Hae
Yhtä kuin
Kaupallinen yhteistyö

Lapsen ensimmäinen puhelin, milloin oikea aika hankkia?

Kaupallinen yhteistyö: Xplora

Milloin on oikea hankkia hankkia lapselle ensimmäinen puhelin? Ja millainen? Puhelinviidakko on tänä päivänä melkoinen, puuhh, joten apu tuli meidänkin kohdallamme tarpeen. Ja mitä keskustelupalstoja lukee – emme ole ainoaita apua tarvinneita. En lämmennyt ajatukselle omasta älypuhelimesta tulevalle eskarilaiselle, sillä tiedättehän  – kotoa löytyy jo mm. tabletti ja esimerkiksi Netflix on niin helppo, että tyttäreni osaa laittaa sieltä itse lempiohjelmansa pyörimään. Vähemmän ruutuaikaa, enemmän leikkiaikaa – kiitos!

Koimme, että nyt oli täydellinen aika hankkia tulevalle eskarilaiselle ensimmäinen puhelin. Muutto etävanhemmasta satojen kilometrien päähän oli myö yksi monista syistä. Vaikka matkaa on heidän välillään nyt enemmän, yhteyden pidon olisi silti hyvä olla heillä helppoa. Myös kummeille ja isovanhemmille olisi oltava helppoa soittaa, asuivat he sitten miten kaukana tahansa.

Toiveeseen parhaiten vastasi XPLORA 5.  

Se on turvallinen ensilaite mobiilimaailmaan, kellopuhelin. Pysyy ensinnäkin tallessa lapsen ranteessa. Älypuhelin kun on liian helppoa unohtaa jonnekin tai muutoin hukata. Uskokaa pois, MINÄ TIEDÄN! Hah. XPLORA on helppokäyttöinen pienellekin lapselle, ei pääsyä sosiaaliseen mediaan, ei internetiä, sovelluksia tai pääsyä sopimattomaan sisältöön. Sen sijaan XPLORALLA pystyy soittamaan ennalta valituille henkilöille, lähettämään viestejä ja kuvia. Ottamaan videoita ja mikä parasta, kerryttämään askeleita, jotka muuttuvat XPLORAN omassa #GOPLAY kaupassa XPLORA-kolikoiksi, joilla lapsi pystyy lunastamaan itselleen palkintoja ja ostaa tuotteita. Motivoivaa ja palkitsevaa. Minäkin tahdon palkintoja! Olen jo pitkään suunnitellut itsellenikin myös mm. tarrataulua..

No mutta. Vanhemmille helpotusta tuovat mm. sijainnin paikannin, erilaisten etähälytysten lähettäminen lapsen puhelimeen, puheluiden seuranta ja esimerkiksi turva-alueen asettaminen. Saat tiedon, jos lapsesi ylittää sallitun ”turva-alueen” vaikkapa ulkoillessaan. Voit näppärästi määrittää turva-alueiksi esimerkiksi koulun ja kodin ympäristön. XPLORA puhelimessa on myös SOS-hätäpainike, jota painamalla pitkään lapsi voi soittaa huoltajalle. Lisäksi puhelimen voi asettaa Koulutilaan, eikä se silloin häiritse lasta koulupäivän aikana. Koulutilassa puhelin toimii kellona, eikä sillä voi soittaa.

Tyttäreni sai itse valita vaihtoehdoista kivoimman. Hän valitsi itselleen pinkin (yllätys?) XPLORA 5 -mallin. Hän on kellopuhelimestaan niiiiin tavattoman ylpeä, on jo valtavan iso tyttö! Se tunne, kun tallennat lapsesi puhelinnumeron ensimmäistä kertaa puhelimeesi ja näet hänen nimensä vilkkuvan näytöllä. Missä vauvani?! Nyyh. Tytär alkaa myös tulevana eskarilaisena olla siinä iässä, että kaipaa pientä ”vapauden” ja itsenäisyyden opettelua. Miten hänen kasvonsa loistivatkaan, kun sai ensimmäistä kertaa jäädä hetkeksi itsekseen keinumaan takapihamme leikkikentälle! Siitä se lähtee.

XPLORA 5 puhelimessa on esiasennettu SIM-kortti. Liittymän, sekä huoltajan sovelluksen käyttö maksaa vain alk. 10 € kuukaudessa sisältäen ilmaiset puhelut ja datan käytön Suomen alueella. Helppoa siis tämäkin. Yhteystietoja lapsen puhelimeen mahtuu 20 kpl. Asiakas- ja tukipalvelu ovat saatavilla suomen kielellä, joten ei hätiä, jos tulee kysymyksiä mieleen – tai muu ”tenkkapoo”.

Tähän mennessä olemme hyvin tyytyväisiä, etenkin lapsi itse. Odotamme innolla mitä tulevaisuus XPLORAN kanssa tuokaan tullessaan.

Kaupallinen yhteistyö: Xplora

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *