Hae
Yhtä kuin

Flunssa, yhtä kuin kolmella

Blogissa on ollut muutamat oäivät hieman hiljaista, koska meihin on iskenyt flunssa.
Ensin se kietoi itsensä tyttäreemme, sitä kautta minuun ja lopulta Jasseenkin. AAASTSIU.
Mutta ehkä tästä pian päästään taas kunnolla voimiin, sillä paljon olisi kaikkea kivaa
tänne bloginkin puolelle teille esiteltävää ja kerrottavaa!

Huomenna haen muun muassa kivaa vaatetusta postissa, jotka liittyvät Tampereelle avattuun uuteen liikkeeseen, huikeeta. Siitä lisää lähipäivinä täälä, joten pysykää valppaina. Seuraavalla viikolla tytsymme täyttää 2-vuotta (!!) ja koko viikko onkin täynnä järjestelyjä ja hulinaa. Perjantaina myös 2-vuotis neuvola, josta myös tulen sitten raportoimaan. Hieman jänskättää, tuleeko sielä paljon tehtäviä eteen. Nuo neuvoloiden käytännöt tuntuvat niin vaihtelevan keskenään..

Tästä tuli nyt hieman tämmöinen liibalaaba hoilaarilaaa -postaus, mutta pointtina kai oli tulla huutelemaan, että täälä me ollaan, oottakaa hetki. SNIISK.
Nyt aion juoda mukillisen kuumaa mustaherukkajuomaa ja katsoa päivän salkkarit!! Ah, typykkäkin ehti nukahtaa sohvalle tuossa illalla, niin hänet sai vain kantaa sänkyyn. Rentouttavaa vaihtelua viime päivien öille, kun hän ei ole saanut nukuttua tukkoisella nenällään. On vain kuulunut ”Äitii, nenäää” – valitusta. Voi pientä, mutta ehkä tämä tästä.

NYT sinne Pihlajakadulle, son moro!