Hae
Yhtä kuin
Kaupallinen yhteistyö

This Morning with her, having coffee (sis. alekoodin)

Kaupallinen yhteistyö: Poster Store

Muuton myötä myös makuuhuone yhdistyi tyttäreni kanssa ja onkin ollut haastavaa miettiä tyyliä, joka sopisi silti molemmille ja molempien tarkoitukseen. Jo ennen muuttoa mielessäni oli kuitenkin pari taulua, jotka ehdottomasti tahtoisin uuteen kotiini – ja ilahduinkin kun minulle tarjottiin Poster Storelta tähän mahdollisuutta. En tiedä osuvampaa tekstiä tauluuni, kuin tuo Johny Cashin sitaatti. Höyhen puolestaan sopii muuten utuisen, pehmeään stailiin lisäksi. Voit kurkata mieleisiäsi julisteita tästä: Julisteet

Kehyksiksi valitsin puukehykset.  Värimaailma on kodissamme on hyvin pitkältä puu, valkoinen, harmaa, musta. Vaihtoehtoja kuitenkin löytyy useita, kurkkaa vaikka itse: Taulut

Poster Storelle ympäristöasiat ovat tärkeitä, heidän julisteensa ovat painettu paperille, jolla on vastuullisen metsäalan FSC-ympäristömerkki. Kaikkien julisteiden valmistus kantaa myös Joutsenmerkkiä, joten todellakin tällaisesta tulee omalla mittapuullani runsaasti pisteitä yritykselle. Nykyaikana ihmiset tahtovat tehdä ostoksensa hyvällä omatunnolla. Pidän siitä, että valikoimissa on erityylisiä julisteita. Olisi todella tylsää, jos tietäisi jokaisella olevan kodissaan täysin samat julisteet ja niiden yhdistelmät. Vinkkini onkin, että miksaa rohkeasti. Etenkin kollaasien kanssa rohkeus palkitaan kyllä.

Kaikki kehykset ovat Poster Storella varustettu pleksilasilla. Pleksilasilla on samat heijastavat ominaisuudet kuin lasilla, sen ollessa kristallinkirkas, mutta samalla kevyempi ja kestävämpi vaihtoehto. Ei ainakaan tarvitse pelätä lasin sirpaleita.

Huoneen jakaminen tyttären kanssa ei ole tuntunut mitenkään vaivalloiselta. Totuus kun kuitenkin on vielä se, että aika usein hän kömpii viereeni nukkumaan. Enpä ainakaan ole kaukana! Täytyy myös myöntää, että saan itsekin paljon paremmin nukuttua silloin, kun hän nukkuu minun vieressäni. Kuin olisi pieni patteri kyljessä kiinni.

Vielä on kodissa, ja makuuhuoneessa runsaasti tehtävää, mutta eiköhän tästä vielä hyvä saada. Makuuhuoneestamme toivon mahdollisimman vaaleaa ja valoisaa. Tunnelma saisi olla uninen ja pörheä – toivottavasti vielä onnistun tavoitteessa. Ainakin nämä taulut tukevat hyvin raameja sisustukselle. Tilailin myös kolme muutakin taulua, mutta koska olohuoneen seinät ovat vielä täysin remontissa, niistä lisää sitten enemmän aikanaan, kunhan pääsevät seinille nekin.

Mikäli tekin kiinnostuitte tauluista ja sisustamisesta, niin minulla on ilouutisia – saatte 30% alennusta Poster Storesta koodilla: Janette30. 30% alennus koskee julisteita (poislukien Selection julisteet) ja alennus lasketaan tuotteiden normaalihinnoista. Alekoodi voimassa 20.12. saakka, vielä ehtii siis tilata vaikkapa joululahjoja. Tästä linkistä pääsette suoraan tilailemaan tuotteita vaivatta: https://posterstore.fi/  

Sisustuksen täyteistä joulukuuta, itselläni se kuluu tapettien repimisen parissa.

Hiphurraa.

Kaupallinen yhteistyö: Poster Store

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *