Hae
Yhtä kuin

Suomalaisen lapsen tärkein vaatetus

Täälä Suomessa vallitsee monta erilaista säätilaa. Valitettavasti suurimmilta osin säätiloissa vallitsii epämääräinen loskasää. On märkää ja kylmää, muttei tarpeeksi kylmää. Kostean nihkeää ja plussa-asteitakin. No, tiedätte varmasti mitä tarkoitan. Hyhh.
Näin ollen väitänkin, että suomalaisen lapsen tärkein vaatetus on loskarit! Luojalle kiitos noista vuoratuista kuravaatteista. Meillä on menty niillä nyt aikalailla päivittäin. Toinen hyvä hankinta olisi vuoratut, lämpöiset kumpparit. Meiltä löytyy välikausitennareita, mutta ei nekään kestä montaa tuntia lätäkköleikkejä. Varsinkaan, jos lätäköissä on tapana uida.. Ja meillä ainakin on.

Nautitaan lätäköistä täysin rinnoin! Taannoin oli keskustelua muiden äitien kanssa siitä, saako
lapsi hyppiä kuralammikoissa. No PERKELE! Tottahan toki saa! Itse ainakin oikein kannustan hyppelemään. Lasten täytyy saada olla lapsia, ja kyllä, joskus itsekin saatan niissä loiskia. PLÄTS PLÄTS. Aina voi pestä vaatteet, ei elämää pidä ottaa liian vakavasti. Vai mitä olette mieltä?

Innolla odotan, että saisi alkaa käyttää toppahaalaria, ah se olisi paljon helpompi. Pari kertaa ollaan jo käytetty, ihan vaan siksi, että säästyy kerrospukeutumiselta. On ärsyttävää, kun lapsen kanssa ei voi kovin spontaanisti lähteä ulkoilemaan. Aina pitää tsekata kaulurit, pipot, säähän sopivat hanskat, villasukat.. Mutta uskon ja toivon, että jouluksi saataisiin vielä lunta ja vähän kuivempaa säätä <3

10 kommenttia

 1. Melissa L kirjoitti:

  Lätäköissä on todella kiva pomppia vielä aikuisenakin <3

 2. Anu / sayitanywayblogi kirjoitti:

  Toivotaan, että saadaan pian lunta maahan ja todellakin lätäköissä saa pomppia 🙂

 3. Taru | Mutsi hoitaa kirjoitti:

  Mekin jouduttiin ostamaan vielä tälle vuodelle uudet kursvaatteet, koska toppapuvun päälle on vain pakko saada. Edelliset oli jo naftit ja ajattelin, että voitaisiin sinnitellä kevääseen. Tulisi jo sitä lunta ja pakkasta ???

 4. Noora kirjoitti:

  Joo nuo loskarit on varmaan oiva keksintö tähän aikaan vuodesta ?

 5. Jane / Yhtä kuin -blogi kirjoitti:

  Kyllä 😀 !!

 6. Jane / Yhtä kuin -blogi kirjoitti:

  Niimpä! Nyt kyllä sataa lunta, mutta veikkaankin senkin vielä sulavan pois :((

 7. Jane / Yhtä kuin -blogi kirjoitti:

  Niin saa! Pois turha niuhotus <3

 8. Jane / Yhtä kuin -blogi kirjoitti:

  Niin on! Piristää kummasti 😀

 9. Lilian wilson kirjoitti:

  After being in relationship with Wilson for seven years,he broke up with me, I did everything possible to bring him back but all was in vain, I wanted him back so much because of the love I have for him, I begged him with everything, I made promises but he refused. I explained my problem to someone online and she suggested that I should contact a spell caster that could help me cast a spell to bring him back but I am the type that don't believed in spell, I had no choice than to try it, I meant a spell caster called Dr AKHERE and I email him, and he told me there was no problem that everything will be okay before three days, that my ex will return to me before three days, he cast the spell and surprisingly in the second day, it was around 4pm. My ex called me, I was so surprised, I answered the call and all he said was that he was so sorry for everything that happened, that he wanted me to return to him, that he loves me so much. I was so happy and went to him, that was how we started living together happily again. Since then, I have made promise that anybody I know that have a relationship problem, I would be of help to such person by referring him or her to the only real and powerful spell caster who helped me with my own problem and who is different from all the fake ones out there. Anybody could need the help of the spell caster, his email: AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346 you can email him if you need his assistance in your relationship or anything. CONTACT HIM NOW FOR SOLUTION TO ALL YOUR PROBLEMS
  AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346

 10. Lilian wilson kirjoitti:

  After being in relationship with Wilson for seven years,he broke up with me, I did everything possible to bring him back but all was in vain, I wanted him back so much because of the love I have for him, I begged him with everything, I made promises but he refused. I explained my problem to someone online and she suggested that I should contact a spell caster that could help me cast a spell to bring him back but I am the type that don't believed in spell, I had no choice than to try it, I meant a spell caster called Dr AKHERE and I email him, and he told me there was no problem that everything will be okay before three days, that my ex will return to me before three days, he cast the spell and surprisingly in the second day, it was around 4pm. My ex called me, I was so surprised, I answered the call and all he said was that he was so sorry for everything that happened, that he wanted me to return to him, that he loves me so much. I was so happy and went to him, that was how we started living together happily again. Since then, I have made promise that anybody I know that have a relationship problem, I would be of help to such person by referring him or her to the only real and powerful spell caster who helped me with my own problem and who is different from all the fake ones out there. Anybody could need the help of the spell caster, his email: AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346 you can email him if you need his assistance in your relationship or anything. CONTACT HIM NOW FOR SOLUTION TO ALL YOUR PROBLEMS
  AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346

Kommentointi on suljettu.