Hae
Yhtä kuin

Kaipaatko kevätinspiraatiota? Tsekkaa nämä!

Tekisi mielesi jo fiilistellä täysillä kevättä, mutta et oikein tiedä miten. Raavit päätäsi ja surkuttelet, kun lumihangessa ei ole vielä kovin leppoisaa hypähdellä paljain varpain. Juu, älä kokeile edes.
MISTÄ KEVÄTFIILISTÄ?
Se on ystävä hyvä yllättävän helppoa. Vaatii toki silti vähän ponnisteluja (pahoittelen, jos klikkasit tänne siinä toivossa, että lumet sulavat taikaiskusta ja saat kauniin rusketuksen silmiä räpäyttämällä).
E Mail 3239670 960 720.jpg
TULPPAANIT.
Kyllä, luit oikein. Ne ovat jälleen kaupoissa! Itse kuulun niihin kukkahörhöihin, jotka roudaavat kotiinsa selkä vääränä (outo ilmaisu, eikö sinustakin?) kukkasia. Varsinkin keväisin. Syksyisin kynttilät ovat minulle se MUST juttu. Mutta kevät ja tulppaanit – ei tarvita varmaan lisähehkutusta? No, jatkan silti. Hämyiseenkin, hämähäkin seiteillä koristeltuun olohuoneeseen saa pirteyttä ja iloa, kun heität sinne maljakollisen tulppaaneja. Kokeile! Tulppaanit saavat aikaan samanlaisen ZEN-fiiliksen sotkun keskelle, kuin pari tuikkua. Vieraat eivät huomaa sotkua, kun ihastelevat kukkasiasi. Bueno.
PESE IKKUNAT.
Luit tämän kohdan ja mielesi tekee klikata nopeasti pois blogista. Mitä siivouspropagandaa! Törkeää! Ei, vaan kevätaurinko tuo esiin törkeän kotisi. Lukuisat (no, meillä onneksi vain 4kpl) ikkunasi ja niiden lukuisat tahmaiset jäljet. Yäh. En voi kuin suositella niiden pesemistä. Mikään ei nimittäin latista kevätfiilistä enempää, kuin se hetki, kun huomaat likaiset ikkunasi. Toimi siis käänteisesti ja ennakoi! Pese pimeällä ikkunat ja kun keväinen aamuaurinko sarastaa niihin, et vaivukaan epätoivoisesti sohvan pohjalle mutustamaan kolmatta sipsipussillista. Kuka tietää, surautat ehkä jopa VIHERsmoothien. Ihan vaan koska kevät, aurinko ja tuleva biitsikausi. Älä panikoi tuota viimeistä sanaa. Jokaisella on bikinikroppa, kunhan vaan pukee biksut päälle ja marssii rannalle. You can do it!
VAIHDA KEPEÄT VERHOT.
Nyt viimeistään on aika hyvästellä ne perintönä saadut tonttuverhot. Joulu meni jo!! Vaikka eipä siinä, tyttäreni hoilaa yhä joululauluja iltaisin. Mutta ne verhot, vaihda raikkaat verhot ikkunoihin (niihin pestyihin) ja muista myös tsekata sohvan koristetyynyt. Joulu saa väistyä. Tilalle keltaista, oranssia.. No, meille ei taida tulla kumpaakaan, mutta hieman vihreää meiltä kuitenkin löytyy. Ehkä sinä olet rohkeampi?Kev 25c3 25a4tkoti.jpg
JÄRJESTELE UUDELLEEN JA HEITÄ POIS.
Martat meuhkasivat jouluna, että älkää siivotko komeroitanne, ellette vietä niissä jouluanne. No, nyt on aika viimein käydä niiden kimppuun. Vielä ei voi heittää toppatakkeja ja villasukkia varaston perälle, mutta voit silti leikkiä innostuvasi Konmarittamisesta ja viedä tavaroita kirpparille. Kokeile myös, miltä sohva näyttäisi eri puolella huonetta. Saatat yllättyä! Tai sitten sinullekin käy niin, että laitat koko huoneen sekaisin ja itket aamuyöllä, kun eihän se uusi järjestys ollutkaan yhtään hyvä. Lähetät siinä sitten terveisiä naapureille, kun keskellä yötä möykkään siirrellen huonekaluja takaisin alkuperäiseen järjestykseen.. Mutta silti, kannattaa ainakin koittaa. Voi saada uutta näkökulmaa elämäänsä? Me heivattiin jokin aika sitten tuo olkkarin pöytä kokonaan pois – johan helpotti.
Pocket 2324242 960 720.jpgPUKEUDU KUKKANIITYKSI.
Kukkia paitaan, huiviin, rohkein kokeilee jopa kukkabyysiä jalkoihinsa. Ainakin alkkareita voi koristaa myös pari päivänkakkaraa. Iloa ja eloa. Pukeudu kukaksi, ajattele kuin kukka, ole kuin kukka! Huomaamattasi puhkeat keväisen kepeään fiilikseen ja hymyilet lakkaamatta. Kunnes työkaverisi huomauttavat, että olisiko aika A) varata aika hampaiden valkaisuun B) lopettaa se irvistely, koska asiakkaat pelkäävät.
No. Niin. Oikeasti uskon, että kevätfiilis tulee sisältäpäin. Kiinnitä huomiota siihen, mutusteletko sipsejä sohvan pohjalla illasta toiseen, vai voisiko välillä kokeilla myös porkkanatikkuja? Heitä huiviin sinkkikuuri apteekista ja juo tolkuton määrä vetta. Juo myös lemppariteetäsi ja lainaa kirjastosta kirjoja, joiden aiheina ovat ”uusi minä” ja ”zen-koti”. Fiilistele. Kuuntele keväistä musiikkia ja kanna niitä kukkia aivan jumalaton määrä kotiisi. Kyllä se kevät sieltä vielä tulee.
Usko pois. Joo joo.

Yksi kommentti

  1. Annika kirjoitti:

    Hyviä vinkkejä, sain nauraa jälleen kippurassa! Mutta kai se on lähdettävä niiden ikkunoiden kimppuun..

Kommentointi on suljettu.