Hae
Yhtä kuin
Kaupallinen yhteistyö

I said YES – kihlajaiset ladossa

Kaupallinen yhteistyö: Olvi Oyj, Puine.fi, 3 Kaveria

I said YES! No, tosin jo viime vuoden lokakuussa. Mutta vihdoin pääsimme juhlistamaan kihlausta lähimmäistemme kera.

Huh miten kiireisiä päiviä täällä eletään muutenkin. Muutto on yhä vaiheessa, kuten myös remontti ja talon rakentaminenkin… Mutta kaiken tämän välissä pidimme myös ihanat kihlajaiset omassa pihaladossamme. Se, miten siitä saatiin hyvällä porukalla ja isolla työllä juhlatila – huh, se vaati paljon, mutta lopputulos on ihana!

Upean kakkukoristeen saimme yhteistyökumppaniltamme, Puine.fi. 

Puine.fi löytyy toinen toistaan ihanampia vanerituotteita ja juurikin kakkukoristeet ovat hyvin suosittuja. Pääset itse suunnitteluun mukaan ja testaamaan miltä tuleva koristeesi näyttäisikään. Valittavana on erilaisia fontteja ja kokoja. Testaa millainen omasta koristeestasi tulisi TÄSTÄ.

Vanerisen kakkukoristeen lisäksi minulla oli ihanat korvikset samaisesta verkkokaupasta, kurkkaa miten ihanat nämä HERTTA – korvakorut esimerkiksi ovatkaan! Suloiset sydänkorvakorut on valmistettu sydämenmuotoisia hukkapaloja hyödyntäen.

Vieraidemme nesteytyksestä huolta piti Olvi Oyj. Sherwoodit tekivät hyvin kauppansa ja omaksi suosikikseni muodostui etenkin Iisalmi Gin, jossa vahvasti maistuu puolukka. Myös alkoholittomia tuotteita oli runsaasti, kuten Olvin KevytOlo juomia ja mm. appelsiini lonkeroa, jonka senkin prosentit nollan luokkaa. Maku on silti niin lonkeromainen, ettei heti uskoisi, ettei tuotteessa ole alkoholia. Tämä muodostuikin monen vieraan suosikiksi ja olen itsekin pitänyt siitä etenkin saunajuomana.

Meille on muodostunut ihana perinne miehen kanssa (hänen ansiostaan). Sillä joka kesä meille ilmestyy uudet mätsäävät Vansit tai Conssit. Ei siis ihme, että kihlajaisissakin meillä komeili mutaisten saappaiden sijaan uuden karheat Vansit jaloissamme. Tuo keltaisen sävy on kyllä niin ihanan kesäinen – jota sää puolestaan ei ollut. Satoi vettä! Aaargh, suunnitelmamme mukavista pihapeleistä haihtuivat sateen mukana. Mutta onneksi se hieman taukosi loppupäivästä ja illasta.

Jälkiruokana kakun lisäksi toimi 3 Kaveria jäätelöt, Minttu&Marjat ja Jääkahvi. Jääkahvi on sellainen suosikkimme, jota olemme ostaneet paljon jo ennen kihlajaisiakin. Olemme siihen ehkä jopa hieman koukussa… 🙂 Jääkahvi on valmistettu juuri keitetystä kahvista. Se on kahvijäätelöä yhdistettynä raikkaaseen kermajäätelöön ja siinä on kahvilla maustettu täyteläinen vaalea suklaakuori. Ja uskokaa pois, tämä maistuu juurikin JÄÄKAHVILTA! Ei kahvijäätelöltä, vaan siitä todella maistaa sen jääkahvin oman vibanda.

Minttu&Marjat on puolestaan vegaaninen herkku ja se sisältää raikasta sorbettia kotimaisista vadelmista, mansikoista ja punaherukoista, raikasta minttujäätelöä sekä vaaleaa minttusuklaata. Tämä sai vierailtamme myös paljon kehuja. Moni ei olisi osannut valita sitä ensimmäisenä pakastealtaasta, mutta nyt kun maistoi – aikoo valita sen jatkossakin.

Lahjaksi pyysimme tontillemme kaikkea ihanaa vihreää. Saimmekin mm. omenapuun, kirsikkapuun, lukuisia erilaisia marjapensaita, kukkasia ja yrttejä… Niin paljon kaikkea huikeaa. Myös mm. mansikantaimia, jotta saamme mansikkamaan!

Olemme niin kiitollisia – tästä on hyvä jatkaa.

 

YHTEISTYÖSSÄ

 

3 KAVERIA on BehanceOlvin tarina - OlviPuine » Säde

Kaupallinen yhteistyö: Olvi Oyj, Puine.fi, 3 Kaveria

6 kommenttia

  1. Jasmin kirjoitti:

    Ihanalta kuulostaa! Ja aivan mahtava lahjatoive, ei mitään turhaa ”krääsää” vaan tuottoisaa ruokalisuketta 💚

    • Jane kirjoitti:

      Oli kyllä ihana saada toiveiden mukaisia lahjoja, joskin istutuksissa on riittänyt töitä.. 😀

  2. villananna kirjoitti:

    Valtavasti onnea teille ja ai että mikä ihana paikka teillä <3

  3. Diiskuneiti kirjoitti:

    Onpas teillä ollut tunnelmalliset ja romanttiset juhlat. Ihana miljöö ja huikeat tarjoilut 🙂
    Paljon onnea 🙂

  4. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

    Ihanat kihlajaiset teillä ollut, lato näyttää todella tunnelmalliselta ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *