Hae
Yhtä kuin

Samistelua, niin ärsyttävä sana kuin se onkin

* Kaupallinen yhteistyö Spartoo.fi:n kanssa

Olemme aikaisemminkin tehneet yhteistyötä Spartoo.fi:n kanssa ja se on sujunut niin hyvin, että jälleen voisi olla kiva teillekin heistä kertoa. Meillä ollaan nykyään tosi huonoja ”liveshoppailijoita”, aina löytyy perheestä joku, jota shoppailu ei kiinnosta. Meillä se on usein tyttäremme, ja no, aika usein myös hänen isänsä. Tuttua? Itsekään en usein kyllä jaksa kaupoille enää työpäivän jälkeen.

Spartoo.fi osoitteessa on näppärää tehdä ostoksensa. Sivuston pääpaino on jalkineissa ja niitä olemmekin sieltä aika usein tilanneet. Toiseksi hyväksi kategoriaksi olemme todenneet takit. Viime talven menin tuolta tilatulla parkatakilla ja nilkkureilla – eikä muuten tullut kylmä! Tuotteet tulivat nopeasti ja olivat mainiossa kunnossa. Valikoimaa varsinkin kengistä löytyy koko perheelle hyvin. Lasten kenkiä voit kurkata kätevästi tästä linkistä: Lasten kengät Spartoo

Tykkään ”samistella” tyttäreni kanssa. Niin ärsyttävä sana kuin tuo samitelu nyt onkin. Meidän tapauksessamme samistelu on melko helppoa, sillä minulla on vieläpä niin pieni jalkakin, että tulevaisuudessa lapsi tulee luultavasti raivoamaan, että miksi olen taaaaas varastanut hänen kenkänsä. Tällä kertaa suunnitteilla onkin tilata samanlaiset kengät! Meillä vannotaan Vansien nimeen, joten ette varmaan ylläty näistä..

Nämä ihanan hennon vaaleanpunaiset yksilöt Vansilta olisi tulossa meille. On toki hieman harmillista, että lapsen jalka kasvaa jatkuvasti, eikä kovin pitkään mene samat kengät. Mutta onneksi aina voi tilata uudet – ja Spartoo.fi:stä niitä löytyy mukavan edullisesti. Tykätäänkö teillä Vansin tuotteista? Meillä kyseistä merkkiä löytyy ihan kaikilta päältä. Isältä, äidiltä ja tyttäreltä. Merkki on niin meidän näköinen, etten oikein tietä mikä muukaan merkki olisi. No, paitsi minä kyllä tunnetusti pidän paljon Adidasta ylläni. Vaikkemme silti mitään merkkiuskovaista porukkaa erityisesti ollakaan. Vansin kengät ovat mielestäni hyvin kestäviä ja siksi suosin niitä myös lapsella. Edelliset harmaat Vansit tytöllä ovat edelleen melkein kuin uudet, vaikka niitä on pidetty todella paljon ja aivan kaikkialla. Hiekkalaatikoilla, matkoilla, ehkä niillä on saatettu myös hyppiä jopa kuralätäköissä. Okei, okei. Niillä ON hypitty kuralätäköissä. Koska hei, ei aina viitsitä olla niin nipoja. Vai mitä? Elämästä pitää voida nauttia. Varusteet vaan sitä mukaa, että se on onnistuu!

Spartoo.fi:n Vans tarjontaa pääset katsomaan hyvinkin näppärästi tästä linkistä: Vans Spartoo

Mitä muuta hyvää kyseisessä verkkokaupassa on? Ehdottomasti kuluttajat arvostavat tänä päivänä ilmaista palautusta ja toimitusta – ja ne verkkokaupasta löytyykin. Palautus on ilmaista jopa 30 päivän ajan. Tosi hyvä! Sillä tiedättekö sen tunteen, kun ostaa jonkin tuotteen ja se ei sitten olekaan enää viikon päästä kovin kiva? Mutta koska aikaa on 30 päivää, ehtii siinä ajassa miettiä varmasti, että tahtooko tuotteen pitää – vaiko ei. Mikä teidän mielestänne on verkkokaupoissa tärkeintä? Millä perusteilla just sä valitset kaupan, josta ostat tuotteesi? Itselleni tärkeintä on nopea toimitus ja luotettavuus. Hirveästi netissä riittää verkkokauppoja, mutta koska ei voi luottaa – ei uskalla tilata. Onneksi on näitä luotettaviakin, laadukkaita verkkokauppoja – kuten Spartoo.fi.


Mitä suosikki verkkokauppoja teillä on ahkerassa käytössä? Vinkit jakoon!

3 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Nelly ja Zalando ovat vakkarit meillä, ei ihan hirveästi tule uusia kokeiltua kyllä.

 2. Lilian wilson kirjoitti:

  After being in relationship with Wilson for seven years,he broke up with me, I did everything possible to bring him back but all was in vain, I wanted him back so much because of the love I have for him, I begged him with everything, I made promises but he refused. I explained my problem to someone online and she suggested that I should contact a spell caster that could help me cast a spell to bring him back but I am the type that don't believed in spell, I had no choice than to try it, I meant a spell caster called Dr AKHERE and I email him, and he told me there was no problem that everything will be okay before three days, that my ex will return to me before three days, he cast the spell and surprisingly in the second day, it was around 4pm. My ex called me, I was so surprised, I answered the call and all he said was that he was so sorry for everything that happened, that he wanted me to return to him, that he loves me so much. I was so happy and went to him, that was how we started living together happily again. Since then, I have made promise that anybody I know that have a relationship problem, I would be of help to such person by referring him or her to the only real and powerful spell caster who helped me with my own problem and who is different from all the fake ones out there. Anybody could need the help of the spell caster, his email: AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346 you can email him if you need his assistance in your relationship or anything. CONTACT HIM NOW FOR SOLUTION TO ALL YOUR PROBLEMS
  AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346

 3. Unknown kirjoitti:

  Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaa laskuja, ostaa talon, refinansiota tai rakentaa uuden yrityksen, henkilökohtaisen lainan, ostaa auton? jne.
  ota yhteyttä tunnettuun lainanantajaan pelkäämättä menetettyä. Tarjoamme lainaa lainoille, jotka tarvitsevat rahoitusta 3%: n korolla. ota meihin yhteyttä tänään laina-palvelun nopeasta ja kätevästä lainaamisesta.
    ota yhteyttä jompaankumpaan seuraavista yksityiskohdista.
  Sähköposti: financial_creditloan@outlook.com

Kommentointi on suljettu.