Hae
Yhtä kuin

Tervetuloa joulukuu!

Ihanaa. Nyt viimeistään on lupa alkaa hössöttää!

Vielä puuttuisi muutamia, no, aika useitakin joululahjoja. Tavallaan silti rakastan sitä pientä joulustressiä. Se saa potkimaan itseään perseelle, että nyt nainen liikettä! Meillä on myös
kuunnneltu jo muutamien päivien ajan jouluradiota. Tai no, minä olen kuunnellut ja muut ovat saaneet sietää sitä. Mutta kun ei ole joulukuuta ilman jouluradiota ja joululauluja!
Meillä alkaa nyt myös verkostobloggareilla kiva joulupostaus-sarja! Kannattaa tutustua,
jokaiselle päivälle on oma bloggaajansa omine aiheineen. Oma postaukseni julkaistaan 12.12 ja aiheena on silloin joulusiivous! Mistä se kannattaa aloittaa, ja muutamia hyviä niksejäkin on luvassa siivousintoilijoille. Mutta huoli pois, jokaista kaappia ei tulla putsaamaan. Koska kukapa niiden sisällä nyt jouluaan viettäisi?

Ihanaa joulun odotusta, tästä se lähtee <3

Yksi kommentti

 1. Lilian wilson kirjoitti:

  After being in relationship with Wilson for seven years,he broke up with me, I did everything possible to bring him back but all was in vain, I wanted him back so much because of the love I have for him, I begged him with everything, I made promises but he refused. I explained my problem to someone online and she suggested that I should contact a spell caster that could help me cast a spell to bring him back but I am the type that don't believed in spell, I had no choice than to try it, I meant a spell caster called Dr AKHERE and I email him, and he told me there was no problem that everything will be okay before three days, that my ex will return to me before three days, he cast the spell and surprisingly in the second day, it was around 4pm. My ex called me, I was so surprised, I answered the call and all he said was that he was so sorry for everything that happened, that he wanted me to return to him, that he loves me so much. I was so happy and went to him, that was how we started living together happily again. Since then, I have made promise that anybody I know that have a relationship problem, I would be of help to such person by referring him or her to the only real and powerful spell caster who helped me with my own problem and who is different from all the fake ones out there. Anybody could need the help of the spell caster, his email: AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346 you can email him if you need his assistance in your relationship or anything. CONTACT HIM NOW FOR SOLUTION TO ALL YOUR PROBLEMS
  AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346

Kommentointi on suljettu.