Hae
Yhtä kuin
Kaupallinen yhteistyö

Hei me muutettiin – Auto käyttöön 5 minuutissa!

Kaupallinen yhteistyö: 24Rent

Huh – me tehtiin se. Me muutettiin! Teimme ison elämänmuutoksen ja hyppäsimme tuntemattomaan – muutimme Raaseporiin. Oliko paikkakunta minulle tuttu ennestään? Ei. Olinko käynyt siellä paljon ennen muuttoa? En. Jännittävää ja hauskaa? Kyllä. On aika kääntää uusi sivu elämässä ja jättää Pirkanmaa taakseen. Vaikkakin, koen aina sydämessäni olevan silti iso paikka Tampereelle. Onhan tyttärenikin sentään aito ja alkuperäinen, paljasjalkainen manselainen. Nääs.

TAVARAT LISÄÄNTYVÄT ÖISIN

No mutta. Tavaraa oli taas jostain ihan ihmeellisestä syystä ilmaantunut järkyttävä määrä. Uskon vahvasti sen lisääntyvän salaa öisin häkkivarastoissa, vaatekaapeissa ja keittiön vetolaatikoissa. Ihan varmasti! Joojoo. En takuulla ole itse kaikkea sitä ihanaa roinaa ostellut ja säilyttänyt. Alkoi kunnon myyntirumba. Toisinaan olin hyvinkin sekaisin siitä, kuka oli ovellani ostamassa ja mitä. Tiedättehän vielä, kun naiset tapaavat laittaa miehensä hakemaan kaikenlaista Facebookista ostamaansa – ja sitten ne miesparat ovat pihalla kuin lumiukot. Kissakassaamme kertyi tuolla tehokkaalla myymisellä kuitenkin kolminumeroinen summa jo varsin lyhyessä ajassa. Miau! Tai siis.. Jes!

Kaikesta huolimatta tavaraa oli kuitenkin melkoisesti, joten seuraava vaihe oli järjestää logistiikka. Tällöin apuun riensi 24Rent – Jonka palvelusta löytyy vuokralle yhteiskäyttöisiä henkilö- ja pakettiautoja muuttoon, viikonloppumatkoille ja arjen reissuihin helposti.

MUUTTOAUTO 5 MINUUTISSA

24Rentiltä saa vuokrattua auton 5 minuutissa, näkemättä yhtäkään ihmistä. Näin poikkeusaikana tuollaista palvelua osaa arvostaa entistäkin enemmän. Suurin 16 m³ pakettiauto sopi loistavasti meidän käyttötarkoitukseemme ja sen varaus oli nopeaa. Yhteiskäyttöautojen kysyntä on jatkuvasti yhä kasvavaa, emmekä ihmettele yhtään.

Palvelu on kokonaisuudessaan arvostettavan näppärä. Varaa haluamasi auto varausjärjestelmästä,  osoitteesta www.24rent.fi ja maksa varauksesi verkkopankissa tai luottokortilla.  Varauksen jälkeen saat omaan sähköpostiisi palvelulta vahvistuksen, jossa on autosi varauksen tiedot sekä ohjeet auton käyttöönottoon ja palautukseen. Mene autolle, kun varauksesi on alkamassa. Kun olet auton vieressä, avaa ovet m.24rent.fi-sivustolta tai tekstiviestillä. Tarkempi ohjeistus auton käyttöönottoon ja palautukseen on m.24rent.fi-sivustolla, joka ohjaa sinua varauksesi kaikissa vaiheissa.

Tavaraa oli varsin kiitettävästi kyydissä, kuten huomaatte. Olisipa jännä joskus koittaa luopua ihan kaikesta. Toistaiseksi se ei ole tullut oikeasti kysymykseen. Mutta ajatus on kiehtova.
Hoidimme muuton kahdestaan mieheni kanssa. En olisi uskonut, että selviämme koko hommasta niin nopeasti ja helposti. Olimme laskeneet, että meidän täytyy tehdä vähintään kaksi kierrosta, mutta ”laiva” olikin niin tilava, että saimme lähes kaiken yhdellä kertaa kyytiin. Sitten vuorossa oli ihanat rappusten ravaukset A ja B paikoissa, mutta yllättävän kivasti kaikki silti sujui. Jaksoin jopa kantaa kaikkea sängystä ruokapöytään tällä upealla reilulla 150cm kropallani. Heh.

HOMMA HOIDOSSA

Sitten olikin vuorossa auton palautus, joka sekin käy 24Rentillä vaivattoman kontaktittomasti.
Kun olet valmis palauttamaan auton, käy tankkaamassa tankki täyteen. Palauta auto sen jälkeen takaisin noutopisteeseensä, kerää tavarasi ja siivoa auto. Sen jälkeen sinua opastetaan vielä kuvaamaan auto, jotta voit todistaa missä kunnossa palautit sen. Tämä on ehdottomasti kaikkien etu. Sama tapahtuu myös auton käyttöönoton hetkellä. Sen jälkeen laitat avaimet takaisin sinne, mistä otit ne varauksen päätteksi ja sulje ovet puhelimellasi. Varmista, että valot sammuvat ja tadaa – homma oli siinä.
Nyt sitä sitten asutaan Raaseporissa. Toistaiseksi ollaan vuokralla ja katsotaan miten hommat etenee. Tarkoituksena saada pian tontille talohommat käyntiin. Tarkoituksenamme on siirtää vanha hirstitalo tontille ja kunnostaa siitä perheellemme koti – muistathan seurata projektiamme myös Instagramissa!
Kaupallinen yhteistyö: 24Rent

5 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Onnea uuteen kotiin. Muutto on kovaa hommaa…

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Muuttaminen ei ole kyllä mitään lystiä. Itselläni edellisestä muutosta vain pari vuotta ja toivottavasti seuraava on aikaisintaan vuosikymmenten päässä 😀

 3. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Kummasti sitä tavaraa löytyy, kun pitää pakata muuttoa varten. Uskon tuohon teoriaasi, että tavarat lisääntyvät öisin. 24REnt.fi kuulostaa mainiolta palvelulta.
  Onnea uuteen kotiin!

 4. Diiskuneiti kirjoitti:

  No onpas tosi kätevä palvelu! Täytyy pitää tämä mielessä, sillä on aina inhottavaa muuttaessa kerjätä ystäviltä autoa lainaksi. Onnea uuteen kotiin 🙂

 5. Jane kirjoitti:

  Kiitos kaikille onnitteluista! Muutto on kovaa puuhaa, mutta onneksi 24rent.fi oli apuna! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *