Hae
Yhtä kuin
Kaupallinen yhteistyö

Uutta seinille, sis. alekoodin Gallerix.fi

Kaupallinen yhteistyö: Gallerix

Vaikka asummekin vielä toistaiseksi vuokra-asunnossamme, on tätäkin asuntoa ihana laittaa näin syksyn ja talven tullen kodikkaammaksi. Minä kun olen kovasti pähkäillyt sen asian kanssa, että kannattaako tätä asuntoa alkaa sisustaa lainkaan… Mutta sitten toisaalta, ei ole kovin mukavaa asua pelkästään vain niin sanotussa ”varastossakaan”. Siispä, Gallerix otti mainioon aikaan yhteyttä ja tarjosi mahdollisuutta tutustua heidän juliste valikoimaansa valikoimaansa.

UNELMA TYÖHUONEESTA

Tulevaan taloomme on tulossa työhuone kuistin yläpuolelle ja huone toiminee pääasiassa toiminee nimenomaan minun työhuoneenani ja siksi puhumme keskenämme siitä ”minun työhuoneenani”. Toki mieskin saa siellä tehdä töitään, mutta aion ehdottomasti päsmäröidä esimerkiksi työhuoneen sisustuksen suhteen. Hankintalistalla onkin mm. vanha kirjoituskone somisteeksi. Sen lisäksi ihastuin Gallerix:in PICASSO VISAGE JULISTEESEEN. Valitsin tuosta julisteesta 50×70 koon, joka on sopivasti sellaista keskikoa. Kehyksinä tässä julisteessa on meillä tammi.

Vähän kyllä harmittaa, että siihen on vielä ainakin vuosi, että pääsen valitsemaan työhuoneesta tälle taululle paikkaa. Mutta on paljon mahdollista, että saan miehen lämpenemään ajatukselle, että se löytäisi paikkansa jo tässä vuokrakodissakin. Picasson taide kun on vähän sellaista, että usein sitä joko rakastaa tai sitten ei vain lämpene yhtään. Mies ei ole täysin vastaan, mutta ei hän ihan yhtä ihastuneesti ole huokaillutkaan, kun olen näyttänyt minkälaisen julisteen valitsin, hah. Rakastan kaikkia hieman outoa ja siksi Picasson työt ovat niin lähellä sydäntäni.

KODIKKUUTTA KEITTIÖÖN

Vuokrakotimme keittiö on melko vanhahko tyyliltään, mutta onneksi siellä on silti paljon valkoista, joka antaa mahdollisuuksia luoda tilaan tunnelmaa sisustuksella. Valitsimme Gallerixin julistevalikoiman ”keittötaulut” osiosta ”Mushrooms” julisteen. Kokona tässäkin taulussa jälleen 50×70 ja kehyksiksi valitsimme tammen. Lisäksi otimme myös vaihdeltavuuden vuoksi ”Herbs” julisteen, jossa puolestaan erilaisia yrttejä samaan tapaan, kuin sieni taulussa ruokasieniksi sopivia sieniä. Julisteilla sisustaminen on siitä juuri helppoa, että huoneen tyyliä voi muuttaa aina kun haluaa! Luulen, että keväällä vaihdamme sienien tilalle yrttejä, kun luontokin alkaa heräillä ja vihertää jälleen. Molemmat julisteet valitsimme myös sitä silmällä pitäen, että ne mahdollisesti sopivat myös tulevan talomme tyyliin.

ALENNUSKOODI

Ja sitten se teidän himoitsema alennuskoodi Gallerixiin!

Koodilla ”yhtakuin30” saatte -30% alennuksen Gallerixin julistevalikoimasta, alennus koskee jokaista julisteryhmää. Gallerixilla on nopea toimitus, 3-5 päivää ja lisäksi ilmainen toimitus yli 39 euron tilauksille. Heillä on myös tiukka ympäristöpolitiikka, joka ohjaa työtä tuotannosta toimitukseen. Gallerix luo kaikki taulut vain tilauksesta, eli julisteet tulostetaan vasta tilauksen tehtyäsi. Tällä varmistetaan, ettei asiakkaat koskaan saa ajan myötä laatuaan menettänyttä tuotetta. Tästä myös ympäristö tykkää, koska materiaalia ei mene hukkaan eikä synny tarpeetonta tuotantoa, joka pitäisi myymättömänä hävittää.

Itse ajattelin mahdollisesti tilata vielä tyttärellekin yhden ihanan julisteen lastenpuolelta. Siinä julisteessa koira menee rullalaudalla – niin suloinen!

Kaupallinen yhteistyö: Gallerix

4 kommenttia

  1. Asta B. kirjoitti:

    Onpa ihanan näköisiä! Mulla on pitkään ollut haaveena saada meidänkin kotiin vähän jotain uutta, ja etenkin väriä – pitääpä vilkaistakin Gallerixin tarjontaa! 🙂

  2. Marjut kirjoitti:

    Tosi kivat julisteet olet valinnut. On myös hienoa, että julisteet tosiaan painetaan vasta, kun tilaus on tehty, eikä synny tarpeetonta tuotantoa. 🙂

  3. diinamaria kirjoitti:

    Ihania tauluja olet valinnut! Mäkin tein pari kuukautta sitten olkkariin tauluseinän juuri Gallerixin julisteilla <3

  4. villananna kirjoitti:

    Hyvännäköiset julisteet, sopii teille hyvin sinne. Meillä ei ole seinää minne laittaa mitään tauluja…Ikkunaa vaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *