Hae
Yhtä kuin

Syksy syyllistää – lopetetaan se!

Oletko sinäkin väsynyt lukemaan lehdistä ”uusi sinä”, ”aloita uusi elämä” tyylisiä otsikoita? Joka ikinen syksy samat aiheet valtavaat lehtien kannet. Uudistumisessa ei toki ole mitään väärää, päin vastoin, mutta olisiko mahdollista saada syksyyn erilaista otetta? Voisiko syksy tarkoittaakin villasukkia, kynttilöitä ja rauhoittumista kiireen sijaan?

Minusta on hienoa, että ihmiset käyvät mustikassa. Mutta onko siitä pakko hössöttää. Ihan PAKKO ehtiä mustikkaan, naapurikin oli käynyt keräämässä kymmenen sangollista. Mitä sitten? Anna itsellesi armoa ja osta tarvittaessa ne kaupan pakastealtaasta. Toki minäkin mielummin poimin mustikat metsästä. Mutta en pakolla. Kahvi maistuu superhyvältä ulkona nautittuna. On ihanaa pakata pienet eväät, termariin kahvia ja istahtaa metsässä mättäälle. Yleensä saaliiksi ei jää suurta määrää, sillä pikkuneiti popsii mustikat sangosta jo metsässä suuhunsa. Mutta tärkeintä kaikessa onkin se fiilis. Syysfiilis.
Aloitin pitkästä aikaa uuden harrastuksen. Tai olenhan minä aina kirjoittanut, mutta nyt ilmoittauduin vielä tekstityöpajaankin. En kuitenkaan ajattele sitäkään pakkona, jos joskus jää kerta väliin, ei maailma siihen kaadu. Hienoa päästä kuulemaan toisten ajatuksia ja oivalluksia omista teksteistäni.
Odotan innolla! Syksyyn kuuluu ehdottomasti meillä kynttilät. Niitä kuluu tolkuton määrä. Joka ikinen ilta sytytän niitä ympäriinsä talon sisälle – ja lyhtyihin pihalle. Suorastaan kuin joku hullu nainen olisi järjestämässä jotain rituaalia. Mutta rakastan niitä. Rakastan sitä fiilistä, joka niistä tulee.

Ei suoriteta syksyä, ei. Nautitaan siitä hitaasti.

4 kommenttia

 1. Josef Lewis kirjoitti:

  Hyvää huomenta, olen Josef Lewis. Hyvämaineinen, oikeutettu ja akkreditoitu lainanantaja. Me myöntäkää kaikenlaista lainaa nopeasti ja helposti, henkilökohtainen laina, autolaina, kotilaina, opintolaina, yrityslaina, inventor-laina, velkojen konsolidointi. jne

  Hanki hyväksytty yrityksille tai henkilökohtaisille lainoille tänään ja hanki varoja saman viikon hakemuksen aikana. Nämä henkilökohtaiset lainat voidaan hyväksyä riippumatta luottotietosi ja on paljon onnellisia asiakkaita varmuuskopioida tämän vaatimuksen. Mutta et saa vain tarvitsemasi henkilökohtaisen lainan; saat halvin. Tämä on meidän lupaus: Takaamme Alin kurssin kaikille lainoille, joilla on vapaa vakuus.

  Pyrimme jättämään positiivisen kestävän vaikutelman ylittämällä asiakkaidemme odotukset kaikessa, mitä teen. Tavoitteenamme on kohdella sinua arvokkaasti ja kunnioittavasti tarjoamalla korkealaatuista palvelua hyvissä ajoin. Ei sosiaaliturvaa Tarvittava määrä eikä luottotarkastusta tarvita, 100% taattu. Kannattaa välittömästi ilmoittaa välittömästi alla olevista yksityiskohdista, jos olet kiinnostunut lainauksesta ja ole huijauksia.

  Sähköposti: progresiveloan@yahoo.com
  Soita / WhatsApp: +16626183756
  Verkkosivusto: https://progresivefunding.wordpress.com

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Se on muuten juuri näin, otetaan rennosti mielummin 🙂

 3. Lilian wilson kirjoitti:

  After being in relationship with Wilson for seven years,he broke up with me, I did everything possible to bring him back but all was in vain, I wanted him back so much because of the love I have for him, I begged him with everything, I made promises but he refused. I explained my problem to someone online and she suggested that I should contact a spell caster that could help me cast a spell to bring him back but I am the type that don't believed in spell, I had no choice than to try it, I meant a spell caster called Dr AKHERE and I email him, and he told me there was no problem that everything will be okay before three days, that my ex will return to me before three days, he cast the spell and surprisingly in the second day, it was around 4pm. My ex called me, I was so surprised, I answered the call and all he said was that he was so sorry for everything that happened, that he wanted me to return to him, that he loves me so much. I was so happy and went to him, that was how we started living together happily again. Since then, I have made promise that anybody I know that have a relationship problem, I would be of help to such person by referring him or her to the only real and powerful spell caster who helped me with my own problem and who is different from all the fake ones out there. Anybody could need the help of the spell caster, his email: AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346 you can email him if you need his assistance in your relationship or anything. CONTACT HIM NOW FOR SOLUTION TO ALL YOUR PROBLEMS
  AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346

 4. Unknown kirjoitti:

  Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaa laskuja, ostaa talon, refinansiota tai rakentaa uuden yrityksen, henkilökohtaisen lainan, ostaa auton? jne.
  ota yhteyttä tunnettuun lainanantajaan pelkäämättä menetettyä. Tarjoamme lainaa lainoille, jotka tarvitsevat rahoitusta 3%: n korolla. ota meihin yhteyttä tänään laina-palvelun nopeasta ja kätevästä lainaamisesta.
    ota yhteyttä jompaankumpaan seuraavista yksityiskohdista.
  Sähköposti: financial_creditloan@outlook.com

Kommentointi on suljettu.