Hae
Yhtä kuin

Omaa-aikaa ystävien kanssa

Viime viikonloppuna sain omaa-aikaa oikein reippaasti, kuten varmaan olettekin osa huomanneet jo instagramin puolelta. Lähdin tapaamaan pitkästä aikaa Pohjanmaan ystäviäni, lapsuudesta saakka tuttuja. Eräänkin kanssa ollaan tunnettu 2-luokalta saakka, aikamoista! Jasse oli edellisen viikonlopun Helsingissä, joten tasapuolisuuden nimessä nyt oli sitten minun vuoroni hieman lomailla, jes.
Sain kunnian testata Sokos Hotel Vaakunan uudistetun hotellihuoneen Seinäjoella. Hotellin 
sijainti on hyvä, sillä se sijaitsee aivan torikeskuksen kupeessa, ja monien ravintoloiden ympäröimänä. Juna-asemalta oli matkaa hotellille vain muutaman harppauksen verran, ehkä 
parisen sataa metriä. Myös jo ensivaikutelma hotellista oli heti hyvä, sillä aulan asiakaspalvelija 
oli hyvin ystävällinen ja hymyileväinen. Hotellissa tosiaan tehdään uudistuksia, ja loputkin huoneet tullaan uudistamaan. Nyt uudistettuja huoneita on jo 57 kpl. Hyvä niin, sillä tämä oli mielestäni oikein kaunis ja viihtyisä huone.

Kun avasin huoneeni oven, yllätyin positiivisesti. Huone oli todella raikas ja moderni, värit oli
valittu onnistuneesti. Heti tuli sellainen fiilis, että voi vitsit, toivottavasti ehdin hengailla täällä mahdollisimman paljon. Valitettavasti aika harvoin lomalla ehtii ihan vain lojua huoneessa, mutta tässä sitä olisi voinut kuitenkin harrastaa varsin tyytyväisenä. Vaikka hotelli on yökerhoakin
lähellä, ei huoneeseen silti kuulunut minkäänlaista melua, eikä sen ympärillä ollut havaittavissa yhtään häiriköintiä.
 Saavuttuani hotelliin suuntasin melko pian ystäväni luokse kahvittelemaan ja suunnittelemaan iltaa. Menimme käymään Aukusti festivaaleilla Jalasjärvellä. Viimeksi olemme olleet kyseisillä
festareilla joskus yläasteella, joten oli todella hauskaa käydä vähän verestämässä hauskoja teinimuistoja. Esiintymässä oli mm. Pete Parkkonen ja Kalevauva.fi, sekä Evelina.
Kalevauva.fi on kyllä ihan paras! Festivaali oli rauhallinen ja paikalla oli paljon nuoria.

Varsinkin paikalliset tuntuivat olevan todella fiiliksissä tapahtumasta. Aukusti onkin varmasti Jalasjärvelle merkittävä tapahtuma, pieni paikka saa kerran kesässä osakseen paljon vilinää ja
 hyvää musiikkia. Mikäli matkailette Pohjanmaalla kesällä, suosittelen kokemaan tämän tapahtuman, pieni mutta pippurinen festivaali keskellä lakeuksia.

Aamulla marssin onnellisena hotellin aamiaiselle, joka oli hyvin runsas. Ns. jälkiruokapuoli oli hulppea. Pannarin lisäksi oli tarjolla myös mm. korvapuusteja. Siistiä! Voitte vain kuvitella, miten ihanaa oli juoda kahvi kuumana ja nautiskella ruuasta rauhassa. Yleensä muutaman minuutin kuluessa joku roikkuu aamiaisella lahkeessani, mutta nyt sain fiilistellä ja heräillä rauhassa. Ahh.

Olen sitä mieltä, että lakiin täytyisi saada pykälä, jossa jokaiselle äidille vaadittaisiin pidettäväksi oma, pieni loma ilman perhettä kerran vuodessa. Tämä tekisi meistä äideistä varmasti paljon leppoisempia ja parempi hermoisia ihmisiä. Koska kuuma kahvi ja äidit ne yhteen vaan soppii.

Nyt kirjoittaessani tätä kotona viltin alla, on olo varsin mukava. Oli ihanaa tavata ystäviä, joita
 tapaa aivan liian harvoin. Oli myös ihanaa nukuttaa pikkuinen tyttömme, kun oli ollut jo aivan kaamea ikävä häntä! Lisäksi hän nukahti muutamassa minuutissa hymy kasvoillaan, mikä kyllä kruunaa kaiken.

Äiti on taas kotona ja huomenna koittaa arki kunnolla, koska Jassella loppuu kesäloma.
Mutta tiedättekö, jotenkin ihan odotan jo taas arkea. Loma tekee hyvää, sillä pohdin tässä jo innoissani hernekeiton valmistamista (?!!). Hmm.

Loma se on, joka kannattaa aina.

* Yhteistyössä Sokos Hotel Vaakuna, Seinäjoki

4 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Oma aika tekee kyllä hyvää. 🙂 Jaksaa sitten paljon paremmin! 🙂

  Taru
  stuffabout.fitfashion.fi

 2. Annukka | Ikkunalla kirjoitti:

  Aina ei tarvitse lähteä lomalle ulkomaille, pieni irtiotto arjesta vaikka hotelliloman muodossa tekee kyllä hyvää. 🙂

 3. Heidi Auvinen kirjoitti:

  Kivalta kuulosti tuo viettämäsi oma aika 🙂 Irtiotot arjesta auttaa jaksamaan!

 4. hannamaria kirjoitti:

  Aika upeen näköinen huone ja ihanalta kuulosti tälläinen pieni irtiotto arjesta!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

Kommentointi on suljettu.