen 🙁 mutta tällaiset yllätysboksit ovat mun mielestä joka tapauksessa kivoja 🙂

 3. Suvi Saranki kirjoitti:

  Nämä boksit ovat mun mielestä muuten tosi kivoja ja haluaisinkin jonkun tilata, mutta kun sitä tavaraa on muutenkin niin paljon 😀 Ja valitettavasti olen suht nirso tuotteiden kanssa, joten vähä mietin, että jäävätkö käyttämättä? Mutta luonnonkosmetiikasta tykkään kyllä suuresti 🙂

 4. Jane / Yhtä kuin kolme -blogi kirjoitti:

  Konmarin kanssa ei tosiaan ehkä ihan paras idea, haha 😀 Mutta tämä on silti ihana piristys arkeen 🙂

 5. Jane / Yhtä kuin kolme -blogi kirjoitti:

  Voi että 🙁 Mutta niin on! <3

 6. Jane / Yhtä kuin kolme -blogi kirjoitti:

  Itse olen kova käyttämään erilaisia tuotteita, joten noistakin on kaikki jo käytössä, paitsi eyeliner, jonka arvoin lukijalle 🙂 Luonnonkosmetiikka on POP <3

Kommentointi on suljettu.