Hae
Yhtä kuin

”En oo ikinä ollut tämmösis tupareis”

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna koitti noin vuoden verran odotettu juhla, meidän tuparit!
Joku saattaisi ajatella, että joo, niitähän on vähän väliä, ei iso juttu. Mutta meille se oli  
suunnattoman tärkeä juhlapäivä. Se oli tärkeä merkkipaalu myös siksi, että oltiin Jassen kanssa ENSIMMÄISTÄ kertaa ilman tyttöä kotona! Tyttö oli myös hoidossa ensimmäistä kertaa perjantaista sunnuntai iltaan. Vähän äitiä hirvitti, mutta onneksi mummulassa oli ollut typykällä hurjan hauskaa. Meillä kun ei ole tukiverkostoa lähellä, on suuri juttu viedä tyttö satojen kilometrien päähän viikonlopuksi, ja vielä hakea se sitten juhlien jälkeisenä aamuna takaisin kotiin.

Tätä olimme odottaneet Jassen kanssa muutostamme saakka, että typykkä olisi tarpeeksi iso olemaan meistä erossa noinkin kaukana ja noinkin kauan. Mutta huh, kyllä kannatti! Vaikka tälläistä ”herkkua” ei olekaan tarjolla, kuin ehkä kerran vuodessa, oli se silti aivan älyttömän siisti kokemus. Oltiin ekaa kertaa kahteen vuoteen KAHDESTAAN myös ruokakaupassa. Tää on jo semmonen asia, että todellakin liput salkoon! Mutta joo niin, ne itse tuparit.

Meitä oli paikalla yhteensä lopulta reilut 20 henkilöä. Viime tupareissa meidän minikaksiossamme oli aikoinaan yli 35 henkilöä, joten voisin väittää, että nyt oli tässä neliössä ihan kivasti tilaa, vaikka väkeä olikin hyvin juhlimassa. Kaikista hienointa on myös se, että kaikilla oli hauskaa!
Tupareissa meillä musiikista piti pääjehuna huolen tyttömme kummisetä, DJ Frotoni. Kasattiin hänelle soittelumesta meidän olohuoneeseen. Olinkin varsin tyytyväinen Frotonin musiikkiin, koska myös tätä ”WU-tang mammaa” oli muistettu biisivalinnoissa kiltisti. Hyvä, hyvä.

Frotonin lisäksi meille tuli takapihalle esiintymään myös paikallinen Petri. Hän esitti meille mm. vanhaa suomirokkia, kuten esimerkiksi Tehosekoitinta. Juhlavieraat olivat melkoisen fiiliksissä.
Illan aikana kuulimme useasti hämmästelyä, että porukka ei ole ikinä ollut tuollaisissa tupareissa.
Vieraat arpoivat myös, että mitenköhän helkutin kovat pirskeet me järkätään Jassen kanssa, jos ikinä mennään naimisiin?! Kaikki tulivat siihen lopputulokseen, että meidän häät on varmaan jonkinlaiset festarit vähintään, ja kestävät vähintään kokonaisen viikonlopun, ehkä jopa viikon..
Frotonin ja Petrin lisäksi vielä yksi vieraistamme kaivoi spontaanisti haitarin(?!) autonsa takaluukusta, ja niimpä ennen baariin lähtöä meillä oli rivitalon pihassa vielä lavatanssitkin.
Voitte vain kuvitella. Ihan kreisiä! Mutta niin ihanaa, kiitos kaikille vieraille hyvästä menosta!
Tarjolla meillä oli mm. Real Snacksin sipseistä koostuva sipsibuffetti. Erilaisia sipsejä oli maisteltavana peräti 9 erilaista makua. Eniten tunteita herättivät lakritsisipsit, ja selväksi suosikiksi nousi kebabsispsit. Myös ”kaikilla mausteilla” sipsit olivat jännittävä kokemus, sillä ne todellakin maistuivat ihan ranskiksilta ja kurkkusalaatilta! Oletteko jo ehtineet maistaa? Olutsipsit olivat mielestäni aika kivoja juurikin oluen kaveriksi. Real Snacksilla on kyllä paljon hauskoja makuja tarjolla kaupoissa. Suosittelemme kokeilemaan sipsibuffan kokoamista seuraaviin juhliinne, suosio oli huikea! Suolainen syötävä kun on melkoisen suosittua, kun on kosteahkosta juhlasta kyse.
Ruokaisampana tarjottavana meillä oli Wigreniltä erilaisia makkaroita. Teimme illan aikana makutestausta ja suureksi suosikiksi nousivat Wigrenin Chili-Kalkkuna ”Nysät”. Saimme Wigreniltä myös erilaisia sinappeja testiin, ja vieraat valitsivat suosikikseen niistä ”Mortonki” -sinapin. Eräät Pohjanmaalta tulleet vieraat rakastuivat Mortonkiin niin, että lopulta saivat viedä loppusinapin jopa mennessään. Painottivat vielä, että kun menemme heille kylään, täytyy tästä lähin aina tuoda mukanaan juuri tätä sinappia. Kiitos siispä hienosta tuotteesta, Wigren!

Huh, huh. Enää ei oikein edes löydy sanoja. Huikeat juhlat oli. Kiitos kaikille!

* Yhteistyössä Wigren & Real Snacks

8 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Oi miten kiva tuparit ollut teillä. Me ei jaksettu edes järjestää tupareita! 😀

  Taru
  stuffabout.fitfashion.fi

 2. marja liljeström kirjoitti:

  Kivat ja vaiherikkaat tuparit teillä! Onnea uuteen kotiin.

 3. Elina //Vauhtihirmun elämää kirjoitti:

  Ihanat tuparit ollut teillä! Wau 🙂

 4. Minnea Muru kirjoitti:

  Vau, mitkä tuparit! Kuulostaa, että on ollut ihan huippuilta! Ja ihanaa, että saitte viettää aikaa myös kahdestaan 🙂 Se tekee hyvää!
  Olisipa ollut hienoa kuulla lemppariani Tehosekoitinta! Se nostattaa aina fiilistä 🙂

 5. Jane / Yhtä kuin kolme -blogi kirjoitti:

  Aina ei kyllä jaksa kaikkea järjestää, mutta välillä se on tosi kivaa! 🙂

 6. Jane / Yhtä kuin kolme -blogi kirjoitti:

  Oli kyllä kivaa 🙂

 7. Jane / Yhtä kuin kolme -blogi kirjoitti:

  Tehosekoitin on ihan paras!! =)

Kommentointi on suljettu.